39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12 Тук става въпрос за цената на газа а не за преносни такси.Цената на газа да е единна за всички, преносните такси да зависят от разстоянието до границата на Русия.Още нещо неясно?Така седи въпроса с единната цена.Друг е въпроса ако Германия има участие в разработването на находищата и т.н., тогава тя е собственик с определено участие и ние нямаме право да си тикаме гагата там.А иначе и на мен ми се иска да ни продават най-евтино газа.Ама с това поведение- трудна работа.

38

Анонимен

преди 9 години

Силите на Профашисткото правителство само се прегрупират! Използват "примирието" за въоражаване. Профашисткият режим в Киев крои нова провокация, целта е на всяка цена да въвлекат Русия във война! На Порошенко и сие може да се вярва само след кремацията им!

37

Nox

преди 9 години

"комисията на малоазийския самолет беше обявила, че резултата от анализа на черните кутии ще бъде предоставен през първата седмица на септември""Скоро очаквайте ново събитие като това с малайзийския самолет, което НАТО ще извършат и ще се опитат да метнат вината на Русия"И ако не успеят да изсценират някаква атака под чужд флаг, НАТО просто ще подправят експертизата и ще кажат, че експертите са стигнали до заключението, че самият Путин е стрелял с базука и лично е свалил самолета.

36

Nox

преди 9 години

Ама разбира се, че сега Потрошенко иска мир. Та нали им свършиха парите, изпоизмря им армията, зима се задава и нямат газ, а пък САЩ и НАТО, които са реалните действащи лица, които оркестрираха кризата в Украйна не могат да се намешат директно без да демонстрират пред целия свят, че те са истинските агресори.Путин културно си пасува и сега НАТО са пак на ход. Скоро очаквайте ново събитие като това с малайзийския самолет, което НАТО ще извършат и ще се опитат да метнат вината на Русия.

35

стефан пенев

преди 9 години

До Наблюдателдобе но не си толкова наблюдателен на какв ЦЕНА ще го направим, понеже нашите партъори от нато и ЕО имат нужда от от газ но не искат да си тровят земята и погледни каде са първите проучвания за щистов газ зашото в дъното на цялата тази история е да ни продават американците нащият шистов газ понеже в америка имат 3 обекта и не им позволяват да отварят други а те имат разработена технология която трябжа да се иплати

34

Анонимен

преди 9 години

комисията на малоазийския самолет беше обявила, че резултата от анализа на черните кутии ще бъде предоставен през първата седмица на септември.

33

Анонимен

преди 9 години

Украинские силовики продолжили вести огонь и после 19:00 по московскому времени 5 сентября, в нарушения соглашения, подписанного президентом Украины Петром Порошенко. Как сообщил в субботу LifeNews министр обороны ДНР Владимир Кононов, уже через 15 минут после оговоренного времени украинские военные обстреляли город Горловку и пошли в атаку в районе Тельманово.Ето колко дпазват примирието фашагите в Киев :) После реват "те ни бият".

32

Шоп

преди 9 години

До МарксЕ, какво толкова великолепно е направило досега кремълското джудженце? Нещо построи, някаква голяма война спечели, някакъв златен век на културата ли даде на света? Две военни акции - едната с измама в Грузия, другата с измама в Крим и два свалени самолета - на Качински и малайзийския... Е, и една сюрия опозиционери, убити при неизяснени обстоятелства. Какво му е александърмакедонското?

31

Маркс

преди 9 години

Ба си ужаса, хахаха!

30

ужаси

преди 9 години

Борисов сънува, че е хан Крум и що да види, половината от ръководството на Герб е без една ръка, а другата- без две. -Цветанов, ревнал Ювигият, къде е Цветанов?! - Аа, рекла Фидоскова, вчера му отрязахте и главата, защото ръцете му бяха свършили!

29

yan

преди 9 години

До АнонименСловосъчетанието "***" много добре показва същността на автора му - комплексирано същество , със силно намален грамаж сиво вещество, което е и гладко като балон. На това същество му е виновен всеки , който отстоява правото и начина си на живот.

28

Маркс

преди 9 години

Това кремълско джудженце ще бъде запомнено от този свят със слава равностойна на тази на Александър Велики и Сюлейман Великолепни! Гениален политик и военен стратег, миротворец и защитник на народа! Такива държавници се раждат през хилядолетие и народите им благоденстват и процъфтяват!

27

Анонимен

преди 9 години

Какво ни занимавате със тия двамата простаци .Да се избиват нас какво ни засяга. Олигарх мафиоз и старшина от КГБ големи авторитети няма що

26

Анонимен

преди 9 години

ЕРДОГАН е най човечния политик

25

! ! !

преди 9 години

Едните правят санкции другите осъществяват планове .... Крим - Руски, Украйна - федерална република ! Когато фактите говорят и боговете мълчат!

24

Анонимен

преди 9 години

господарят на сибир клекна май САНКЦИЯ+САНКЦИЯ=НАТО

23

Анонимен

преди 9 години

И кога ще падне Киев? Чакам половин година вече, каталясах от чакане! Тоя Путин много несериозен се оказа! Дребен лъжец ще да е?!Вече повече от 40 г. чакам да фалира и Америка, но... все не става?!Туй руснаците и русофилите са най-големите лъжци!

22

Анонимен

преди 9 години

Отнеме ли се възможноста на една империя да граби, то тя е обречена.

21

kiko1970

преди 9 години

Никакво примирие не се спазва, а напротив воюва си се сериозно. Не разбирам тези президенти, Путин и Порошенко някой лъже ли ги или си представят желаното за действително...В Украйна няма да има мир докато: 1. Порошенко изпълнява чужди нареждания, 2. Путин помага на бунтовниците, 3. Всички Югоизточни области от Одеса до Харков не се отделят от Украйна....това е действителността.

20

ЧУФУТ

преди 9 години

НИКАКВО СПИРАНЕ НА БОМБИТЕ, ЧАК ДО МАСКВА!