44

Тихомир Томов

преди 9 години

Може да не вкарва толкова голове , но диша във врата на Берлускони по опердащени!

43

Прасето Гошо

преди 9 години

Автора е меко казано неадекватен. Нормален журналит не би използвал думата голаджия. Божинката има за 10години кариера толкова голове колкото Меси е вкарал в първи клас. А иначе този фурболен *** никога не е играл заради самата игра а единствено само заради пари. Бягството му от Левски го доказва а то бяха едни приказки. Ако бях Говеждар(слава богу не съм, двойно благодаря на господ че не съм и Свинар) щях да го намразя доживот това петно. Сега само се забавлявам.

42

Tayor

преди 9 години

Леле, мениджъра на този е голяма работа. Тоя ще продаде пясък на арабите и фризери на ескимосите. А тия, дето купуват куция кон, нямат ли интернет ???

41

АБВ

преди 9 години

Хи-хи-хи-хи. Голаджия, звезда. Хи-хи-хи-хи.

40

ee

преди 9 години

Дайте го в Марек бе... имам нужда..

39

Евгени

преди 9 години

До 43Предпочита да го наричат просто "Перуци" ;)А иначе Николери е най - долнопробния антиспортист, който леко полеко съсипа доста класни и не чак толкова класни отбори ... За мен лично като привърженик най - странно беше решението на Ювентус да го привлекат тоя чалготопковец ама всеки греши ... Евала на всички за коментарите - не съм се смял искрено толкова много от отдавна ! :)

38

браво

преди 9 години

браво значи обявата му в сайта продавалник е свършила работа,кой тогава казва че продуктите в сайта OLX(продавалник) били измамни щом тернана пазаруват от там значи всичко е наред.

37

Коки

преди 9 години

ГОЛАДЖИЯ ?!?Бъзикате ли се?

36

Анонимен

преди 9 години

Жалко. Днес е тъжен ден. Този ме радваше.

35

666

преди 9 години

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ -ЗВЕЗДА И ГОЛАДЖИЯ. СТАВАТЕ СМЕШНИ.*** И ЧАЛГАДЖИЯ

34

До Ту 37

преди 9 години

"А знае ли някой по колко и как, Николета ще му плаща, за да го пускат в игра"В съобщението пише, че ще продължи кариерата си в Тернана, за игра никъде не става въпрос. В последните години кариерата му е свързана главно със седене на резервната скамейка (ако изобщо го включат в състава).

33

ъ

преди 9 години

Голаджия сигурно щото влиза гол в банята, ама за звезда ...нещо не мога да зацепя.

32

Poli

преди 9 години

ДЖАНЛУКА ТИДЗИ - Е АГЕНТ НА ВЕКА"ЗВЕЗДАТА" - ТАКА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА СТАТИЯТА

31

Виц

преди 9 години

Чалголери: Свирколето, ти колко пъти си ми изневерявала ***?Свирколета: Само три! Първия път помниш ли като треньора не искаше да те пуска в игра и после те пускаше. Втория път съотборниците не искаха да ти подава, а после започнаха. И третия път... помниш ли като побликата те освиркваше, а после спря да те освирква?

30

Монархист

преди 9 години

Добре, защо продължавате да ни занимавате с тоя провал? Или искате да дадете пример за това до къде могат чалгата и *** да докарат един човек?

29

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ЛЕВСКАРИТЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТЕ БАНКЕТ СЛЕД ТАЗИ ОТЛИЧНА ЗА ВАС НОВИНА!

28

Анонимен

преди 9 години

Не е луд този, който яде баницата! Като има кой да му плаща, да им се чудиш на италианците!

27

po-dobur

преди 9 години

Да са маха, *** *** мааахнете го! спомням си последните няколко мача как се търкаля по терена, не може да си стои на краката ааххахах палячото

26

боян

преди 9 години

чалгалери, моля те да не забравиш да вземеш и свирколета с тебе, та да ни отървете от себе си

25

Най-после

преди 9 години

Ураааа, отървахме се!!!