11

shady

преди 9 години

Изглежда dnes.bg се държи от радикални ислямисти. Изтриха ми съвсем нормален коментар против изказването на *** по-долу - Веселин Узунов.

10

П.Петров

преди 9 години

Проблемът не е самата религия или другояче казано вярата, а използването и от властолюбиви хора, защото те сеят омраза и разделение, за да подсигурят властта си.Бог е един и той е творец, никой, който сее разрушение не служи на Бог!

9

П.Петров

преди 9 години

До АнонименТа като четеш, чети хубаво, "неверник" е човек, който не вярва в Бог, а не друговерец62.Онези, които вярват, и юдеите, и християните, и сабеите, онези [от тях] коитовярват в Аллах и в Сетния ден, и вършат праведни дела, имат наградата си при свояГоспод и не ще има страх за тях, и не ще скърбят.6.Насочи ни по правия път,7.пътя на тези, които си дарил с благодат, а не на [тези], над които тегне гняв, нитона заблудените! 11.И когато им се каже: Не рушете по земята! казват: Ние само поправяме.12.Но именно те са рушащите. Ала не усещат.

8

Анонимен

преди 9 години

Ами защото са мюсулмани, а той е неверник. В корана пише че ако един неверник помогне на мюсулманин, до оследния не му е задължен с нищо. Абе чете бе хора.

7

поп Грую

преди 9 години

С агаряните само през мерник се разговаря.

6

тя

преди 9 години

Уби двама американци и вече "ходещ мъртвец" , а в Украйна колко "ходещи мъртавци " трябва Русия да обяви?

5

do is

преди 9 години

Ti shto ne si traesh che toku vij ni preshtraka neshto na nas hristianite I obarnem drugata stranica I pochnem I nie da vi kolim.

4

Веселин Узунов

преди 9 години

Само това е начина да се спрат неверниците. Корана от 1 клас трябва да се изучава за да се запознаят всички с делата и заветите на Аллах. Каурите не ги интересува и говорят против исляма ,но един ден ще бъдат всички слуги,аргати и ще реват за *** хляб. Ако ли не помнят дръвника.))

3

аз

преди 9 години

изводът: мюсюлманите не са хора, на тях не трябва да се помага. те не разбират от такива работи.

2

ис

преди 9 години

Аз съм мюсюлманин и ще кажа ,, че това не е вярно ...Първо журналист не помага на никого освен на себе си , второ той е християнин и враг на исляма.....

1

Анонимен

преди 9 години

Каке помагал като шпионира ирак и като крадат петролали много се трогнах