10

Stamat

преди 9 години

Baf reketa!

9

SS

преди 9 години

трябва със закон да се осигури вземането на дължимите данъци! Да се криминализира невнасянето на данъци! Ако не се издължи в срок - на часа да се запорират сметки на длъжника (и семейството му), или направо да се взема имуществото му (или на семейството му). Ха да ги видим тогава тез хитреци как ще укриват !...

8

Анонимен

преди 9 години

Само че в други медии пише 200 милиона. Виж vesti.bg

7

Анонимен

преди 9 години

850 ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ КРАДЦИ И УБИЙЦИ....ВСИЧКИ БОГАТАШИ СА МЕРЗАВЦИ И *** ЗА РАЗСТРЕЛ ...КУПИХ СИ КАЛАШНИК ДА ЗНАЯТ КАКВО ИМ МИСЛЯ....

6

дедо Ташунко

преди 9 години

В Германия укриването на данъци се смята за едно от най-тежките криминални престъпления. Нарушителите, освен че плащат сериозни глоби, могат да получат и присъди за лишаване от свобода. Зависи от размера на укритите суми. България никога няма да стане нормална държава, докато не се справи с криминалетата, които като бесни кучета ръфат снагата й!

5

Трите букви

преди 9 години

4, като имаш предвид, че осигуровките отиват не за бъдещите пенсии и здравеопазването на тия, дето ги плащат, а за помощи на ***, излиза че всъщност тия, трибуквените правят услуга на работниците си.

4

Анонимен

преди 9 години

мда...в една национална верига магазини за строителни материали, дето бяха собственост на немци, ама сега ги купиха едни трибуквени българи, всички хорица от 800 лв. реална заплата с осигуровки сега се водят на 350 лв. основна заплата, със съответно намалени осигуровки. и викате дайте да ги глобяваме, че не им съответстват доходите и харчовете на заплатите?

3

БПФ

преди 9 години

Кога служителите на НАП ще отидат в незаконните ромови развъдници и ще се поинтересуват как така "социално слабите и трайно безработни" ромове си позволяват да строят незаконни къщи, по-големи от селско училище, да карат скъпи коли, да правят пищни сватби, да купонясват денонощно, да ходят окичени със злато без да са платили и стотинка данък в живота си? Че на всичко отгоре и ние на тях им плащаме помощи, защото били "бедни"?Докога данъчният рекет ще е само за хората, а помощите - за ромовете?

2

Анонимен

преди 9 години

Къде е оня мумифициран *** бисеров?

1

Валентин

преди 9 години

А в Гърция укриването на данъци е Национален "Спорт".