10

пфуу

преди 9 години

,,,ама и тия поройни дъждове да се стегнат вече и да престанат да се изсипват,,,Все хората били виновни,държавата,,,,нещо да кажете за промяната на климата???

9

Анонимен

преди 9 години

до 8"... за наводненията са си виновни хората в регионите в които живеят,защото запушват отводнителните канали..."Знаеш ли колко служби и службички храним за да контролират отводнителните канали?Тези служби и службички имат премиални, имат си и почивни станции, повишаване на квалификации и т.д. Първо тях да изчистим, после каналите ще се оправят.

8

Анонимен

преди 9 години

Дали е имало такива наводнения преди да станем "България е винаги била в Европа" ?

7

Мирослав

преди 9 години

Онзи ден гледах служебния Близналки при Слави и много ми хареса една негова реплика "Има достатъчно много фирми и бизнесмени които отдавна са си надраснали масрафа, нека да не остават безучастни и да дарят на пострадалите хора мебели, техника или строителни материали." Толкова богати хора има в тази държава, толкова ли не могат да дарят нещо? Не може всеки да вика " Държавата, държавата". Тук трябва да се включи и бизнеса с дарения, а който може и с труд.

6

Мирослав

преди 9 години

Проблема с наводнението е доста комплексен! В доста малки населени места хората изхвърлят какво ли не в реките с което коритото става 5 пъти по-малко.. Обаче и безхаберието на кметове, общ съвети и т.н. е... Не може да виждаш, че се наводниха 20 села и да не вземеш мерки да предотвратиш евентуален проблем в твоето населени място.. Толкова безработни хора има в тая държава, що не помагат поне с труд?Българина е станал много мързелив и няма никакво чувство за солидарност..

5

Анонимен

преди 9 години

за наводненията са си виновни хората в регионите в които живеят,защото запушват отводнителните канали и изсякоха ветровите пояси ,ми те са затова да отвеждат водата , а не да ги запушвате с пръст за да можели тракторите и др. машини да минават на пряко, а за ветровите пояси , после се чудите защо измръзва продукцията , защото са изсякани дърветата.

4

madamkrasi

преди 9 години

Дайте го този дъжд тука,че изгоряхме в Атина!Слънце,слънце, и пак слънцеЩе ходим на плаж тези дни.Тук няма такива работи

3

anonimen

преди 9 години

ne da kradat parite mi da pravqt kanalizacii po selata,tva e istinata ina4e ka6tite na xorata vse 6te sa pod voda

2

БСП

преди 9 години

Така ще е при служебно правителство

1

anonimen

преди 9 години

v kolko naseleni mesta ima kanalizacii ot nqkolko xilqdi sela samo v nqkolko stotin ima pak tam deto ima ne e 4istena otkak e napravena