224

Краси

преди 9 години

От ***, ГЛУПОСТ пак! ТИКВА ЗЕЛЕНА!

223

Анонимен

преди 9 години

"На мястото на Б.Б. и аз щях да се обидя, че ми казват, че съм *** като ***..Е, то си е вярно де, ама и то си е обидно..."Хаха, това искрено ме разсмя :-)

222

сaro

преди 9 години

Мутрата си е мутра, бандита си е бандит те кожата си не менят.но и ти ще заекваш като те подгонят хората с камьни и дьрве,имал тоя кьсмет да се докопаш до власта.

221

0

преди 9 години

ЗАЩО МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ??????ТОВА ,ЧЕ Е ПЕЛТЕК СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА.вМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ СЕЗИРАЙ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СТОЙНЕВ.ЦЕНАТА НА ТОКА ПАДНАЛА ,А СЕГА ИСКАТ ДА Я КАЧАТ С 50 % ЗА ДА НЕ ФАЛИРА НЕК КАК ЩЕ ОБЯСНИТЕ ТОВА БЕ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ,ПРЕСТЪПНИЦИ И *** ,А???????????????????????????????

220

Рошко

преди 9 години

До 264Даааа, да обиждаш събеседника си е присъщо на едни много "УМНИ" и интелигентни люде, които даже са чели за един индиански вожд.............

219

мими

преди 9 години

До АнонименМного ми е интересно,каква би се случило с кариерата на Меркел в Германия,при подобно изказване.

218

Рошко

преди 9 години

До 260 относно:"Подобна обида в белите страни,би означавала,край на политическата кариера на този политик"В белите страни тойзи индивидиум въобще нямаше да е политик, а щеше да е в затвора.

217

Рошко

преди 9 години

Да ви е честита новата, невероятна и атрактивна цена на тока братя българи............!!!!!!!!!!!!

216

мими

преди 9 години

Подобна обида в белите страни,би означавала,край на политическата кариера на този политик

215

Анонимен

преди 9 години

Ура! Умно! С данък "червен ***" ще секнат простотиите в сайта. Моника Хохегер няма да се навие да плаща и това. И без това е обидена на коментиращите, че я излагат с просташките си коментари и влошават имиджа на партията. Не че то някога е бил добър, де.:)))

214

Анонимен

преди 9 години

Заеква,ама не спира да лъже.Като картечница.И да искаш,не можеш да го спреш.Това е общото между него,Мая Манолова,Антон Кутев,катаджията,"честната" Корнелия Нинова и другите пичове-милионери от пещерния капитализъм като Софиянски,Бисеров,Данчо Цонев,Доган,Любо Пъпката,Богомил Бонев,Румен Овчаров...На всички свои подаряват постове,че да успеят да се облажат колкото може повече с държавна пара и после да си я узаконят чрез благодатната подкрепа на корумпирания като тях съд.Намериха си го.Бумеранг.

213

до 249

преди 9 години

Ти ме подсети, че не е лошо ГЕРБ да въведат данък Червен ***!

212

Анонимен

преди 9 години

Борисов се извинил на Стойнев като казал: Извинява пелтек, но много лъжеш, та чак заекваш!

211

Анонимен

преди 9 години

Простащината ходи по троловете на Моника Хохегер.Нямат мозък,но се напълниха с пари за *** си коментари.И те като работодателите си остава да се обявят за единствените професионалисти в коментирането.Толкова са примитивни и злобни,че няма как да са в състояние да напишат нещо смислено.Невероятна излагация.Няма кой да повярва вече на тези измамници от БСП/ДС.Страх денонощно ги тресе,че приближава момента,когато ще загубят откраднатите от народа милиони.То бива наглост бива,ама чак толкоз.

210

Alek

преди 9 години

Аз не мога да разбера, казали на човечеца, че заеква и хайде сега обида било. Ами нали си заеква истина си е...На мястото на Б.Б. и аз щях да се обидя, че ми казват, че съм *** като ***..Е, то си е вярно де, ама и то си е обидно...

209

Анонимен

преди 9 години

Стойнев си го поиска. Като развален магнетофон повтаряше едно и също с равен глас - лъжи, разбира се. Не отговори на единствения въпрос, който му задаваше Борисов. Правеше се,че не чува и си повтаряше онова, дето си бе намислил да каже. При БСП всичко е открай до край манипулация. Те не просто започват отново, просто не са спирали да интригантстват. Наивните българи винаги са подценявали подривната дейност на ДС. Съсипаха държавата, но за сметка на честните хора станаха милионери. Превратаджии.

208

Някой

преди 9 години

А бе Стойнев беше готов и държавните интереси да пробута срещу някоя друга партийна комисионна, а пък се обиждал на Пелтек...Партията избила толкова народ в историята си , станала много чувствителна и обидчива.Ще се трогна !

207

stati

преди 9 години

Itaa tikwa prazna 6te ni stawa premier.e Bulgariika suwsem shte ja uwaptsa.jazuk.bash.niama da ja bade durjawata.

206

Анонимен

преди 9 години

След като лансираха идея за частни улици, от които да се събират такси, ГЕРБ са на път да вдигнат още веднъж данъците на все по-обедняващите българи.Нов данък за физическите лица готвят от ГЕРБ. Това стана ясно при представянето на програмата за управление на партията, която те планират да реализират ако спечелят изборите

205

Анонимен

преди 9 години

а Деси от Дулуво заееква ли когато го прави