16

Анонимен

преди 9 години

kolkoto poveche rysnaci kypyvat imoti v bg tolkova po dobre...ymrete ot qd glamaci.

15

Анонимен

преди 9 години

На руските политически "туристи" се отпускат преференциални кредити от руската държава за закупуване на имоти по българското крайбрежие. Мотивирани са от чекистката хунта в Москва с цел първо настаняване у нас и последващо овладяване на българското черноморие по схемата Крим. Колкото по бързо се ометат тези "туристи" от България толкова по-добре. В момента шансът да се отървем от руските натрапници е много голям. Вече започнаха фалитите на руски фирми, скоро ще има фалити и на частни руски лица.

14

Анонимен

преди 9 години

и златна клетка да си купиш защо ти е в лоша среда. къде е реда сигурноста здравеопазването образованието ,къде са държавните институции,съдебната система. ще се оградиш с двуметрова бодлива тел и с кучета пазачи, що за живот. мутризацията и ****ализацията правят безперспективен всеки пазар,независимо дали е имотен,търговски,фабричен

13

Анонимен

преди 9 години

т.н ваканционен имот е пасив от който трудно можете да се отървете без загуби.от друга страна, ако го имате и държите,ще ви носи постоянни загуби. въобще имотния пазар в бг е на загуба с негативна перспектива. купуването на имот може да е е оправдано само при целогодишно използване

12

адъ

преди 9 години

Да предположим, че "кризата" в Украйна се задълбочи и западните колонизатори все повече притиснат и санкционират Русия ...Представяте ли си какво ще стане с цените на ваканционните имоти, ако 80% (рускоговорящите) клиенти изведнъж изчезнат? Едно голямо БУУУМ! А това разбира се ще повлече цените и на другите имоти.Та който има имотче за продаване да стиска палци Обама, Камерън и Барозку да не се ежат твърде много на Путин...

11

Анонимен

преди 9 години

Още по-добре! Дано най-накрая цените паднат се доближат поне мъничко до нивата на които би трябвало да са!

10

Анонимен

преди 9 години

хубавото време е свършило не само за пазара на имоти, а за всякакъв пазаг в бг. остава живот само за тези които пласират продукти навънка.

9

Анонимен

преди 9 години

що за глупост е това ваканционен имот.харчете си парите за образование,квалификация,за близките ви хора които обичате , за приятелка,за екскурзия,за добра храна,дрехи или хоби. в краен случай за жилище за живеене и то само след 40-45 годишна възраст когато сте избрали къде да прекарате старините си.

8

Анонимен

преди 9 години

Хе - голям праз че руснаците не купуват апартаменти - американците обещаха да строят бази )))

7

Анонимен

преди 9 години

мой приятел има апартамент на слънчев бряг. сподели,че е абсолютна прецакня

6

Анонимен

преди 9 години

положението в русия тепърва ще се влошава, ако идват руснаци насам ще е да емигрират на по стари години,скътали някой долар при добрите минали времена. разбира се,това са средна ръка хора, за богати руснаци въобще не може да става и дума. въобще,ваканционен имот в бг е глупост.имот се купува само и единствено където има ред сигурност закон и държавност

5

Владимир Илич Ленин

преди 9 години

.... Пак в Равда , по време на почивката ми...... видях доста скъпарски хотелчета и сгради..... по пътя към по- отдалечения от центъра им плаж... всичко беше на РУСКИ ЕЗИК... продажби на имоти,наеми..... по сергиите - същата работа... менютата в кръчмите - първо на РУСКИ!... Предполагам така е било и по другите курортни селища по Черноморието ни! Айде да ви видим откъде ще изкарате кинти , овце такива , ако не са РУСКОГОВОРЯЩИТЕ ТУРИСТИ! После ходете се натискайте на ХАмерика и евреите,смешници!

4

Владимир Илич Ленин

преди 9 години

Без Руските братя - няма нито "туризъм" ( Ако това в *** може да се нарече - туризъм?!?.... А не МУТРИЗЪМ и ПРЕЦАКВАНЕ...) няма нито кинти !!!! Това е ИСТИНАТА.... и няма какво да се заблуждавате! И става въпрос за средно богатите Руски граждани! За по- богатите и супер богатите , от тях - едва ли са и чували за ***... Те са главно по Лазурния бряг и Карибите!!!!! Тази година бях в Равда.... 80 процента бяха РУСКОГОВОРЯЩИ! Всичко из градчето беше първо на РУСКИ... после на БГ !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Готвят ни за фронтова държава, те за ваканционни имоти пишат....

2

Анонимен

преди 9 години

едва ли има по голяма набутвация от ваканционен имот в бг

1

Естет

преди 9 години

Ми! Свършило било? Аз смятам че трябва мигом да се построят нови ваканционни комплекси, че не могат да насмогнат на търсенето!?