333

anonimen

преди 9 години

Ако Русия участваше във войната в Украйна, Украйна вече нямаше да съществува. То това е ясно. Както е ясно, че руснаците в Луганската и Донецката област (както и на Крим) са подавляващо мнозинство и много ясно, че имат право на самоопределение, изразено на референдуми. Впрочем, подобен референдум скоро ще има в Шотландия. По същия начин навремето Украйна се самоопредели и се отцепи от Съветския съюз.

332

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 408Иван Грозни е последния княз на Русия от рода Дуло, т.е. от рода на Кан Кубрат.Киев е създаден по времето на Бат Кий и държавата е наричана Черна България, за разлика от нашата Бяла България и от Велика България на Волга.Московското княжество, реално се формира като държава преди 400години, след като полската *** се изтегля от там.Цялата стара история на Русия е измишльотина!

331

milko

преди 9 години

ZA nas niama voina potopa ni stiga .Sami sa trepim ,

330

Тихомир Томов

преди 9 години

До Веселяка А Московчанката Щайман 300 % еврейка !

329

Анонимен

преди 9 години

До ПепоПепи къде си *** ***.Бързо се връщай на околовръстното че имаш да изпълняваш план

328

до тоя под мене

преди 9 години

Чичковците с мустаците са Хитлер и Сталин.Заради мераците на Сталин умряха и пострадаха повече жители на СССР,отколкото убиха хитлеристите.Русия от своите управници пати.

327

Анонимен

преди 9 години

Украйна е част от Русия и не е съществувала самостоятелно - нещо като Българската западна територия, наречена Македония. Руснаците си защитават територията, въпросът ми е - чий го търси американеца от Африка ОБама??? Какво търсят там и какво ровичкат, явно в Африка не са учели достатъчно за Втората световна война и за мераците на Чичкото с мустаците!!! САЩ да си гледа континента и да не се закача с Европата!!!

326

Анонимен

преди 9 години

и унас дойде демокрация и думата "приватизация " придоби нов смисъл

325

Веселяка

преди 9 години

До АнонименПри социализма с аспирин се замерваха защото струваше жълти стотинки, трябва да се държи на истината, а кражбата се извърши от демократите при така наречената приватизация - Мистър 10%.

324

Веселяка

преди 9 години

До 409Майка му е украинка.

323

Пепо

преди 9 години

До Анонимен 403"и още много руски *** ще паднат в името на урода Путин"Преди да падне ще убие минимум 10 американски наемни прасета .По-добре да умреш в битка за народа си с чест, отколкото да се удавиш в леген в банята без чест .

322

Анонимен

преди 9 години

Още древните римски хронисти са писали, че естественото състояние, в което са живеели славяните е на анархия!И така вече няколко хилядолетия. Уж са братя, а се избиват помежду си?!Варвари!

321

Анонимен

преди 9 години

Брой предполагаеми жертви в Украйна investments.dir.bg/_wm/library/item.php?did=551840&df=8&dflid=3

320

Един или два...

преди 9 години

"Един или два крака - не попитал..."Баси и *** - толкова скапана пропаганда и при соца нямаше.А пропо - какво стана с малайзийския Боинг, бе кой го свали, какво показа изследването на черните кутии - това не можа ли да свърши работа, холандския премиер чо се умълча?

319

Анонимен

преди 9 години

Украина е руска, нормално е руснаци да умират за своята земя

318

Анонимен

преди 9 години

и още много руски *** ще паднат в името на урода Путин

317

Анонимен

преди 9 години

всички помнят Роналд Рейгън какво каза - империя на злото.

316

Анонимен

преди 9 години

Тези пък. Те само по погрешка влизат в Украйна и по погрешка дават калашници на нечленоразделните селяни в Донецк. Те и по погрешка вигурно влязоха в Крим и стояха с танкове пред урните. Абе комуниста само по погрешка прави неща свинята гадна!

315

Анонимен

преди 9 години

Давайте смело в пропагандата ,Макдоналдс и Кока Кола плащат!

314

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен406Умнико ,прочет малко преди да ги наричаш евреи .Между Шеломова и Шаломова разликата е една буквичка ,но я прави огромна.Аман от разбирачи.