77

NORMALEN

преди 9 години

OTNOVO PRODAGNICITE OT GERB ZAPOCVAT DA IZDAVAT RAZRESHITELNI ZA DOBIV NA,NEFT IGAS,BEZ DASE INTERESUVAT OT ZAMARSIAVANETO NA OKOLNATA SREDA.TRIABVA DA BADAT SPRIANI SAS VSICKI SREDSTVA.

76

Анонимен

преди 9 години

Българи, само да се заговори за това, трябва ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ да се стовари пред парламента и да настане този път здраво ДРАНЙЕ! Да хвърчат през прозорците.... Само това е оправията!

75

Анонимен

преди 9 години

Колко е платено на този експерт за да казва , че не са опасни. Аз пък каЗвам че са опасни, и не ги искам в моята Родина и земя! Тази земя е НА НАРОДА, не на шепа продажници!

74

Анонимен

преди 9 години

Защо ли не вярвам на този продажен соросоиден ***. Тези майките си продават на щатите за жълти стотинки.

73

дм

преди 9 години

До Анонимен86-О, неразумний юроде!, кога ще проумеете че ПРИРОДАТА е над всичко !! България има най-голямото богатство-чиста вода, и вие искате да я унищожите!

72

Анонимен

преди 9 години

Защо въобще се правят сондажи в житницата на България, това да не им е на американците техните огромни пустини , където имат сонди?-------сондажите се правят в житницата за да не се купува руския скъп газ. сега стана ли ясно ?

71

Анонимен

преди 9 години

Относно номер и дата на решението-тази информация намерих в нета.Затова се обяснява явно точно тази министърка.anonybulgaria.wordpress/2014/08/31/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B6%D0%B0/

70

nqkoi

преди 9 години

82 a chuval li si za endogenni pojari koito stavat tochno v takiva nahodishta??? Porazrovi se v neta otkadeto si poluchavash infoto I procheti...pak da vidim posle dali nqma da ima zamarsqvane na pochvata I podpochvenite vodi I eko katastrofa. Profani tuk kolkoto shtesh!

69

Анонимен

преди 9 години

До 64 - Има газ, и то предостатъчно, доказано е при същите тези сондажи от които са вадени ядки от въглищата. Въгликата съдържат метан (природен газ) в адсорбирано състояние, също като при мините за въглища. И също като там, когато се понижи налягането, следва десорбция (отделя се от въглищата в свободно състояние). Това е технологията на добив - сондаж, изпомпване на водата за понижаване на налягането, газът почва да тече. Никакви шисти, фракинг и нефт няма, възможно най-чистата технология.

68

тя

преди 9 години

Целият народ трябва да се надигне срещу престъпленията , които ни се готвят!Пак някои дупедавци за шепа грошове са съгласни да затрият народа си.

67

Анонимен

преди 9 години

копайте ,дълбайтеаз съм за тревичка не оставяйте ,гадове мръсни

66

тя

преди 9 години

Защо въобще се правят сондажи в житницата на България, това да не им е на американците техните огромни пустини , където имат сонди?

65

Анонимен

преди 9 години

Ще дойде ден в който на земята ще иа планини от злато но вода за пиене няма да им

64

Анонимен

преди 9 години

Хиените за печлба ще отрвят извора за живот в Добрджа.

63

Анонимен

преди 9 години

До БАЙ ШИСТАКИПапур! Тук не става за източни и западни фенове бе, едноклетъчно такова. Става въпрос за ЗЕМЯ! Земя, която ако я направят на швейцарско сирене, единствените печеливши ще са шепа престъпници, останалите ще пият направо гориво и като минат покрай магнит, направо ще се лепят по него, от тежките метали в тях

62

Гробарите от Герб ще

преди 9 години

Помним, че гробарите от Герб бяха сключили договор с Шеврон за шистов газ и бяха взели милиони и само масовите протести спряха отравянето на почвата и водата на Добруджа с над 600 отровни и ракообразуващи химикала и предизвикване на земетресения при фракинга- разбиването на земните пластове. Сега компанията Парк Плейс Енерджи Корп още не е заявила дали ще използва конвенционални или неконвенционални методи, което означава, че е почти сигурно, че ще използва опасните неконвенционални методи.

61

Анонимен

преди 9 години

Ако надупчите земята ни и замърсите подпочвените води, рязко ще се повиши употребата на алкохол, защото водоснабдяването с питейна вода на почти цяла Добруджа е на от подпочвени води, не напразно водата тук е най скъпа в цялата държава. Що не вземе една ебола да изчисти де що политик има в България? Без значение дали е червен, син, зелен или тиквеста китка?

60

ирония

преди 9 години

хеи незнаете ли че пиенето на вода с циавид е много полезна за по краткото ви съществуване е и много успешна сделка за разрешилите сандажите

59

Анонимен

преди 9 години

Опа, комуняците подписали договора още април а сега ни правят на ***.пак ли боко е виновен бе.я четете по внимателно.

58

nqkoi

преди 9 години

Do 123...Gospojo...izvinqvam se za greshkata!