6

do Zlatka

преди 9 години

normalno, shtom visish v dnes.bg prez rabotno vreme

5

Някой си

преди 9 години

В фирмата, в която работя е същото. Хора на една и съща позиция, а взимат с до 1000 лв разлика. Трябва да си умен да си поискаш повече на интервюто. Аз така направих.

4

Краварски демократ

преди 9 години

Българския работодател пари на работниците си НЕ ДАВА ! Един бивш мой работодател като се събрахме по искане на работниците да му поискаме повишение на заплатите щото той(работодателя) е повишил обема на поръчките които произвеждаме, та работодателя споделил с познати: "Моите работници ще ги правя милионери".Такива ми ти работи в България... А вие ми пишете за краварска демокрация и как при другите имало а при нас не щото сме били мързеливи ...

3

777

преди 9 години

За съжаление в България, колкото повече се доказваш и показваш положителни резултати, толкова повече си обект на негативно отношение - не само от страна на колегите, с които си в конкуренция, но и от страна на шефовете, които в повечето случаи също са некомпетентни за мениджърският си пост и ръководят на принципа проба-грешка, а от компетентния служител усещат страх, че могат да бъдат изместени от човек, който може да се справи по-добре от тях. Напълно Ви разбирам Златка.

2

Златка

преди 9 години

Аз работя много . Идвам първа, последна си тръгвам . Не ползвам отпуска, не пуша през час, не клюкарствам . Търча назад, напред за да върви работата, помагам и на другите . Винаги елегантно облечена и усмихната, културна със всички . С две висши образования . Като стане време за съкращения, първия съкратен съм АЗ .РЕАЛНОСТТА Е ЖЕСТОКА .

1

Иван Европееца

преди 9 години

Спете с шефа .