9

Анонимен

преди 9 години

Цацаров ! *** *** !

8

Анонимен

преди 9 години

че е трагедия тяхното спор няма, ама когато са плащали годишен данък, на данъчна оценка 2 хил. лв. глас не им се чуваше.... сега искат на тях да им плащат ама по пазарна цена...

7

Анонимен

преди 9 години

Я си подавай оставката и не ни занимавай повече със себе си. След Костинброд като те видя и ми се драйфа.

6

Анонимен

преди 9 години

Какви обезщетения гин прокурор?На какво основание?Ако дадат на ония, защо да не дадат и на мен?Може би искаш да кажеш: ЗАСТРАХОВКИНе ми дреме за пестиливковци дето пушат по 1-2 кутии цигари на ден но нямат 20-30 лв на година, за да си застраховт жилището.Айде ако обичаш да не ме къпиш така лековато!

5

Иво

преди 9 години

Тоя *** кога ще свърши нещо полезно? Още не е преброил бюлетините от Костинброд, изнася някакви смешни постановки по телевизията, не работи по делото на Станишев, вдигна некви смешни обвинения уж за убийство на Пеевски после тихомълком ги потули, разправяше че уж милиони били изнасяни от КТБ в чували. Изобщо цирка Цацаратура е пълен. Удрят нови и все по-високи висини по абсурд и безсмислие.

4

гениално

преди 9 години

плащаш данъци на ниска оценка, а получаваш компенсация на значително по-висока пазарна оценка, единственото безплатно на този свят е сиренцето в капана за мишки

3

Анонимен

преди 9 години

Толкова му вярвах на този Дебелосерко в началото. Сега виждам, че само може да пълни тоалетни добре и нищо по-вече!!!!!!!!!!!!!!!!

2

До Монархист

преди 9 години

Държавата не е длъжна и това да прави. Да са си застраховали имотите, държавата не е благотворително дружество. А, ако вината е недоброто стопанисване на язовирите, то нека хората да си търсят правата по законов ред, не да чакат някой да им дава пари на калпак.

1

Монархист

преди 9 години

Ква пазарна оценка ве Цаца, ти нормален ли си? Колко струва една къща в Мизия? 10-20к, примерно. Най-вероятно и по-евтино. Айде кажи ми ако ти падне къщата при наводнение, как ще я вдигнеш пак с 10-20к обещетения?