111

sallaadin

преди 9 години

Преди време бях на Палма де Майорка и се поинтересувах, имат една тарифа на стойност 22евроцента, в София ЧЕЗ иска за потребители, които са на една тарифа около 17ст., ако са на две за нощна около 10ст. и за дневна около 15ст. Разликата е че на Палма никой не работи за по-малко от 10евра на час и ако се намери някой тарикат да го направи, идват едни момчета от ... произход и жална му майка на тариката, а тук работите за 20лв. на ден и всеки си трае. Та "Всекиму своето" - справка Освиенцим

110

дебел депутат

преди 9 години

300 % увеличение цената на тока е нещо нормално .Жизнения стандарт на българите рязко ще се повеши,минималната заплата-340лв на месец трябва поне още 10г. да не се мръдне.

109

морски

преди 9 години

Да вдигат цените че да ходим да ги сваляме и тия!

108

Анонимен

преди 9 години

Българи,моля Ви ,на 05.10.2014г. ГЛАСУВАЙТЕ,който за които е решил,само и само да не позволяваме на *** да определят съдбата ни.

107

Анонимен

преди 9 години

Аз никога не съм плащал сметка за ток по-висока от 40 лв.Дори през онази зима, когато народа масово истерясваше, подгряван от журналистите, сметката ми за ток беше 38 лв. Всеки плаща, толкова колкото е похарчил. Или искате някакъв комунизъм пак - едни да работят, а други да паразистват. Е, няма да стане. Всеки да си прави сметката и да се простира според чергата си.

106

Анонимен

преди 9 години

Реалната цена на тока в Българие е с около 60% над това, което е в момента.Зная, че ще ми наслагате минусите, но това е истината, а тя боли ...

105

Анонимен

преди 9 години

Някой може ли да ми обясни защо ние гражданите чрез увеличението на цената на тока трябва трябва да участваме в инвестициите на австрииската ЕВН?!Този шефа им някакъв наглец ли е или така ми се струва.

104

демократ

преди 9 години

Калколацията показва че НЕК е вътре с руската делаверка-АЕЦ-Белене.Ха сега само на руските шпиони да вдигнат тока.Защо всички да плащаме печалбите на руската мафия.Аман от течна дружба.Та и искат и с Южен паток да ни го набутат.

103

Анонимен

преди 9 години

Да си ходят докато не сме ги подгонили със сопите. Дано в Австрия ги разберат, тук няма вече накъде.

102

Анонимен

преди 9 години

Ако Йорг Золфелнер не знае ЕВН е негова компания и въобще не ме брига от какви инвестиции се нуждае мрежата.Ако ние Българите ще инвестираме в мрежата то ние нямаме нужда от такива хрантутници като него а по-добре енергото да се върне на народа!И да не обяснява за Жигулите а да си свали задните части от служебния Мерцедес.

101

Анонимен

преди 9 години

Та кога казвате ще ги изритаме тия от България?!

100

анонимен

преди 9 години

Тези не бяха ли австрийците с които Плевнелиев се среща във Виена,тайничко в един хотел.Или простичко речено неговите хора.То и фотоволтаиците са негови хора,а народа *** ,пак ще гласува като стадо.

99

Анонимен

преди 9 години

Всичко е интерес,пари и пак пари, ей не се наядоха бе!Дано хората са разбрали кой чий интереси защитава и на изборите да отидат и гласуват така че да защитят своя си интерес,а не да се поддават на провокациите на някои нагли хора чийто интерес е монопола и мафията.

98

Анонимен

преди 9 години

Абе протестърите а.к.а. новоизлюпени министри няма ли да протестират нещо....Или то цирка свърши вече

97

ноби

преди 9 години

сега видяхте ли ? един месец ни "подготвяха" , че тока трябва да вдигне с 40, с 50 % , а то какво било - само 17 %, ехееееее, ми то нищо

96

Анонимен

преди 9 години

В Монополна Република България настана време разделно!Пак се гаврят с нас-искат цяла флотилия на Цветелинка да й купим...

95

до всички сороси

преди 9 години

Много сори, ама губите играта! Този път кръв ще се лее измикяри долни!

94

Анонимен

преди 9 години

Най-интересните неща в историята на човечеството стават, когато "онези с парите" биват пресрещани от "тези със сопите".

93

Анонимен

преди 9 години

Някой здраво манипулира гласовете във форума, но това няма да ви помогне господа даверадии.

92

тиквочи

преди 9 години

И кво сега ще излезе Бойко и старата песен пак ще ми запее че ако не дигнем тока сега един ден нашите деца щели да плащат все едно имаме деца говори ми за нероден Петко.Народе ако искате пак да се самозапалваме гласувайте за ГЕРБ