24

АНТИМУТРА

преди 9 години

EЛЕКТРОННИЯ ФИШ ЩЯЛ ДА СЕ ИЗДАВА И ЗА КАРУЦИ БЕЗ НОМЕРА :DКАТО ЩЯЛО ДА СЕ ПИШЕ: ГЛОБА ЗА НЕИЗВЕСТНО ЛИЦЕ ОТ СТОЛИПИНОВО!!!

23

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТЕ ЩЕ ПРАВЯТ СНИМКИТE *** НЯКОЙ РАЗЯРЕН ГРАЖДАНИН МОЖЕ ДА ИМ СЧУПИ ФОТОАПАРАТА :D

22

Ник

преди 9 години

Във Виена, казват, нямало паяци. И спокойно можеш да паркираш в уличката, на която живееш. Включително и в центъра.Изобщо, нямало изсипани един върху друг автомобили по тротоари, пешеходни пътеки, градинки и пр. Но няма и паяци. В София паяците кръжат като лешояди, а ефект никакъв. За да пестят гориво вдигат колите в кварталите, дето са наказателните паркинги. С *** обяснения. Че някой бил паркирал в зелена площ, например, без такава да е налице.

21

Анонимен

преди 9 години

300 000 нарушители на ден? Всеки ден ще получават по фиш ли? Ако имаше паркинги, нямаше да има *** паркирали. Обаче всяка нова сграда се строи със 50 апартамента и 4 гаража.между блоковете се строят още блоковеА паркингите покрай метрото са на абсурдно високи цени и стоят почти празни.

20

redimag

преди 9 години

На нашата улица в Младост - 2 колите се паркират на тротоара - глоби до дупка !!!

19

СФ

преди 9 години

Зони трябва да има в цяла София. Така селяните ще се научат да не идват в града ни със скапаните си раздрънкани таратайки...

18

от Г

преди 9 години

Пич, аз проблем нямам, аз живея в Лондон, но доста време живях и в София. Тук хорат аходят на детски консултаций с градски транспорт, ходят на дискотека с колело, патъват по 10 км с колело до работа, включително и кмета на Лондон. За Родопите не съм казал, да с еходи с колело, не е нужно да преиграваш. За синята зона едно - докато има хора да плащат, ще има и кой да прибира. Ако няма кой да плаща, ще е малко по - различно :)

17

Анонимен

преди 9 години

Това е практика на много места по света, но тези фишове се издават от полицаи, а не от алчни и безотговорни частници!

16

До Г

преди 9 години

Ти сигурно нямаш деца. Закарай си с колелото или градския транспорт бебето на детска консултация, после другото до градината, която е през три квартала, или на доктор в зимен ден в три през нощта.Отиди с колелото или влака до Родопите, за да подишате чист въздух с децата.Проблем в София няма, но да кажем, че има един мафиот наречен Къро, който е скрития "концесионер" на целия рекет. Къде са парите от зоната?Да покажат счетоводен,а не финансов отчет.За мафиотите най-лошо е като им кажеш имената.

15

Г

преди 9 години

Просто ние сме си виновни, манията на българина да си има собствена кола и да се покаже с нея навсякъде. Ходете на работа с градски транспорт за 3 месеца, купете си колело или просто повървете. Ако няма кой да им плаща *** такси и приходите от глоби намалеят, доста хора ще останат без "работа" и лесни пари.

14

Синя зона

преди 9 години

НЕ на най-голяма измама на общините в България! Когато наложиха синя зона в София, беше за да има места да се паркира кратковременно и да няма задръствания. Места НЯМА и ще продължава да няма. Всичко е измама с цел незаконно събиране на допълнителен данък под формата на такса за паркиране, което ще продължи в целия град докато стигне покрайнините! Така на година на всеки накрая ще вземат и абонамент по 200 кинта, за да си паркира пред блока в Люлин! НЕ на измамниците! Вън на тия крадци!

13

Роби

преди 9 години

На народа верно му е промит мозъка. В цялата работа най-важната новина е 10 000 нови места в Зелена зона - това означава, че всички квартали, като Зона Б5,Б19, Лозенец и т.н. ще станат платени. След това ще направят платени и крайните квартали и след това като оскотеете съвсем ще трябва да има революция. Ама ще е пределно късно, роби! Поинтересувайте се в кой мафиот с прякор ви отиват парите от зоните и няма да ви се вЕрва.

12

И. Иванов

преди 9 години

Ето защо е това решение: твърде много дела загубиха за вдигнати неправомерно автомобили, а лапането трябва да продължава. Естествено, че е абсолютно недопустимо да ти вдигат автомобила, освен ако не пречи на движението! Да, европейският начин е глоба, но тук идват разликите. В Европейските градове, какъвто София не е, местата за паркиране са ясно обособени с маркировка и никога нямаш съмнение къде може да се спре и къде не.

11

набюдател

преди 9 години

Там където се прилагат тези глоби номера на колата е на този който я управлява не на автомобила с неясен произход кой е зад волана!!!Като гледаме в европа как е всеки гражданин си купува номера и на този номер плащаш винетка данък и т,н а не на веки автомобил да плащаш застраховки винетки нотариуси и куб бюрукращина в кат и още куб институции и най накрая данъчните взеха компютри за милони левове и нямат база данни с кат и за притежание и отписване на МПС-то се правиш на *** по гишета

10

Анонимен

преди 9 години

Ще взаимстваме от западните държави само тези неща които ни изнасят за да можем да крадем и грабим от простият народ....НИЕ КОМАНДВАМЕ БЕЗ КОНТРОЛНО,, ТОВА ВИ Е ПРОКЛЯТИЕТО БРЮКСЕЛ СЕ ОПИТВА ДА ВИ ПОМОГНЕ НО СИЛОВАТА РЕФОРМА ТРЯБВА ДА Я НАПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ....

9

Той е

преди 9 години

Идеята на глобите е, да санкционират нарушителите. Но с тези фишове, ще се санкционират колите, тоест, техните собственици, по талон! Е да, но не винаги колата се кара от собственика, или пък е в нарушение, направено от собственика, тогава кво прайм? Всичко ми бие на мързел, или как, с трици, да се ловят маймуни! И да се спести от работни места!

8

Анонимен

преди 9 години

С паяците е скъпо е неефективно. Всеки е виждал в Европа, как общинските полицаи са пеш или с колелета и лепят електронни фишове масово и наред.

7

Анонимен

преди 9 години

Да правим като нормалните хора на запад - спрял на забранено място - лепват ти фиша на стъклото и плащаш глоба. Това става независимо от зоната - щом си в нарушение глоба . За 1 месец в Рим получих 2 фиша плюс 2 глоби ми дойдоха сета тук в София, след 10 месеца от нарушението :) то само вижте в неделя някоя софийска улица в центъра -всички са спряли в нарушение. Общинска полиция и КАТ ще забогатеят от глоби за един месец. ..

6

Анонимен

преди 9 години

Аз не съм съгласна да се премахват паяците. Какво като пу пишат фиш, нали пак ще си остане на мястото и аз няма да мога да мина с количката или да си паркирам в двора, когато 'елемента' е спрял на тротоара пред нас.

5

Анонимен

преди 9 години

Гражданина,, интересно пишеш но невярно от 1945 година до ден днешен управлява БСП така че се сърди на когото трябва А ИМЕННО НА БСП то. 100 те фамилии командващи България всичките от БСП то, грабят като за последно непрекъснато имитират пари,, работа,, ИМИТИРАТ ...........