85

Луцифер

преди 9 години

Това, което сам си направиш никой не може да ти направи!" *** направи така, че целия свят се дистанцира от Русия. Украйна можеше да бъде силен и верен съюзник на Русия, но вече това никога няма да бъде. За две педи земя и личен Пи Ар *** си създаде вечен враг - съсед. Жалко за руснаците и украинците, които са наистина братски народи. Заради мегаломанските амбиции на този ръстов и духовен лилипут сега са кръвни врагове...

84

Анонимен

преди 9 години

НАТО е като шашнато от тази новина !

83

PRAVDA

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

82

Анонимен

преди 9 години

Относно санкциите - те били сладка работа. Оланд не дава коритото Мистрал (между другото поръчката е политическа от преди няколко години т.е. на РФ не и трябва) и като резултат 10млд неустойка.За полските ябълки с пестициди (Чехия забрани всичко от Полша заради лошо качество) дори не си струва да се приказва.Отново санкциите сладка работа.

81

Анонимен

преди 9 години

Гледайте сега кой е политикПутин предлага мир и замразяване на фронта +Порошенко се съгласи но забрави своя план -Яценук иска да строи стена -Замразяване на фронта в навечерието на зимата означава Куев да падне сам (и без това бойния им дух е отрицателен) , а студена зима без газ и въглища е направо кошмар -Опълченците нямат намерение да спрат +Путин миротворец +И печели по точки , а Яценук и компания в паника.

80

СТАМЕН 69

преди 9 години

Путин иска неща, който нормалните хора искат .С ненормални американци преговори не се водят .Те разбират само от сопа .Ако не беше ядреното оръжие, досега да беше почнала трета световна война .Американеца много нагъл .

79

st

преди 9 години

Според руски тълковен речник, правосъдието е система, при която тези, които крадат много, следят тези, които крадат малко, да не крадат многo...!

78

Анонимен

преди 9 години

Путин внезапно се отказа да превзима Киев и предпочете да запраши за Монголия да се моли за месо. А партенката - "план за уреждане на ситуацията в Украйна" - непосредствено преди срещата на НАТО ! Забравете !

77

Неуспял поляк

преди 9 години

Статистика с геройствата на дядовците на днешните управляващи в Украйна:1941г. - избити и предадени от милициите на ОУН-УПА на нацистите над 10 000 евреи от западноукраинския град Острог.1943г. - избити над 130 000 поляци от западноукраинския район Волин-Подолие,като погрома е извършен от милициите на ОУН-УПА.Опожарените и унищожени полски села в района са цели 237.Мечтайте си за ЕС и НАТО убийци и главорези!Вашето членство там,зависи единствено и изцяло от ДА-то на Варшава.

76

Анонимен

преди 9 години

Кьор фишеци на КГБ апаратчиците пред срещата на НАТО..., но номера вече не минава...ще има нови санкции !

75

Az

преди 9 години

До Анонимен 78 - през очилата на финикийските значи обичат да гледат западните ти образци. На руснака не му пука за финанси когато е във война. А те са във война - Украйна е родината на руския народ и там живеят милиони руснаци, които търпят терор всеки ден. Ще останеш изненадан от изхода на събитията, както си и изненадан в момента. Парите не са всичко и руснаците ще ти го покажат.

74

Анонимен

преди 9 години

"защото Русия не е страна в конфликта." - смех.

73

менте

преди 9 години

Лидерът на руската република Чечня Рамзан Кадиров обеща*****лидерът да се занимава с футболния си клуб и да не забравя откъде той е тръгнал , никой не обича предателите.

72

Анонимен

преди 9 години

До БранникТи за чеченците не се притеснявай. За разлика от злобари като теб, те са истински мъже и си знаят интереса. Кадиров го боготворят в Чечня. Каквото каже, това се изпълнява.

71

Жобир

преди 9 години

Руската агентура- към Чукотка и Сибир! Не лайте,***- колелото на историята се върти!

70

бандеровче

преди 9 години

Не ни отписвайте толкова бързо.Това са източни димки..за спиране на бойните действия,ако са искали да ги спрат ,щяха да го направят още в началото,а не да пращат войници и оръжия от Изток.

69

Бранник

преди 9 години

Това е временно примирие, прегрупиране, няма мир докато руски бос крак тъпче Украинската земя!

68

задник

преди 9 години

До Анонимен Дрън дрън 1 извади си главата от *** , и стига си спал на мокри вестници

67

Рускотурски съюз

преди 9 години

Да живеят ердоган и путин,да живее източния блок!

66

Анонимен

преди 9 години

Москва. Лидерът на руската република Чечня Рамзан Кадиров обеща суров отговор за терористите от групировката Ислямска държава, която заплаши с война в Кавказ, предаде руската агенция Интерфакс.Отговорно заявявам, че този, на когото му е хрумнало да заплашва Русия и да произнася името на президента на страната ни Владимир Путин, ще бъде ликвидиран на място. Няма да чакаме да седне зад щурвала на самолета. Ще го изпратим там, където гният братята му терористи Хатаб, Абу Уалид, както и други