43

пенко

преди 9 години

М... му на конфликта ,ще споделя какво представлявя зя мен българската журнагъзтика ! Общо взето седейки на *** нашите" медиатори " информират и манипулират по заповед отгоре! Живеят с продадена личност!Репортери и оператори се "юркат" но на екран и на "пейпър" се пуска това ,което журнагъзляците решат! Григор е в десетката -Нашият Григор е в "десеткатааа..."-- -09.09.2014г. Григор Димитров падна до десето място след ...

42

Сандо

преди 9 години

в началото на конфликта украинската армия нямаше дизел да изкара машините от гаражите. Сега харчат по 100 милиона на месец само покрай тоя кнфликт. То е ясно кой ги дава партите, ама май не ще да ги дава безкрайно. Зимата също се задава и тя в Украйна е доста по зла от колкото при нас. Без топла вода и парно няма да бъде много приятно, нооо избора си е техен.

41

ЛОШО

преди 9 години

За жалост България и Украйна ЗАВИНГИ ще останат "замаскирани съветски републики" - съгласно тайните клаузи на Ялтенската конференция . Затова и българите и украинците се делим на: мъртви, полумъртви и емигрирали . . .

40

Анонимен

преди 9 години

До Слава на Новорусия --36; Това което драскаш може да го измисли само КУХА КРАТУНА КАТО ТЕБ.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--31;Кой пречи на руснаците да живеят в Украина.Ного лесно се управлява народ ако 100% мислят еднакво . Но това го има само при комунизма.Нещата могат да се решат чрез избори.Това статукво сега устройва само Русия.

38

Путин

преди 9 години

Кой ми *** в гащите.

37

Анонимен

преди 9 години

"Ведомости" отбелязва, че в документа липсва важен елемент от т.нар план на Путин, предвиждащ раздалечаване на враждуващите на разстояние, което прави невъзможен артилерийския обстрел срещу населени места.Нищо не липсва в документа. Руснаците трябва да си приберат артилерията на 50 километра навътре в руска територия от украинската граница, което прави невъзможен артилерийския обстрел на украинските селища.

36

Румбо

преди 9 години

Това е един вид "пробно" примирие.Отношението към него ще определи позициите при преговорите за истинския мир.Затова и участвалите в подписването са с неясни позиции и без реален ангажимент.Ако не се приеме добре в Украйна, винаги могат да се отрекат.Дето се вика-база за социологически проучвания и предизборни платформи.

35

Немец

преди 9 години

Това е резултата на Ленината революция,първият терорист в света пося семената на злото и цяла източна Европа им бере още плодовете на кървавия преврат,а най зависимите държави от Русия като България,Румъния,Молдова,Украйна си останаха най бедни,нещасти и изчезващи,това е резултата от Руския камшик

34

Анонимен

преди 9 години

Какво "примирие "какъв мирен договор ....какви 5-лв....??!ТОВА СА СЪЩИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПРОТОКОЛИ И ХВЪРЧАЩИ ХАРТИЙКИ , КАТО Т.Н. "САН-СТЕФАНСКИ МИРЕН ДОГОВОР" , КЪДЕТО НЯМА ПОДПИСА НА НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ , НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ,КАТО ДЪРЖАВА!Каква е тая "донецка" или "луганска държава"----ЕГАТИ РУСКИТЕ БОЛШЕВИШКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ!????РУСНАЦИТЕ СА ЗАВОЕВАТЕЛИ!!!ЦИЕЛИЯ ИМ СеСеРе , СЕ КРЕПЕШЕ НА НАСИЛИЕТО НА ОРЪЖИЕТО!!!

33

sdf

преди 9 години

СССР съществуваше близо 100 години без граници и е нормално етнически руснаци да се преселват към по-богатата житница на Европа , каквато е била "безправна и без граници съветска република Украйна" . Сега трябва да избират или остават и спазват законите на държавата Украйли или със "случайно" попадналото им тежко оръжие и "случайно" високо-професионалните военни формирования да заминават за "благоденстваща" постсъветска Русия там ще им дават тройни заплати и права на съветски роби.

32

Анонимен

преди 9 години

До Слава на НоворусияТова е истината. Обратно в дупките о където изпълзяха. Да си гризкат сланинка ако все още има. ***!

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Ще живеят там независимо какво ще стане, но не под ботуша на Киев! Същото се отнася и за Крим, и за Одеса и още.--------- Това е писано от руснак, под българските думи прозира руска граматика. Най-вероятно рускиня, защото личи очевадна липса на логика - какво значи "независимо какво ще стане". Може да стане например да не живеят там.

30

Анонимен

преди 9 години

Хората си живееха добре. Докато не се отвори кутията на Пандора. Земята е на този който живее върху нея, която я обработва. Не дай си боже някой да насъска българи турци и македонци. В България има руснаци които имат желание да посетят родните места на прадедите си, но казват, тук е нашата родна земя , и ние няма да я напуснем. Ха сега си спомнете къде е това селище. Но не са дигнали въстание да превземат властта, въпреки че живеят тук от 200 години. А ние си забравихме традициите

29

Анонимен

преди 9 години

Никой нито ги е гонил, нито по някакъв начин им е ограничавал правата. Путин видя, че Украйна му се изплъзва и опита да организира разгрома на индустриалната и част. Така, както се потопява кораб, за да не попадне в ръцете на врага. Засега плановете му са полупровалени, защото държи една никаква по размери територия, колкото половин България.

28

Ivo

преди 9 години

До МораИ от кого я защитават? Тази земя в украинската държава ли е, или в руската? Да не би украинците да нападнаха и завзеха руска територия, населена с украинци? Абе да ви имам логиката! Нашите турци от Кърджалийско и те ли ще защитат "своята" земя от българската армия, която ще направи всичко за запазване териториалната цялост на българската държава!

27

Анонимен

преди 9 години

"Руските терористи " живеят там на родна земя. Там са родени и техните предци. Ще живеят там независимо какво ще стане, но не под ботуша на Киев! Същото се отнася и за Крим, и за Одеса и още. Искам да спомена че нямам нищо против нещастните украинци и други националности които станаха пушечно месо заради амбициите на една шайка.

26

Анонимен

преди 9 години

Пропагандата се развива по класическа схема - пуска се подвеждащо заглавие, дават се позициите на "независими" експерти, хванати незнайно от къде и се дава алтернативната позиция - най-често на някои измислен сайт в Русия...еднотипно прессъобщение се разпространява на всички медии, с които се работи, а те после си получават съответните суми...

25

Анонимен

преди 9 години

И в крайна сметка руските терористи, които се бият за "родната си земя", всъщност ще живеят като *** в близките 20-30 години, защото от много слушане на путлеристка пропаганда, си докараха война на собствена територия и всичко вече е разбомбено и на войната още не и се вижда края. И всичко това без НИКАКВА реална причина. Просто им втълпиха, че щом са руснаци, трябва да се борят срещу някой.

24

Анонимен

преди 9 години

На Украйна никой не е помагал, освен косвено с икономически санкции, което изобщо не е никаква помощ във военен план. Украйна воюва с армия, която беше напълно дезорганизирана от предишното и продажно ръководство и с незнайно колко руски агенти, внедрени в командването и. Русия още от началото вкарва хора и техника през границата в неограничени количества. И в крайна сметка руските терористи, които се бият за "родната си земя", всъщност ще живеят като *** в близките 20-30 години, защото о