73

!

преди 9 години

Искам да гласувам за някой кадърен, но те не се занимават с политика, а тези които се занимават с политика са некадърни и са поставени лица на крадците и съответствено си хранят хората които ги поставят. Всички нови лица в политиката са кукли на конци!

72

въпрос

преди 9 години

To това дъжд ли е? Навремето какви дъждове имаше... Сега сериозно :имало е по-проливни дъждове, но такива потопи не е имало.Какъв е извода? Нещо не е наред, но кое?

71

Анонимен

преди 9 години

BULGARIAN KINGDOM AND TARNOVO CONSTITUTION... ZZARSTVO BALGARIA I TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... republikite SSa PRESSTUPNI OObrazuvania, NOSSAT SAMO NESTASSTIA i RAZRUHA na CHOVECHESSTVOTO... TRABVA DA SSe VASSTANOVAT VSSICHKI ZZARSTVA na ZEMATA za da IMA HARMONICHNO RAZVITIE, BALANSS, MIR i SSPOKOIISSTVIE... BALGARITE TRABVA da POKAZZAT na SSveta Koii E PRAVILNIA PAT KAM BUDESTETO - ZZARSTVO BALGARIA - ZZARSTVO RUSSIA - BOG - ZZAR - OTECHESSTVO - SSAEDINENIETO PRAVI SSILATA... ZZARSTVO BALGARIA I TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... BULGARIAN KINGDOM AND TARNOVO CONSTITUTION...

70

възмутен

преди 9 години

На калпава ракета космоса й пречи!

69

Анонимен

преди 9 години

Той винаги си е бил опасен. Особено интензивният, когато за няколко часа пада повече валеж отколкото за цял сезон или полугодие.А това, че ние си правим оглушки и подценяваме риска и последиците, в крайна сметка пак се пише на наш гръб.Не искам да съм лош пророк, но оттук-нататък дъждовете все по-често ще са такива, а и по-лоши. Бурният и неустойчив характер на явлението е последица от затоплянето и тенденцията е към все по-големи крайности.Тепърва ще трябва да се учим какво и как да правим

68

Трудовакъ

преди 9 години

Един напълно безплатен съвет към уважаемия г-н Цацаров. Нека да изиска спешно от министър - председателя официален документ, от който да е видно за последните 10 години колко милиона кубически метра дърва за огрев са изсечени и от тях колко са изнесени за съседни нам държави (основно за Гърция). Да се уточнят в кои точно райони на страната е станало безогледното изсичане на горите и да се съпостави с водосборните басейни на реките, чийто рязко увеличен обем (отток) пряко е причинил наводненията. След това да се види какви подкупи са дадени от търговците, изсичащи горите и кои длъжностни лица с

67

Анонимен

преди 9 години

"не чиновниците да си натискат......."Чиновниците ги е страх защото ще ядат бой, както са яли бой операторът и репортерът от една TV, а полицията СЛУЧАЙНО закъсняла с 30 минути. Спомнете си за залятата с киселина Светлана Гебрева, която си отиде млада, защото искаше да си върши работата.

66

Анонимен

преди 9 години

До Сакарецътнарода е държавата ,а не някакъв си политик .кога са се вдигали въстания не са чакали политици ,нали ?!

65

цезар

преди 9 години

дъждовете въобще не са опасни опасност са политиците които пак се предлагат да ви урлавляват само ще кажа стреляите с бюлетината

64

Анонимен

преди 9 години

Национализация и връщане на комунистите на власт е спасението и никога повече да не се споменава за тая "демокрация" след 1989 г. и преди 1944 г.

63

Цеко

преди 9 години

До Анонимен 84Не е виновен доган бей нито турция нито дпс , виновни са лакомите БГ политици които ние си избираме , и после не им търсим отговорност!

62

гунчо

преди 9 години

не само дъждът е опасен абсолютно противопоказно е да се живее по тези географски ширини защото тук се върши едно голямо престъпление -обезлюдяване на една държава.КОШМАРНА СИТУАЦИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ САМО С РВОЛЮЦИЯ ДУМИТЕ И ДОБРИЯ ТОН НЕ ВЪРШАТ РАБОТА,ТОВА СА САТАНИ С КЪРВЯСАЛИ ОЧО И ПАСТИ!

61

Анонимен

преди 9 години

Hahahaha, vse DPs sa vi vinovni.... uuuuuuuuuuuuuuu

60

Анонимен

преди 9 години

Трябва здрава държава, но е нужно и гражданско съзнание и смелост!!!! Сега сме наскачали на клавиатурата и се "борим" виртуално. А като видим, че някой бандит, ***, мафиот, сече гората, какво прави всеки един от нас??? Скатава се като мишка и мънка"...Ами тя държавата...". Ако у всеки българин има тотална непримиримост към мафиотските изстъпления и даваме висока гласност и публичност на всичко , с конкретни имена, доста трудно ще им стане на престъпниците, нищо че държавата ги пази.

59

тъйтъй

преди 9 години

До АзПри баш Тошо какъв дъжд само валеше, има да го търсят. Ама не, рипаха по площадите, вдигаха двата пръста, хак да им е.

58

Аз

преди 9 години

Въпрос: Защо дъждът у нас стана толкова опасен?Отговор: Защото от 10.11.1989 цари пълно безхаберие в държавата. Накъдето и да погледнеш, се виждат само разруха и корупция.

57

факт

преди 9 години

ДПС изнесе дърва, но и герб изнесе доста за 4г. А чак на 3-тата година Тиквата разбра, че имало и язовири в България!

56

Анонимен

преди 9 години

Защото безхаберието на Герберското управление ще ни тежи още 10г!

55

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

54

Бг

преди 9 години

Съгласен - всички тези служби по озеленяване, реките, язовирите, почистването се дадоха на хора от ДПС , а те само лапат без да вършат никаква работа. Нали трябват пари на незаконната партия за привлича и подкупва българи-християни да влизат в редиците ими после като едно време да ги потурчват. Какво правите българи в тази противоконституционна партия?