98

умник!

преди 9 години

А той какво прави със собствения си народ? Държи се като терорист!

97

дедо Мано

преди 9 години

Верно този ще издигне стена . Така и трябва. Само е забравил да уточни че стената ще бъде разположена по границите на следните области : Лвовска, Галичина. То няма друго което да е Украйна. Останалите области се водят при нас като Окрайнина. Та да си хваща дърмите да отива в неговата Украйна и да започва да зида. За 2-3 седмици ще я дигне. Но ми се струва че след около 6 месеца и от там ще го подгонят *** нещастен като се усетят хохолите как им го е набутал!

96

проруска

преди 9 години

***!!!

95

Анонимен

преди 9 години

Тоя е ***!

94

Анонимен

преди 9 години

Определено и руснаците си имат свойте интереси и трески за дялане,но определено спрямо САЩ са като ангелчета!Да Русия е по-малкото зло от САЩ!Русия за разлика от САЩ не се меси по целия свят и не налага "демокрация" с бомби и истребители!Всички нормални и трезвомислещи хора разбират кой е истинският агресор и провокатор!Русия си прави военни учения на територията си-това е "провокация",САЩ дрънкат оръжия на хиляди километри от границите си до сама Русия-ама тогава не е провокация!

93

Анонимен

преди 9 години

Когато САЩ нападат суверенни държави и ги бомбандират-тогава е "демокрация",когато Русия си защитава интересите и руско езичното население без бомби-тогава Русия е "агресор"!Хора прогледнете за какво става дума,навсякъде около границата на Русия американците разполагат военни бази,оръжия,а когато Русия вземе контрамерки да се защити всички я обвиняват за "агресор"!Айде стига с тия двойни стандарти!

92

МУХААХАХХХХААА

преди 9 години

АБЕ А КАКВО СЕ СЛУЧИ СЪС СВАЛЕНИЯ ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ! ТОЗИ И ОСТАНАЛИТЕ МАЗНИ *** НАМАЗГАНИ ПРОПИЩЯХА ОРТЪЛЪКА, АСЕГА НЕЩО ЗАМЛЪКНАХА КАТО ЗАТИСНАТ ***! ЩО ТАКА БЕ МИМЕЕЕЕ?

91

Анонимен

преди 9 години

До Луцифер 128:Първо зад русия е Китай,Индия,и цяла латинска Америка-сумарно това е повече от половината свят!Второ украйнци и руснаци успяха да ги скарат американските провокаций и вмешателства!В Украйна всичко си беше спокойно,нито Крим,нито Донбас искаха независимост,докато не дойде платеният от запада "майдан",свалянето с преврат на законият президент,забраната от новата власт на руското население да си говори на езика,опита да бъде изгонен руският флот с който имаха 30 годишен договор!

90

див петел

преди 9 години

Яйце, ***, стената с Русия ти е най-малкият проблем. Ти продажно нищожество с физиономийка на неизслужил гей, уби свои сънародници, продаде на САЩ и съсипа държавата Украйна. Каквото и друго да приказваш доказателства много...

89

ПЛЮВНАЛИЕЕЕВ

преди 9 години

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА СИ Е ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ НА ЗАДЪЛБОЧЕНА ЦИКЛОФРЕНИЯ! ЕДИН МАЗЕН ПЕДЕРАСТИН, ПРЕДПЛАТЕН ОТ ДРУГАРИТЕ АМЕРИКАНЦИ НАПРАВО РАЗКЪРТИ УКРАИНЦИТЕ. ПОНЕЖЕ СЕ ВИЖДА КРАЯ НА НЕГОВОТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛОУМНО УПРАВЛЕНИЕ, СЕГА РЕВЕ КАТО *** БУЛКА (КАКВАТО Е И) САМО И САМО ДА ПРЕДИЗВИКА НЯКАКВО СЪЧУВСТВИЕ!

88

х-м

преди 9 години

До ЛуциферА бе нищо не спомена за 5 млрд от САЩ? За лъжите и пропагандата да не говорим. Яйцето е такъв срам за цяла Европа, че няма нужда даже да коментираш Путин. Цял свят??? Подкупени или заплашени от САЩ!!! политици имаш предвид, нали?

87

Луцифер

преди 9 години

Това, което сам си направиш никой не може да ти направи!" *** направи така, че целия свят се дистанцира от Русия. Украйна можеше да бъде силен и верен съюзник на Русия, но вече това никога няма да бъде. За две педи земя и личен Пи Ар *** си създаде вечен враг - съсед. Жалко за руснаците и украинците, които са наистина братски народи. Заради мегаломанските амбиции на този ръстов и духовен лилипут сега са кръвни врагове...

86

Stamat

преди 9 години

ES, NATO i hahalite mogat samo da si pokvi4at o6te malko. Drugo ne im ostava :-D

85

за пред народа

преди 9 години

Това са глупости за пред западната част на Украйна, видите ли ЕС ще ни приемат всеки момент,вие само се дръжте,те ще ни обсипят с благини, единствено руснаците пречат.Трябва все пак да има виновен за финансовия колапс на Украйна. А що се отнася до това кой възприемат като терорист в юго-востока, запитайте се защо хората бягат в Русия,а не при своите "братя" в Киев?

84

проруска

преди 9 години

Яценюк е терорист!!!

83

Анонимен

преди 9 години

Е, нищо ново не е казал.

82

Анонимен

преди 9 години

До seira 118Ти пък

81

Анонимен

преди 9 години

ako se vgledate po-ostro v liceto mu ste otkrieta edna porazitelna prilika mejdu nego i nasia Edvin Sogarev..ta si milia-kakvo ni 4akase ako Edvin bese dostignal do tam kadeto toia kaput e zael.Pravi vpecatlenia ce jacenuk postoianno popravia prezidenta si i ima korenni nesaglasia s nego

80

seira

преди 9 години

ТОЯ ПЪК,

79

L.

преди 9 години

Е, бърза! Изчакайте да видим къде точно ще е границата.