11

Анонимен

преди 9 години

Кой иска да живее в бастилия !

10

men

преди 9 години

Едно от най-хубавите местенца е Ментон - много близо до Монако. Много ми хареса. От друга страна, Сен Тропе е супер набедено място - поне за мен. Не разбирам какво толкова му харесват ....

9

Анонимен

преди 9 години

Днес.бг,Благодаря ви за този материал. Преди време имах възможност да прекарам през две различни години по 10-12 дена на Лазурния бряг. Освен Ница, Кан, Монако, Сен Тропе, има и други емблематични селища, превърнати днес във вилни зони на най-богатите - например Ес. Но нямах представа от тези селца, които вие днес ни показахте. Винаги има какво да научи човек.

8

до8

преди 9 години

Кой си ти "от там"? Стой си ТАМ.

7

От там

преди 9 години

"Какви са тия зандани? Ние имаме много по- хубави села-слънчеви ,цветни , уютни , плодородни..."Слънчевите ни села, пълни с * миришещи на оборска тор и до които се стига само с танк. Дръж си ги.

6

Анонимен

преди 9 години

Като видях снимката и ми заприлича на бастилия !Е ,това са сгради от средновековието 12. 13 век. Бих отишла. на почивка в друг френски град !

5

тя

преди 9 години

Какви са тия зандани? Ние имаме много по- хубави села-слънчеви ,цветни , уютни , плодородни...

4

Анонимен

преди 9 години

Идилични, ама да не ходиш там през лятото ! Приличат на Гуанджоу, не може да се разминеш от дръпнати туристи.

3

789

преди 9 години

До бъмзи ХА ХА ХАА ти иждал ли си нещо друго освен сива бетонна панелка, построена вероятно от строители от кърджалийската ривиера, с тесни апартаменти, в който ако имаш ерекция не можеш да се обърнеш, с миришещ на урина вход, с изкензани асансьори, обитавана от индивиди със силна миризма на евтина домашна ракия, пот, чесън и фекалия и се мислещи за центъра на вселената?

2

Анонимен

преди 9 години

Там наистина е много красиво имах щастието да обиколя доста тази година невероятно. Е

1

ХА ХА ХА

преди 9 години

А виждали ли сте Идиличните села на кърджалийската ривиера населени с "умни","красиви" и "чистоплътни" до бъмзита