6

.

преди 9 години

Орязване е нужно, голямо орязване с дебелата ножица на многобройните администрации, които и сами не знаят защо съществуват. Поне 70-% от администрацията у нас е напълно излишна и дори вредна.

5

bosnak

преди 9 години

Не разбрах до колко е работното време на троловете на ББ

4

bosnak

преди 9 години

И не разбрах къде Боко Пидала ще впише 10 милиарда които иска на кредит да лепне на нащия ***

3

Анонимен

преди 9 години

Предното правителсто 5 милиарда, следващото говори за заем от 7 милиарда преди да е дошло още на власт... дано гръме АЕЦ Козлодуй, че всички да се оправим!

2

реалист

преди 9 години

У нас хората обичат да говорят наизуст, както в случая финансиста долу. Първо, самото споменаване на трите партии е тенденциозно. Разбирам, че нито сте забелязали, нито сте против, че ГЕРБ не ходиха с месеци на работа и харчеха обществени пари, но протестират. ББ беше върл противник на правителството и при оставката му искаше още пари, но не отиде на заседанието по тази тема. Долно и недостойно. Трето, подписвам се с две ръце, че не си финансист, защото финансистите работят с числа и не лъжат.

1

финансист

преди 9 години

Ако това правителство беше останало още само няколко месеца и България щеше да се закрие. Толкова долни и гадни партии като БСП-ДПС-Атака не съм виждал в целия свят. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заем и ги откраднаха , като дадоха на пенсионерите повишение от..от.. 4.50 лв. Не им стигна това ами и фалираха цяла банка с помощта на Цацаров и Йовчев-техни верни слуги.