286

Истината

преди 9 години

М-да това наистина е много интересно :)Напушен камилар с начлано образование в 21 век се готви да се качи на на изтребител Миг 21, на който му лиспват половината уреди и модули за управление :) с цел да прелети до кавказ и да заплаши Путин - :) С колко камили ще го дърпат ми е интересно - и от къде ще минат през Иран или през Турция :) на тия и религията и наркотиците са им дошли малко в повече :) А съвсем отделно ....че руснаците така могат да ги покръстят .....че да збравят кой Мохамед :)

285

Анонимен

преди 9 години

BULGARIAN KINGDOM AND TARNOVO CONSTITUTION... ZZARSTVO BALGARIA I TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... republikite SSa PRESSTUPNI OObrazuvania, NOSSAT SAMO NESTASSTIA i RAZRUHA na CHOVECHESSTVOTO... TRABVA DA SSe VASSTANOVAT VSSICHKI ZZARSTVA na ZEMATA za da IMA HARMONICHNO RAZVITIE, BALANSS, MIR i SSPOKOIISSTVIE... BALGARITE TRABVA da POKAZZAT na SSveta Koii E PRAVILNIA PAT KAM BUDESTETO - ZZARSTVO BALGARIA - ZZARSTVO RUSSIA - BOG - ZZAR - OTECHESSTVO - SSAEDINENIETO PRAVI SSILATA... ZZARSTVO BALGARIA I TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... BULGARIAN KINGDOM AND TARNOVO CONSTITUTION...

284

Брат Вурст

преди 9 години

Ние алкохолиците от църквата на 40 градус предупреждаваме служебното правителство, че ако не падне акциза на алкохола ще последва терор и невиждано повръщане.Наздраве !

283

Анонимен

преди 9 години

и ислямска държава се пръседини към антируският конгломератсъюзници демек

282

бай уй

преди 9 години

До КГБ ДейностТози е извънаредно *** човек! Той не е ***, той е вдлъбнат!

281

sallaadin

преди 9 години

До Владимир Владимирович от Евангелието на Тома: "... и Иисус каза: " Отворете очите си, мнозина от вас си мислят, че съм дошъл да донеса мир във вашия свят, ДА но с огън, меч и война. Семействата ще бъдат разделени, заради мен. Приятелите ще спрат да бъдат приятели, заради мен. Народите ще влязат в битка, заради мен. А тези, които ще ме последват, ще трябва да са готови да изоставят всичко и да останат сами, защото те ще наследят царството на моите родители. ".

280

Анонимен

преди 9 години

dobre se kanish no nie mojem da kolim .s ydovolstvie bih my svil glavata taka za ykrasa ....

279

ха

преди 9 години

Ислямистите са въоръжени и подстрекавани от Америка, но те почнаха да колят и тях, което никак не им изнася и сега са "ужасени".ха- ха- ха-

278

Samo minavam

преди 9 години

Голямо бръснене на сухо ще падне.Не се бъзикаите с руснаците,да не доиде нещо по въздуха и да цъфне гъба в пустинята..

277

Анонимен

преди 9 години

А кислородните маски в изтребителите дали са разчетени за бради половин метър?

276

ники

преди 9 години

До Анонименхахахахахха е целата им работа е такав :ДДДД

275

1234567

преди 9 години

До ша ва фана и държа!А супер умно е мюсюлманството няма що затова най-развитата ислямска държава Турция има БВП 3 пъти по-малко от средна евро държава със същото население.

274

1234567

преди 9 години

Змията като умира хапе най-много. За щастие големите братя от БРИКС и Иран са достатъчно силни и ще и счупят главата. А и Япония и Европа няма да са вечно подчинени. Япония ще гръмне срещу сащ в първия удобен момент. Самураите са горди хора. В момента нормалните мюсюлмани в страните където е америслямска държава са подложени на терор а жените им на масови обрезвания.

273

Анонимен

преди 9 години

Тея откачалки само алах знаят.Отврат.Той алах през сателити им говори и им казва какво да правят.Много са зле.Хора от каменната епоха какво да очакваш

272

али баба

преди 9 години

много добър филм

271

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще ги зачаткат.

270

Анонимен

преди 9 години

Сетих се за една реплика от филма "Звяра". Там афганците стигнаха до руския хеликоптер и единия каза: Исмаил, ти си умен. Подкарай го !

269

Ghost

преди 9 години

Лично на мен ми намирисва тая работа...НАТО открито говори за подсилване на базите си на Балканите и балтийските страни,почти са готови да се включат в Украйна а изведнъж и ИДИЛ тръгнаха към Кавказ...

268

Венелин

преди 9 години

Путин и без друго се скара със запада (покрай Украйна), та едва ли ще мисли за права на човека и подобни в Кавказ. Прочистване, геноцид - направо ще ги мачкат с танковете руснаците, няма да си играят с някакви калъчки. А то с мюслитата така и трябва!

267

ZABOBOL

преди 9 години

Islqmisti go zaplashvat , *** pravi masovo klane na hristiqni-idi,che go razberi?