8

Анонимен

преди 8 години

Jurnalqta sa si kazali mnenieto po vuprosa , interesno koi shte pita policiata koi prav i koi kriv ...malkite fashistcheta ili man...lite svodnici s metalni trubi ??? 0_o

7

2

преди 9 години

Браво бе ...момчетата били банда .А защо не кажете нещо за *** които са в основата на всички пороци и престъпност.Мамка му на *** и сбъркан свят.

6

ПредиОколоТриМесеца,

преди 9 години

посред бял ден, в парка, който се намира в центъра на Пловдив, *** беше нападнала с нож студентка, крещейки "Само аз мога да минавам по тази пътека!" и я беше наранила по ръката. "Пътеката" е една от алеите, по които непрекъснато минават хора, но *** не желае там да минават млади жени1 Тоест, нарушава едно от правата на човека - правото на придвижване! Бяха арестували нахалницата, но после не знам какво стана.Направете си изводите. *** се е чувствала в правото си да постъпи така

5

Н се прави на наивен

преди 9 години

АБВ,Със сводничество се занимават главно ***. Другите видове сводници не "работят" по улиците.Не виждам нищо лошо в това, че група момчета са се опитали да напердашат няколко наглеци.Минавал ли си през този район късно вечер? Откъде накъде улиците на София ще стават "работно място" на подобни сводници и техните парцалеси? Известно ли ти е, че някои от тези проституиращи *** са толкова нагли, че се опитват да забраняват на млади жени да минават през "техните райони" дори денем?

4

sergestands

преди 9 години

Защо наричате хората с патриотични възгледи "скинари"?Какво от това че прическите им са такива? По тази логика,основателите на тази държава - прабългарите с бръснатите глави,трябва да ги наричаме и тях скинари!

3

Анонимен

преди 9 години

Каквато държавата такива и скинарите!

2

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че няма задържани, що ли пък да има - нека си джиткат свободно по улиците сводници и скинари, няма проблеми

1

някой

преди 9 години

от кога сводниците са "малцинства"?