7

PILOT

преди 9 години

Тази готина държава Косово, кой я създаде в центъра на Европа ? Не бяха ли пак американците ? Не оставиха сърбите да си свършат работата , а сега реват като им колят журналистите !!!

6

Анонимен

преди 9 години

8. Хубаво ли е от Косово да подготвят джихадисти за Сирия ? И да заплашват Косовския журналист, че ще му режат главата ? За това става въпрос !

5

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е в Косово. Много добра държава направиха през 1999 г. Аферим.

4

До БХК

преди 9 години

На Балканите има джамии, изградени върху руините на християнски църкви. Това обижда моите религиозни чувства. Настоявам църквите да бъдат възстановени.Нямам нищо против мюсюлманите, които живеят на Балканите.Настоявам за справедливост. Нека броят на храмовете на всяка религия пропорционално да съответства на броя на жителите, които изповядват тази религия.Сега да видим дали БХК ще откликне на молбата на източноправославен етнически българин.

3

Анонимен

преди 9 години

3. А коректно ли е да ти отрежат главата ?Нещо се насилваш да си коректен !Искаш да ти постави ,видеото как режат главата на журналиста .

2

Анонимен

преди 9 години

Косово - фундаменталистите набират млади хора за Джихадисти в Сирия !В България имали заминали джихадисти в Сирия ?Защото от Англия са заминали 500 , от САЩ са над 100, но не казват точно колко. Изглежда са повече !Та какво се получава , Обама знае от 1 година за формиране на Джихадистка държава , само знаехме , че има групировки , които тероризират и колят мирното население в Сирия , а от януари са преминали в Ирак ! След като европейските джихаджисти взеха да колят на видеозапис жураналисти

1

ХА ХА ХА

преди 9 години

"хубава работа " АМА