239

Анонимен

преди 9 години

А с 10 депутата ще прави ли кабинет ?

238

Анонимен

преди 9 години

Скоро паричките на БСП респективно на соц троловете ще свършат. Нефтено-газовото ембарго над Русия *** на вратата. Фирмите на БСП в Швейцария които сега купуват газ от Русия и го препродават на България отчитайки процент за БСП ще фалират, а това ще донесе и свободата и независимостта на България от Русия.

237

Васко

преди 9 години

291, а ти кой си? Какво си постигнал?

236

Анонимен

преди 9 години

Много ***, много чудо, бе. Тази Моника Хохегер здраво плаща, но и Илияна Йотова, пък и Кутев - спина, помагат с каквото могат. Мухите здраво ги хапят и не стоят мирни. Ден и нощ бълват простотии, щом видят Бойко Борисов. Такива са твърдите указания на БСП/ДС. А и коалиционните партньори се разписват, че да имат право после да искат милиончета. Те така си живеят през целия преход, без да им пека за нищо, освен за натрупаните облаги. Мило и драго дават за спасението им. Нали съдът е техен.Отврат.

235

Хоооо-хо-хо-хо

преди 9 години

*** той можел да мисли????Че с какво бре?Хооо-хо-хо-хо

234

Анонимен

преди 9 години

Тоя чичко защо има охрана като е никой в момента

233

Samo minavam

преди 9 години

Почвам да се забавлявам с гламавата Тиква.Боко в Параграф 22 има една знаменит пасаж,още го тълкуват в УНСС,прощаваи не те питах...От там имаш ли диплома? да си доидем на думата...Йосарян не разбираше Майлоу,който твърдеши,че купува яицето по 6 цента,продава го за 3 и твърдеше,че е на печалба.ако ти светне нещо в празната тиква,пиши.

232

софиянец

преди 9 години

искате ли си тиквата раята? цвък кадрува при копоите, палячото министър иска +50% ток, плЕВНалиевото си иска само 17,9%, чез "мислил", Русия ни бил враг 1, да продължавам ли *** и проста рая такава - малко ви е, трябва отново да се заровите до 9-то коляно в кофите - *** ***, не само тиквата и компания от цру и дд, не само спиране на ЮП+Белене и Козлудуй - трябва да минете на соларки и гмо ряпица ад ви дойде ъкъла - ***...

231

Анонимен

преди 9 години

*** народец - слаба държавица!

230

Анонимен

преди 9 години

Не подценявай нито Моника Хохегер, нито Илияна Йотова,а още по-малко Кутев.Те са като спина. Заразени до живот и все паралии. Когато е за золуми,те пари винаги намират.ДС ще им ги осигури с някои от постоянните милионери,дето гаф след гаф правят.Ама и някой трябва да ги защитава, че заграбеното чрез корупция трябва да се пази. Иначе лошо им се пише. Ограбиха България и осигуриха даже внуците, но ще им се стъжни с промените в съдебната система. Затова така си купуват "защитници" като Бареков.АУТ

229

Анонимен

преди 9 години

Пак се напълни с *** на Моника Хохегер. Бълват ли бълват простотии. Много пара, много мръсотия, бе. Няма край. Затова сме я докарали до там. Нормалните хора в България вярват че промяна е възможна само с Бойко Борисов. Всички останали се изложиха толкова много. Но БСП/ДС може да свали всеки, който си поиска. Само гласовете на изборите, когато са много, няма как да подмени. Не са се свършили умните и честните хора в България. Ще се смени съдебната система и крадливците ще върнат заграбеното.

228

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще има мнозинство. Ще им го осигурят хората, гледайки и слушайки мераците на един куп малки партийки, дето говорят глупости и невъзможни да се случат в България неща. Добре че сме членове на Европейския съюз. Не ми се мисли какво още щяха да натворят БСП и управляващата ни 25 години тяхна коалиция. Изложиха се и много опозиционери, затова ги няма никакви, но те всъщност си управляват вмилионите и гласуват за тези, дето им го дадоха. То не беше Софиянски, то не бяха бисери, менти, пъпки...

227

Анонимен

преди 9 години

Занимавате се с Бойко Борисов, защото ви е трън в очите. Има защо. Нередности има, но много е направеното и се вижда.А вие май сте с къса памет и за Софиянски, и за Данчо Ментата, и за Христо Бисеров,Любо Пъпката, Доган,Бареков, Волен - Фикуса, Румен ОВЧ.,Масларова,Емел Етем...Толкова са много,а и разчитат на забравата.Пък задкулисието колко други храни,дето не сме ги чували,но милионите им не спират да текат към тях.СМЯНА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЩЕ ГИ ОПРАВИ. СЪД, ЗАТВОР И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО.

226

Анонимен

преди 9 години

Троловете са с къса памет.Но така е.Вече 25 години БСП/ДС трие паметта на хората с все нови и нови бойци на всички фронтове,а и доста от опозиционерите се нагушкаха.Сега много знаят отстрани да хулят ГЕРБ и да славят тези,дето им позволиха да станат милионери,а също да гледат сеир отстрани и да ни смеят.След промяната на съдебната система няма да е така.Нещата ще си дойдат на мястото.Жалко за пропиляното време.Човекът е невероятно същество.Доброто и злото са част от живота, но законът възпитава.

225

dim

преди 9 години

браво на Борисов и на герб,точно казано, а вие се пукаѝте от яд .

224

Анонимен

преди 9 години

110 - доста по-разумно !

223

kironki

преди 9 години

Шрек от Банкя взел да мисли - с какво ли?

222

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов ще подкрепи само и единствено кабинет, ако той е посочен за министър-председател и независимо от броя на дУпетатите си. Иначе ще прави същото като от последната година и половина. Ще се опитва всячески да саботира работата на НС. Ние и нямаме особена нужда от НС, но имаме крещяща нужда от налагане на действащите закони.

221

ШибиРиби

преди 9 години

Може и да може и сугурно може но калъфите на ГЕРБ и особено ББ не е този който да казва какво може и какво не. Има си парламент, и т.н. , гласува се, референдуми и т.н. фатки и процедури, така един бабаит/дангалак да си слага в устата думите на един цял народ... мерси!! Знаем ги тези.

220

Анонимен

преди 9 години

Другарю Борисов - политиката НЕ Е МАЧ! Аман от ***!