5

uff

преди 9 години

Трирвильор, знаеш мнго добре, че Оланд има 5 деца и майката на децата му не прави трагедии! Напротив.С.мешно е да се правиш на отчаяна, не си на 16 години . Умните хора ще отминат тази книга: равна е на турска сапунка.Ама ти си уж умна жена.Но ще изкараш малко парици и присмех от елита: спомняш ли си държанието на съпугата на онзи президент- социалист, дето имаше И още едно тайно семйство? Държа се достойно жената.А ти? Книжки мелодраматични пишеш...

4

Истоар франсе

преди 9 години

Започва се типично по френски шушу-му, шушумушу-шу. Човека нахлузи каската и се метна на скутерчето (като в епизод от френски комедиен филм с Луи дьо Финес). Отиде при една жена, която го очаква, а не като нашенеца - стои си у дома при жената, налива се с бира и гледа шампионска лига и сутрин не може да стане за работа.Мадам Трирвильо и 3200 страници да изпише, кво.

3

Лицемерието !

преди 9 години

Не обичат бедните ! - да да , а иначе лицемерят , че са демократи и ще ликвидират бедността.А в Америка Републиканците , даже не искат да признаят ,че има бедни - за тях всички имат възможност да са богати. Живеят си в собствения свят на богатство и драпат към международните ресурси на другите държави и правят още бедни по света , като го наричат ( световна глобализация )

2

Див Селянин

преди 9 години

Га яди кифтетата не рива ся ривеш!

1

Анонимен

преди 9 години

Ау, сега ще се занимаваме с интимните косми на двама грозни френски граждани