10

сельо

преди 9 години

ПО-ДОБРЕ 30 ГОДИШЕН МЕРЦЕДЕС ОТКОЛКОТО НОВА ДАЧИЯ ;)

9

АК

преди 9 години

Карам само Волво. Карал съм ХС 90 ,мисля че е тромава в сравнение с V70 от което съм по доволен,макър и голямо е доста маневрено и вози отлично. Не се разваля , но когато стане излиза доста солено.

8

Веско

преди 9 години

До Бивш собственик XC90Е, не може всичко :) Всъдехода се казва Ленд Роувър. И Тойота имат не лош.

7

дедо КУРТИ

преди 9 години

До *** ЗА ВАСТУ СЕЛУ ЛИ ВИКАС ДА Е ТАКА ВА

6

сельо

преди 9 години

ПО ДОБРЕ СТАР МЕРЦЕДЕС ОТКОЛКОТО 20 ГОДИШНО БМВ ;)

5

Анонимен

преди 9 години

Е как автомобил с Халдекс 2 и 3 поколение, ще има претенции за "всесеход"? Това е повдигнато комби, много удобно като пространство, комфортно возене и безопасност. Муден и бавен?- май ти е бил първи "Жип", това да не ти е Импреса?! Недоволството при българина е кривата сметка, да се изтупаш на шеф, а джоба да ти е на ***- тогава четем такива коментари! Поддръжката е скъпа, а без нея ремонта е още по-скъп, руснаците казват: "Волво е за богати хора, а Волво втора употреба за много богати хора"

4

Бивш собственик XC90

преди 9 години

Интересно кои шведски автомобили са си шведски?А не се сещам за нито една марка в момента!За SAAB само не знам! Но не съм сигурен дали не фалираха!А относно ХС90: имах и се отървах на сериозна загуба!Попитайте всеки собственик на този "всесеход" как се продава? Ако искаш да се отървеш, точната дума е: подарява!Иначе бих го описал като надежден, скъп, бавен, муден, неманеврен и най-вече НЕВСЕДЕХОД!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Щерю, по-сигурна кола от Волво няма. Ако имам възможност бих си купил Волво.

2

az tam

преди 9 години

Не подценявай Щерю вкусовете на хора от държави можещи да произведат Волво, СААБ, Скания, да не говорим за самолети.И не ги сравнявай с тези превъзнасящи 15-годишно БМВ с газова уредба

1

Аз

преди 9 години

До ЩерюОще по-явно е ти колко си ***...