26

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Такива като този разсипаха и окрадоха България и ние ги търпим- какъв мизерен народ сме ние българите

25

az

преди 9 години

Нато трябва да напусне територията на България

24

Анонимен

преди 9 години

Роска, скрий се бе.

23

Рошко

преди 9 години

До 22 неутраленТойзи индивидиум не е езбран, той е НАЗНАЧЕН.............

22

681

преди 9 години

Народът не е с теб бе плевня!Ти тва не си ли го загрял още-никой не иска да ходи и да води войни заради празните ти приказки!Достатъчни са природните бедствия дето ни ги докарахте с безхаберието ви за държавата и народа, който още ви търпи и му се чудя, защо не ви е избесил досега?

21

Анонимен

преди 9 години

тебе кои те пита ***.

20

неутрален

преди 9 години

Престанете да цитирате изцепките на това същество нарекло се президент. Кой го избра тоя незнам, но на следващите президентски избори ако пак бъде "ИЗБРАН" то нещата ще са ясни.... а именно че въобще не се броят бюлетините а просто се пише резултата. Плевнята иска да изкара че България е най-големия враг на Русия. На сила прави Бг на жертвичка.....че какви проблеми имаме ние с руснаците...Проблема е че САЩ им трябва най-близката територия до Русия за да напредва в целта за превземането й.

19

Анонимен

преди 9 години

Господин Президент нека първо оправим България пък тогава ще помогнем и ще довършим света. Ние сме умрели от глад акъл на целия свят ще даваме..Мравките не ходят в краката на конете защото ще бъдат смачкани.

18

реалист

преди 9 години

тоя да не се мисли за президент. ПАРАШУТИСТ ПОЛИТИК,,,,,,,,,,,

17

boc

преди 9 години

Г-н Президент, срамувам се от Вас!Срамувам се от Вашите антибългарски, антиевропейски и проамерикански позиции по всички въпроси, по които вземате отношение!Яд ме е, че гласувах за Вас!!!

16

локи

преди 9 години

Агент на РУМНО на среща на върха на НАТО, наистина странно чувство за ирония има съдбата.

15

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До ak47: ,, Кой ни го натресе тоя за президент, кой, кой?''БОКО ТИКВАТА, КОЙ ДРУГ?

14

джо

преди 9 години

Я да видим кой разпалва конфликтите в Украйна, Близкия Изток и Африка? Май са точно НАТО и любимите на Плевела американци!

13

Колев

преди 9 години

НАТО отдавна се е превърнало в престъпна организация, която подпомага крадците на петрол САЩ. Има да чака колорадската пастирка да го защитят...

12

ak47

преди 9 години

И за децата стана ясно, че позицията на Плевела е идиотска. Меркел мълчи, той ръмжи, пудел жалък. Кой ни го натресе тоя за президент, кой, кой?

11

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ИДИОТИЗМЪТ НА ПЛЕВНЯТА Е СРАВНИМ САМО С ТОЗИ НА СВИДОМИТИТЕ УКРОПИ КОИТО ДНЕС ПОКАЗАХА ПО НЯКОИ ОТ СВОИТЕ КАНАЛИ ДЕЦАТА НА ЕДНО СЕЛО ОТ ПРИКАРПАТИЕ РОДИТЕЛИТЕ НА КОИТО СА ГОТОВИ ДА ГИ ПРАТЯТ ДА СЕ БИЯТ В ДОНБАС.

10

Sven

преди 9 години

Плевника е измислен президент, избран с измами и костинбродски номера. Срамното е, че не скочихме всички и да го изгоним с шамари още в деня след изборите! Манипулирани избори, фалшив президент! ...

9

Фотев

преди 9 години

Плевнята се разкъсва между Банкя и американското посолство, само с българите няма нищо общо. Безроден *** и крадец.

8

Йоши

преди 9 години

НАТО и светът тръпнат в очакване да научат позицията на наш Плевелчо! Чакаме и Паси да се обади! Тия хора не осъзнават ли колко са смешни с напъните да се правят на някакъв фактор?

7

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА ПЛЯМПАЛО.НОВИНАТА ОТ ПРЕДИ ДВА ЧАСА ЗА ДНЕС Е ЧЕ РУСКИНЯТА ЕЛЕНА СЕРОВА ЩЕ ПОЛЕТИ В КОСМОСА НА 26 СЕПТЕМВРИ СЪС АЛЕКСАНДЪР САМОКУТЯЕВ И АМЕРИКАНЕЦЪТ БАРИ УИЛМОР.ТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ НАД 50 ЕКСПЕРИМЕНТА В КОСМОСА.ТЯ ЩЕ БЪДЕ И ПЪРВАТА ОТ 20 ГОДИНИ РУСКИНЯ В КОСМОСА И ОБЩО 4-ТА.