13

Пламен

преди 9 години

15 еправият,грешка 10 пише глупости.

12

Пламен

преди 9 години

Ама си много прав 10.Така е.

11

Владо

преди 9 години

Непрекъснато се надуват главите на българите за реформи и никой не ги прави .Защо ли, защото кранчето ще секне за тези които си го пускат когато си искат.

10

pastoral

преди 9 години

изтичането на пари може да се спре единствено с прозрачни, редовни и подробни отчети. всеки, който внася в касата е един вид акционер и има пълното право не само да изисква отчет за всяка стотинка от коя фирма е взета, а и да контролира за кои точно (здравни) "услуги" е заплатил съответните суми. също така е време ръководителите и участниците на/в тези "структури" да си поемат и персоналните отговорности, а не да се крият зад обобщителното: осъдихме касата. която пак е с данъкоплатски(!) пари.

9

Ама много умна

преди 9 години

Ама много умна бабата бе, трябвало РЕФОРМИ.Той и Бареков говори за РЕФОРМИ, въобще има ли някои които да не говори за "Трябват реформи"Така че това говорене е нещо като обяснението КАКВО ПАДА ОТ ВОДОПАДА.

8

Всеки разбирач

преди 9 години

Акъл от синилни старци нещем.Гледай си пенсията и внуците бабе!

7

TRAFALGAR

преди 9 години

Разбира се , че ще има съкращения !! Щом дадена структура не работи и генерира само дългове -то трябва да бъде оптимизирана. Реформите на Маргарет Тачър са били тежки и непопулярни , на сета нещата функционират правилно - здравна, пенсионна сисима , публични разходи.

6

--

преди 9 години

*** под реформа разбират съкращения и понеже (по инструкции от МВФ и СБ) не върви да кажат на хората, че ще има съкращения и ликвидации, и казват "ще има реформа" ?!?

5

TRAFALGAR

преди 9 години

ЗДРАВНА РЕФОРМА ! ПЕНСИОННА РЕФОРМА! СЪДЕБНА ! Едва ли някой би се нагърбил с всичко това .И в трите системи е пълно с бивши комунисти и тихните наследници и роднини- никои от тх не иска реформа, защото така ще им спре лапачката !!

4

съзерцател

преди 9 години

Много добре си разбираме думата "реформа": Крадене и безочие от едната страна, и мизерия за мнозинството българи. Страхът в случая не е от неизвестното, а от познатото. Четвърт век се сменя само формата, а съдържанието е само едно "ми даде, му взех".

3

Tina

преди 9 години

Някои хора остават в ограниченото мислене "комунизъм-демокрация". Не можете да го надскочите, за съжаление. От това страда държавата, а печелят партиите. Мозъците ви са толкова промити, колкото и на комунистите през 50-те години...Комунизъм отдавна няма, няма и да има вече. Спете спокойно.Никога няма да разберете нивото и ерудицията на Вучева. Вие си знаете само Бойковата простащина. Интересно е да се чуе нейното мнение за новото облагане и таксите на пътищата.

2

до 3

преди 9 години

Само искрено се надявам да ти става зле, защото много се употребява тази дума без истински действия. Доста влиятелни( разбирай застанали на хранилката) хора не искат никакви реформи, защото така им е добре. А реформите не са належащи. Те са отдавна закъснели. Дано успеем да си изберем такива управляващи, дето ще ги подхванат отнякъде, ама не само на приказки, а наистина. И дано усспеем да ги принудим да го направят Без значение кои са.

1

Анонимен

преди 9 години

Може би цялостна реформа никой няма да направи за това кратко време,..."На политиците все времето им е кратко. 25 години не им стигнаха да направят нещо.