123

Анонимен

преди 9 години

никога не съм гласувал за Атака но този път ще гласувам

122

Анонимен

преди 9 години

не харесвам Атака но няма друга алтернатива за гласуване

121

георги

преди 9 години

Огледайте се малко, всяка една от изброените партии вече е доказала най-малко некъдърността си, вгледайте се в миналото на лидерите им, няма една личност с чисто минало!! Изключение прави Валери Симеонов и патриотичен фронт, които и без да власт помогнаха на много хора с проблеми

120

bg

преди 9 години

ееееееееееее..........от каде БСП ще сабере толкова баби или с мъртвите ги смятат пак ...да аа НЕЕЕЕЕЕЕЕ

119

Десен

преди 9 години

Начело на този т.нар. Институт стои небеизвестния политически хамелеон и *** на Москва Борислав Цеков. Той е и лидер на партия Модерна България и в същото време е кандидат за депутат в листите на БСП. Вссичко ви е ясно,нали? Между другото този "Институт" преди евроизборите посочи за победител Коалиция за България, а на Реформаторския блок даваше 2,4 процента! ПРОДАЖНИ,ПОДКУПНИ,МЕРЗАВЦИ!

118

Лудвиг

преди 9 години

Истината е една... както досега, така и в бъдеще ще командва ДПСВсички са техни слуги вече!

117

Секри

преди 9 години

Къв е този парламент? Едно време имаше народно събрание, а сега всеки да ***. Като няма съвест у политиците и контрол у държавата - в крайна сметка укьраiнско бъдеще ни чака.

116

Анонимен

преди 9 години

До 147Когато се махнат субсидиите, такива партии няма да има.Познавам хора от партии, които работят това, защото получават субсидии, и "оправям положението на дъщеря си".Не ги обединява никаква идея, освен идеята за лапане на пари.Мислите ли, че не си дават сметка, че няма да влязат в Парламента? Дават си, но им стига да надхвърлят 1 %.

115

Анонимен

преди 9 години

Направете си сами една -две комбинации от партии, които биха се коалирали. Запомнете процентите - 50 на 50.Константинов пак е програмирал тъждеството като миналата година.

114

Анонимен

преди 9 години

VSI4KI OT BSP V ABV

113

Анонимен

преди 9 години

ако трябва за дпс ще гласувам, само и само тиквуняка да не спечели

112

Shark

преди 9 години

До атакист. Е ми добре, щом са несъвместими ще ни управлява ДПС!!! Така от АТАКА сте по-доволни, щом цяла година подкрепяхте правителство на ДПС нещата са ясни. Ето затова вече няма да гласувам за вас, и съжалявам че го правих!!!

111

Shark

преди 9 години

И друго не разбирам, ако процента за "Други" партии е наистина 4,4, защо не се обединят тези други че да влезнат в парламента. Нали всички декларират че за България работят, айде сега де, ето, имат реален шанс обединени да влезнат в парламента. Освен това ако тръгнат обединени при всички положения процента ще им се повиши. Айде да ви видим какви сте родолюбци!!!

110

Shark

преди 9 години

Аз искам да влезнат и патриотичен фронт, и АТАКА, ей така, напук, да има разводняване, да не могат да се правят безпринципни двойни и тройни коалиции, и така да им се е.е м.мта на големите претенденти за власт БСП и ГЕРБ!!!!

109

Анонимен

преди 9 години

Очалвайте след като изборите спечелят АТАКА, останалите партии да им спретнат добре обиграната манипулация със сриването на валутния бпрд и масовите фалити на всичко в БГ.Волен по-скоро да попита Жан Виденов,как да предотврати това.Волене,ти си нашата победа.Не позволявай фалитите на банките в БГ.Върни парите на работливите и честни депозитанти от КТБ до гарантираната сума по закон.Този път масово ще се гласува за Атака.Всички опарени от КТБ ще подкрепят Волен

108

Анонимен

преди 9 години

6 партии в парламента, както следва: роднина-милиционер-роднина-милиционер...

107

АТАКА

преди 9 години

САМО АТАКА НОМЕР 11

106

Факт

преди 9 години

При тези резултата коалицията ГЕРБ с ДПС няма нужда да привлича други партии, за да управляват. ДПС и ГЕРБ ще имат около 125 депутати и ще си управляват сами.

105

сова

преди 9 години

Според мен тежи проучвания трябва да се забранят до изборите.

104

Анонимен

преди 9 години

До GLASUVAYTEВеднага отивам и гласувам за др.Солаков и др.агент Иван!На бегом!