39

тя

преди 9 години

Така значи ,убити двама американци и удари , а в Украйна може да се избиват мирни хора , а Русия да си стои мирно и тихо.Нема как да се случи това...

38

Анонимен

преди 9 години

Момчета я пратете мало повече Ебола в САЩ-те това заслужават.

37

Анонимен

преди 9 години

Това ще е вечен военен полигон. Друго няма да е.

36

Анонимен

преди 9 години

Логиката си е желязна като колят 50 вражи и 1 наш значи ВЪРШАТ повече работа от колкото вредят

35

Анонимен

преди 9 години

До РАДСърбите си получиха заслуженото сега наред са Войводина и Покрайнините ТОЛКОВА са нагли че и ЧИСТИ сърби като Черногорците ги мразят

34

Анонимен

преди 9 години

Не са американците, които им дават парите на идил, Саудитска Арабия ги помпа с милиарди. Иначе отдавна да са фалирали.

33

РАД

преди 9 години

До 31На мен мисленето не ми е напън за разлика явно от теб :)Аз за съседно Косово отдавна си бях изразил мнението още тогава,че не бива да се цепи от Сърбия. За съжаление великите сили решиха, че по този начин ще се осигури етническия мир там. Паралелът обаче е неуместен. В Косово около 90 % от населението е с албанско самосъзнание !!!! В Югоизточна Украйна хората с руско самосъзнание са под 45 % !!

32

RAD

преди 9 години

До злоЗначи викаш американците предпочитат да купуват руско оръжие, което да подаряват на ислямистите, вместо да си продават тяхното ?!?! :):)Ей това рубладжиите съвсем вече взехте да се бъркате в опорните точки :) Нали американският империализъм искаше да продава само тяхно оржие и да богатее на гърба на хората??

31

Анонимен

преди 9 години

До МарксКостов има един файтон хора ще си правят компания с Болен на бунището на историята

30

Анонимен

преди 9 години

Толкова хора избиха жестоко тия ислямисти в Сирия .. И никой не взе мерки !Е как така станаха врагове на САЩ , като ги демократизираха , въоръжиха , обучиха !

29

Маркс

преди 9 години

Атака не смени ли Волен е мъртва, също като БСП-то на Миков. И двете партии са аут на тези избори. Аз ще гласувам за ДСБ. Имаме нужда в момента от Иван Костов, той е единственият дето може да се изпречи срещу западняците и да си гледа за България, а и да с*ре в устата на някой дето казва, че Тракия и Македония са му бащиния...

28

Маркс

преди 9 години

Не е нужно да се забранява исляма, нужно е да се спазва закона и този, който се радикализира в кауша, а не сега както ги кократ и не смеят забележка да им направят заради етническия мир.

27

Анонимен

преди 9 години

15000 чаршафа не са проблем лошото за Волен е че са два пъти повече от електората му

26

Анонимен

преди 9 години

RAD не се напъвай да мислиш, виж само съседно косово и пак говори за двойни стандарти...

25

Анонимен

преди 9 години

След втория дъжд- втора качулка.

24

Той е

преди 9 години

Обама ще се консултира със съюзниците за създаване на "широка международна коалиция, Е, поне веднъж направете нещо сами, нали сте уж най-най? С коалиция или без, всичките им работи са такива, *** отвсякъде! А тръгнали да се ежат на Русия, нещастници!

23

Анонимен

преди 9 години

Ако Америла искаше да няма ислямска терористична държава,нямаше да им дава пари,оръжия и власт.те чакат удобен момент-предстоящата ядрена война между Русия и Америка,която ще започне през 2017.Тогава терористите ще навлязат в Англия чрез подкрепа от вътрешността,където има огромна общност от мюслетаПосле лесно ще прокарат ширията и в БГ,а Пеевски ще е президент на България.Не вярвате,когато започнат убийствата на бг.политици през 2015 ще повярвате.

22

зло

преди 9 години

САЩ купуваше и Българско оръжие за ислямистите,те действат по един и същи план и за Грузия и сега в Украйна,купуват оръжие съветски образци за да не бие на очи.....

21

Маркс

преди 9 години

Самият Плевел е *** ислямист и ще се направи на расеян, виж срещу Раша- веднага ще направи мобилизация за да изпълни волята на Ердоганя, да се смразим с единствените си приятели и фесовете пак да поробят България!

20

RAD

преди 9 години

До Двойни стандартиМай нещо тотално обърка филма.Ислямска държава за признати от целия свят терористи, срещу които са се обявили почти всички цивилизовани страни по света. Да си чул някой да вика на Ислямска държава "опълченци"???В Украйна имаме сепаратисти, които отцепват райони от суверена държава и са подкрепяни от Русия в грубо нарушаване на международното право. Русия праща там свои войници да се бият срещу уж "братския" народ. Какво е това?Има разлика май а ?