45

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен:,,Най-твърдоглавия *** от всички е безпорно ТОДОР ХРИСТОВ, поради дефицита на петродолари той ще бъде награждаван с потупване по рамото от руския консул.''БЛАГОДАРНОСТ ЗА ОЦЕНКАТА НО ЗА МЕРСИ НЕ РАБОТИМ-НАУЧИХМЕ СЕ ОТ ВАС ХАУРОПЕЙЦИТЕ! ИСКАМ СИ ЗАРАБОТЕНОТО В ? И РУБЛИ ФИФТИ-ФИФТИ, ТЪЙ ЧЕ ОТВАРЯЙТЕ ПО-БЪРЗО КТБ! РУСКИЯТ КОНСУЛ СИ Е ДОБРЕ ПРЕДПОЛАГАМ А ПОТУПВАНЕТО Е ПО-ДОБРЕ ДА Е ПО РАМОТО ЗАЩОТО СЕ ОЧАКВА ОТ САЩ И ЗАПАДА И ДРУГО ПОТУПВАНЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ - ПО ***!

44

Анонимен

преди 9 години

Най-твърдоглавия *** от всички е безпорно ТОДОР ХРИСТОВ, поради дефицита на петродолари той ще бъде награждаван с потупване по рамото от руския консул.

43

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ***, КОЙТО Е РЪКОВОДИЛ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ОТ СЪЗДАВАНЕТО Й ПРЕЗ 681 Г. САЩ ЗНАЯТ НА КОГО ДА РАЗЧИТАТ ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

42

...

преди 9 години

ЕС ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ЗА ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИТЕ ? ВИЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЗАЛОЖНИЦИ УЖКИМ РАВНОПРАВНИТЕ "БЕДНИ" СТРАНИ ЧЛЕНКИ НЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ? ОБРИЧАТЕ ГИ НА ГЛАД И СТУД?ПРИЗОВАВАМ ЕС ДА СИ ЗАТВАРЯТ УСТИТЕ И ДА ЗАПОЧНЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЮЖЕН ПОТОК, ПРИЗОВАВАМ РУСИЯ ДА НЕ ПРАВИ НИКАКВИ КОМПРОМИСИ АКО ЮЖЕН ПОТОК БЪДЕ ЗАМРАЗЕН ! НЕ САМО УКРАИНА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ НО И ЕС ! ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ *** ЗАПАДНЯЦИ ЩЕ БЪДАТ МНОГО БЕДНИ НО НА ПРОСТОТАТА ИМ ЩЕ ОТИВА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ

41

глас от народа

преди 9 години

Откак *** обяви гладна стачка Руския народ който беше свикнал на глад, огладня още повече. По тази причина ннаемането на *** стана още по-евтино. Тези факти е трябва да убягват на президентството.

40

Путлер Капут

преди 9 години

Аз сега идвам от друга статия където се изявяваше един *** под името Да жииввее Русия. Руснаците са особенно активни в българските сайтове. Това е бива да се подцеява!

39

Анонимен

преди 9 години

Мнозинството от народа, обикновените бг ако трябва да избират между Руси и САЩ са на страната на Русия...................................Нищо подобно, драги ... на избори се вижда колко процента гласуват за русофилските партии Атака и АБВ.Не се заблуждавай от троловете на руското посолство !

38

Анонимен

преди 9 години

напразно са смекчили тона под натиска на МРЪСНИТЕ комунисти !

37

Анонимен

преди 9 години

България НАИСТИНА си е в информационна война с русия ...

36

Анонимен

преди 9 години

Тези *** които смешният президент назначи ще разсипят държавата!!!

35

!

преди 9 години

Болниците ни са супер зле, храним *** вместо да подпомагаме Българските майки за които редовно няма пари, а тези ми вдигат парите за отбрана и да храним умните ни войници вместо да инвестираме в образование на талантливите ни хора и да се опитаме да ги задържим в България. Заслужаваме си положението в което сме!

34

darcas

преди 9 години

До смех - абе *** нас ни е освободила Царска Русия, а тия дето сега я управляват са потомци на избилите целия царски, офицерски и културен елит и са пратили 30 млн по лагерите. На тия ли червени кхмери да съм им благодарен?? Руския народ винаги ще го обичам и уважавам, но не и кремълското кгб джудже със наполеоновия комплекс!

33

Джон

преди 9 години

Шаламанди е ***, като улук на крив кюнец!

32

oценяване

преди 9 години

Все повече се убеждавам, че русофил е = на безмозъчно създание, вървящо след руския си господар- май и еничарите не бяха тъй индоктринирани и послушни... Как да върви страната напред с подобни същества, ам невъзможно е

31

смех

преди 9 години

Aко небяхa Aтaкa и Aбв дa"рaзлaят кучетaтa щяхме ей тaкa дa си я кaрaме-обявили войнa нa Освободителкaтa

30

oценяване

преди 9 години

до 37Ти знаеш ли какво е ЛУСТРАЦИЯ първо и КОГА, КАК и ЗАЩО се прилага по света? И второ ако се проведе лустрация и за т. нар. "американофили" ( за което нямам нищо против!) у нас, пак ваши руски агенти ще отидат зян, защото за нещастие тази страна е все още под руско управление! То бедността, нищетата и топящия се народ е верен барометър за подобно "управление"...

29

адската машина

преди 9 години

Най-голямата опасност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

28

oценяване

преди 9 години

Пак повтарям американски агенти сега в България има толкова, колкото и след 9.9. 44 г. ..., разбира се това не попречи на руския "народен съд" да осъди стотици българи в англо- американско "шпионство"! Нищо старо за руските *** не е забравено, и нищо ново не е научено, те са като *** засветкана в бетонна стена, движат се по руските релси и повтарят туй което Кремъл им нареди! Ето тези са т. нар. "патриоти", "българофили" и т.н. МИМИКРИЯ И ХИБРИДНИ ПОДРИВНИ действия- любим руски приом!

27

най-голямата заплаха

преди 9 години

Най-голямата заплаха за България е глупостта на българските политици, включително и на Шарлатанов.

26

погр ебален агент

преди 9 години

Явно бумагата "Визия: България в НАТО и в Европейската отбрана 2020" е писана във Фашингтон.