199

Анонимен

преди 9 години

И сега Пловдив ще претърпи мащабно развитие

198

Живял в Пловдив

преди 9 години

ЧИстито за града с най-хубавите дюнери и най-хубавите чалготеки. Сега вече няма да може да се говори с Филибето! :)

197

Fillip

преди 9 години

Честито на Пловдив. Доказателство, че гърците където и да са минали са оставили за следващите поколения. Всички къщи музеи в стария град са били на гърци...

196

яяя

преди 9 години

До АнонименАко не беше кмета и екипа му това нямаше да е факт, пэк и ако продължава така го чакат още доста мандати стига да иска.

195

майна

преди 9 години

До до 237Нашата най-голяма радост е, че Европа плю на София. Пловдив не е коптор, все пак имаме канализация и в крайните квартали за разлика от София.

194

пловдив юбералес

преди 9 години

До до 237''Хората там''.......хората тук са граждани. Пловдив се увеличи през последните 150г. 9пъти. София- 70пъти. Тоест хората идват тук по малко и се адаптират към градския начин на живот. В София се изсипват по много и докарват селянията. Чета поздравления от цялата страна, само от София - омраза. Кой ли е комплексирания, госпожо?

193

111

преди 9 години

Едно е ясно кореняк пловдивчаните и кореняк софиянците са уважават и харесват. Всичко останало е размяна на лафове от придошли "граждани" в двата града.

192

художника

преди 9 години

СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ:-)

191

Анонимен

преди 9 години

haide sega vsi4ki koito sa ot plovdiv begom mar6 na tam

190

до 237

преди 9 години

До пловдив юбералесЕй такива провинциални комплексари като теб, чиято най-голяма радост е да плюят по София, отнемат чара на иначе красивия град. Превърнахте го в коптор в последните няколко години. Макар че съм софиянка харесвам Пловдив, но хората там... хората....

189

браво

преди 9 години

Пловдив , радвам се -красив , модерен и старинен град.

188

Shark

преди 9 години

Честито! Напълно заслужено. Пловдив е най-древният град в Европа, с изключително богата култура, град, който е дал на България много талантливи хора на изкуството. Честит празник и на Съединението на България и ако сме истински българи ще спрем да се плюем на софиянци, пловдивчани, варненици, търновци и т.н. Всички сме българи и трябва да сме обединени, особено на днешно време. Честито отново на града ни!!!

187

Ганьо

преди 9 години

Представете си Пловдив до който искате град в Италия...

186

Julis

преди 9 години

Днес е денят на съединението, а като чета коментарите по-надолу се чудя дали въобще се е състояло.

185

linda

преди 9 години

Радвам се за Пловдив, въпреки че съм софиянка. Прекрасен град е, но за съжаление същото не се отнася за пловдивчани. Доста неприятни хора, поне тези, които познавам са надути и интриганти Може и да не ви харесва, обаче това са фактите. Така че е добре пловдивчани да поработят върху себе си, за да са достойни за града си.

184

Една майна!

преди 9 години

Честит празник на Пловдив, пловдивчани и на всички, които обичат града ни! Гордеем се, че сме българи!!!

183

честит празник

преди 9 години

Чуйте бай Кольо Генчев, един голям българин и гениален историк. Той обяснява защо е написал книга за Пловдив: Не съм от Пловдив, не съм и от Пловдивско и явно подбудите, произтичащи от местен патриотизъм, не са играли роля. Единственото ми съображение беше, че този град играе важна роля в духовния живот на възрожденска България. Той е и ръководен център в българското църковно движение. От трета страна, Пловдив със своя космополитен характер дава образци на многонационална култура

182

Анонимен

преди 9 години

Само до кажа Пловдив е дал Цветана Манева Тумби Борис Христов Братя Аргирови Мария Петрова Петър Стоянов Стефка Костадинова Христо Стоичков Златьо Бояджиев Христо Г. Данов и до утре може да ги изброявам така че не плюите този красив и култерен град моля ви!!!!

181

Анонимен

преди 9 години

Точно така ....Честит празник българи .... не мразете София , защото ние сме най гостоприемния град в България , събрали сме народ от цяла България .Скоро София , ще е действително половин България . Ако мразите София все едно мразите България.

180

лелееееее

преди 9 години

Над 200 коментара, пълни с простотия и комплексарщина. Добре е, че пишем на малък език, който само ние си разбираме, а не на английски например, че ако някой чужденец попадне на това чудо тук, ще се хване за главата. Вече е 6-ти септември - денят на Съединението. Ако все още носите някакво национално чувство в мозъка си и в сърцето си, би трябвало да се сетите, че този "дебат" поне на 6-ти септември трябва да спре.