40

даа

преди 9 години

Май този филм вече сме го гледали!

39

Това е новата

преди 9 години

коалиция, която ще влезе в Сирия и ще събори Асад. Затова САЩ запалиха Майдана. Идеята им е да отрежат подкрепленията за Руската военноморска база в Тартус (Сирия), които могат да дойдат от Севастопол, Крим. Ще използват ситуацията да се направят на "миротворци" и да размажат Асад. Следва Иран, после се насочват стабилно към Русия. Украйна ще гори, докато не падне Сирия. После всички ще изгорим, заедно. За 7000 години писана история(от Шумер до сега)не сме се развили, освен в материален аспект.

38

Do 32

преди 9 години

"християните отиваме разрушаваме живота на мюсюлманите крадемги правим всичко не човешко и после се оплакваме че се защитават човечеството не заслужава живот"Не християните - САЩ !!!

37

позната история

преди 9 години

Ще гасим с бомби паленото с долари ли?И ще се оплаква че е трудно и ни трябва коалиция?Та да може коалиционните партньори по-близки до щахидите да оберат пая терористични операции?НИЩО НОВО ОТ ЧИЧО САМ!

36

Пешо Коня

преди 9 години

Бравос! Турция ще пази Западната цивилизация от исляма! Ах, къде са Левски, Ботев и Раковски да видят какви времена настъпиха, какво нещо, ...а?

35

Анонимен

преди 9 години

САЩ правят коалиция срещу Ислямска държаваСъюзниците трябва да дадат своя принос, заяви Джон Кери--------САЩ - невероятно нагли двуличници!!!Когато създаваха и финансираха ИГИЛ, проглушиха ушите на хората, как помагали на бедните сирийци да воюват с тирана.Точно както направиха и в Авганистан с Ал Кайда - създадоха ги и ги финансираха зада ги ползват срещу войските на Съветския Съюз.Винаги някой друг трябва да им вади "горещите кестени" - сега "съюзниците" им, които им робуват ще им е ред.

34

Ицо

преди 9 години

Абе ако не ме лъже паметта преди година, година и половина от САЩ въоръжаваха тия "борци за свобода" да колят и бесят наред всички християни в Сирия. Сега обаче като лъсна истината и като почнаха да колят техни хора станаха лоши. Айде моля ви се. Става смешно вече. Значи какво излиза - Русия и Путин са били прави да се противопоставят на това Асад да бъде свален от власт. Такова лицемерно поведение не съм виждал. Голямо безочие от страна на тия американци.

33

ХХХ

преди 9 години

Принципно НЕ заемам страната на САЩ , но в случая дано те и НАТО да унищожат ИД че Русия е прекалено заета със воюването в Украйна ! .........а ИД са истинска заплаха , не са банда фанатици решили да вдигнат врява !

32

seira

преди 9 години

До СЕЛЯНИН 20:МНОГО СТЕ ПРАВ!НОМЕРА НА САЩ Е ДА СЕ ВОДЯТ МАЩАБНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО ДА "ДАДАТ ХЛЯБ" НА ВОЕННАТА ИМ ИНДУСТРИЯ, КАКТО Й ДА СЕ АНГАЖИРАТ УЖ В БОРБАТ ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА...САЩ РАЗЧИТАТ "ДА ИЗМИЯТ" ЛИЦЕТО СИ ПРЕД СВЕТА ЗА ТОВА, ЧЕ СЪЗДАДОХА УРОДЛИВАТА ДЖИХАДИСТКА ЗАПЛАХА, НО КАКТО ВИНАГИ НЕ ТЕ, А ДРУГ "ДА ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ".

31

емо

преди 9 години

рептилоидът кери показва змийския си език.само че вече никой нему се връзва.представете си го на мястото на журналиста ,ислямистите си знаят работата

30

Анонимен

преди 9 години

До 32Айде стига глупости на търкалете.

29

Анонимен

преди 9 години

християните отиваме разрушаваме живота на мюсюлманите крадемги правим всичко не човешко и после се оплакваме че се защитават човечеството не заслужава живот

28

Джон Кери

преди 9 години

Момчета, няма как, ще стреляте малко, че ВП-то ни е закъсало и трябва малко оръжие да поизхабим, за да продаваме после!Туй онуй ще ви дадем - инфраструктурка, ала- бала, но петролът за нас и въоръжаването на новото иракско приятелско правителство също.

27

Анонимен

преди 9 години

Да и аз си мислех за Турция, като най-удачен вариант за борба с исляма. аххахаха

26

Анонимен

преди 9 години

Тези май не искат да се повтори виетнамския сценарий и викат всички със себе си на поредната война, че иначе амуджите може да ги избомбят и да направят за смях военната им машина. Хем пари пестят от включването на другите, хем ако онези решат да отмъщават, няма да им правят атентати само на тях.

25

х-м

преди 9 години

Наложете им икономически санкции, лицемерчета! :) Ше разберете вие кой е врагът, ама ще е късно.

24

Анонимен

преди 9 години

Великите САЩ пак се *аха и привикват на помощ приятелчетата си.

23

Анонимен

преди 9 години

Сега за борба с терористите ще бъдат отпуснати средства за построяване на два-три атомни самолетоносача, х на брой супер бомбардировача и ще бъдат открити нови бази влизащи в системата за противоракетна отбрана.

22

Анонимен

преди 9 години

До 24.Може и 100 000 северно корейски войника

21

мдааа

преди 9 години

Ако в Близкият изток се вкарат 800 милиона китайски войника ислямистите няма да могат и до тоалетна да отидат,та камо ли да воюват.Ще има ред и дисцпилина като в Китай.Още на другият ден вместо корана ще има да рецитират наизуст съчиненията на Мао в оригинал и ще стават още в 3 часа за първа смяна.Бензинът пък нали ще е китайски и ще струва по 2 цента галона.Така,че да потърсим съдействието на китайският президент.