21

Ани

преди 9 години

За мен седенето пред телевизора и гледанне на спорт е повече от разрушително за двигателно опорната система а човека. Аз предлагам да се създаде движение за забрана а показването на футбол преди 22:00 поради тежките последствия за психиката и здравето на подрастващите.

20

Анонимен

преди 9 години

Циника, смяташ ли че има артисти в България които могат да изиграят Шекспир,, ми че ТАМ всичко е в рима и чуства, и трябват много знания ...... Нашите така наречени артисти комунисти мислят само за пари нищо друго не ги интересува.

19

циника

преди 9 години

Това, че се ходи много на театър в България само по себе си не е признакщ на висока интелигентност. нека да се напарви справка кои театрални спектакли сда били най-посетени. На Шекспир ли ходят хората или на слаби комедийки-водевилчета от битов характер.Защото в България до голяма степен ходенето на театър се свързва с актьорите от глупавите тв скечове и повечето зрители очакват продължение на тв скечовете на театрална сцена.Но това няма нищо общо с театъра, нали?

18

Анонимен

преди 9 години

Ако е вярно, това е добрата новина за деня.

17

Анонимен

преди 9 години

Е то .... футболът ни е театър

16

Анонимен

преди 9 години

До ИТСАМО ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА САМО В СОФИЯ ЗА ЖАЛОСТ !

15

ИТ

преди 9 години

Това,че толкова много хора ходят на театър значи,че ИМА НАДЕЖДА!

14

Анонимен

преди 9 години

Насрадин Ходжа учил козите си да не ядът.Учил ги, учел ги и таман са се научели и те взели та умрели. Така стоят нещата и с футбола. Ти събирай чужденци от всички раси, посочвай им как ще изглежда тяхното бъдеще и очаквай те да ти ходят на стадиона. 20.000 лв. на месец получава един футболист а стадиона е празен. Те ако има чалъм и в театара ще вкарат чужденци ама не разбират езика.

13

шаран

преди 9 години

Няма нищо по ЛОШО артист, правист и журналист да управляват България вече е ДОКАЗАНО........Във всички театри на България се пропагандира социализъм.....Единствено само в ОПЕРНИТЕ ТЕАТРИ се играе и пее правилно и за народа, защото оперите които се поставят са писани много отдавна......

12

:)

преди 9 години

Няма страшно. Като се върне Тиквун на власт, ще построи стадиони и ще закрие театри и библиотеки. Той не разбира защо съществуват тези сгради. Жаждата му за култура е напълно задоволена от "Винету" !Гласувайте, шарани !

11

до 10

преди 9 години

СМЪРДЯЩИ НА ЧЕСЪН КАТО теб Ли бе третия пол

10

marsian

преди 9 години

До ХА ХА ХАВ книжарница съм виждал само царвули,които миришат на чесън .

9

факт

преди 9 години

,,45% от българите не са прочели нито една книга през годината,,Странно кой прави тези изследвания при положение , че досега никой не ме е анкетирал за някой въпрос.Интересно ми е дали някой от пишещите тук е бил анкетиран с въпросът: ,,Какво си прочел тая година,,

8

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Дори и тази *** еврогейска статия ви даде повод да се делите! *** нацията сме! Затова няма да ни има на картата. Политици като цар тиква са причината за дълбокия разлом в нашето общество! Докато продължаваме да се делим на столица и провинция, на граждани и селяни, на млади и стари, на сини и червени...е - ще пропадаме още и още! Странно е как никой не се замисля за това!

7

Анонимен

преди 9 години

Ако вземем редвид че 90% от футбола е тетър то тогава ще се окаже че никой не ходи по стадиони.

6

Българин

преди 9 години

За какво да ходя на мач, да гледам някакви *** м*нгасари, на които публиката от 6 човека цяла мач люпи семки и нагъва кренвирши ли? Ако играеха българските Левски, ЦСКА, Ботев, Берое в евротурнирите мачове не се пропускат, но за тежи *** не стъпвам на стадиона!

5

ХА ХА ХА

преди 9 години

А да сте виждали ромотурчин в книжарница

4

Petko

преди 9 години

То затова селяните от София имат най-много публика :)

3

Анонимен

преди 9 години

45% от българите не са прочели нито една книга през годината-------а останалите 55% не са прочели и през живота си една книга

2

Анонимен

преди 9 години

В България само селяните ходят по мачове.