12

Рали1

преди 9 години

До горски,Фидосова ли е?"През 2008 година ще бъдат изградени първите 2 лифта от проектБерковски балкан,като ще бъде удължена и сегашната писта за ски.Това съобщава кметът на община Берковица Милчо Доцов."Шокирани били от действията на група ***,които буквално като термити изсичали дървета до голо...че става въпрос за подготвяне на терена за бъдещия язовир на Милчо Доцов.За сега официално никой не е поел отговорност за сечта."8,02,20092006г.в-кАтака "Фирма на ДПС краде водата на Берковица"

11

Анонимен

преди 9 години

До МирославЗА ТОВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ

10

Мирослав

преди 9 години

Защо всяка партия вместо да дава милиони за кампания, точно в този момент не ги дарят на пострадалите райони? Ще се съберат 10-15 милиона поне! Хората няма къде да живеят, няма какво да ядат, имат по една риза на гърба си, а те 3д плакати ще ми правят и концерти... *** мръсни долни!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Айде старата песен на нов глас... Как може да се допуска отново да има хора и населени места в такова положение? Малко ли ни беше цяло лято? Поредното доказателство за мърлящината на местните власти! 40 минути валяло и реката ги заляла.. Видиш ли никога досега не е валяло 40мин проливен дъжд... Поредните глупости за сметка на хората...

8

горски

преди 9 години

През лето 2011-2912 Искра Фидосова изреза над 800 декара гора в берковския балкан и сега водата се стича много бързо от балкана а честито ти герберуги гласувайте пак за нея

7

морски

преди 9 години

Така е,американците спряха да пръскат химикали от самолетите и климата си дойде на мястото,почнаха дъждовете,все пак сме умерен климат не пустиня.

6

Анонимен

преди 9 години

кви порои бре?престанете да плашите матрияла!по телвизоро видяхме как некакви тарикати са си построили кокошарниците в коритото на ДЕРЕТОЕдин даже къща вдигналсега рИвеобезщетение от държавата искана какво основание?да се е застраховал!!!И да престанат да плачат за къщите дето цял живот са ги строили, щото всичко рухнало е от кирпич.Къщи останали не от бащите им, а от дядовците им!Кой ще ти разреши да стоиш с кирпич през последните 50 години?

5

Анонимен

преди 9 години

В китна България никога не е имало, няма и няма и да има виновни. Територия на невинността. За Гинес сме по безхаберие наистина.

4

Shark

преди 9 години

Това е безобразие, трябва да има наказани, защо се мълчи. ЗАЩО МЪЛЧИМ!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

иматли пояси

2

Анонимен

преди 9 години

Какво става, бе, като че в тая държава никога не са валели дъждове! Вече след всеки дъжд е наводнение! А иначе в района има много цветнокожи, ако са оголили баирите с незаконна сеч, така ще става и от най-малкия дъжд...

1

Анонимен

преди 9 години

след работата ромотурците най много мразят водата