7

чобанов

преди 9 години

точно за термините. проф. вучева не е прочела закона за гвб. говори за преференциални депозити не били гарантирани. в ктб половинота са префернциални безсрочни депозити .,предлагат се публично от 2003г. при обявена лихва.тона е стандартен депозит -виж скалата за станд. лихв. проценти на ктб. така че не са гарантирани привилигерованите депозити,г-жа вучева.когато се изказвате бъдете точна ,това не е да четете бълг. народни приказки например.

6

анонимен

преди 9 години

Ами взел ги е Цветан Василев, нали той е едноличен собственик на "Бромакс" ЕООД! А и явно не сте на ясно, какво се случва в една частна банка, там единствено и само мажоритарния собственик се разпорежда! Той е като феодал, каквото каже, това става, така е във всички частни структури в България! Но за съжаление после плащат дребните риби!

5

Наблюдател

преди 9 години

Уважаема г-жо Вучева,Бъдете по-прецизна с термините. Съгласно ЗГВБ става дума за "ПРИВИЛЕГИРОВАНИ лихвени условия", а не за "влогове по преференциални лихви". КТБ предлагаха Преференциален безсрочен депозит, в който се казва, че по настоящия договор банката не предоставя ПРИВИЛЕГИРОВАНИ лихвени условия.

4

серсема

преди 9 години

На кой му пука за депозитите в КТБ? По-важното е да се накажат убийците на ягуара Алонсо. Това е най-ужасното престъпление за целия преход.

3

Анонимен

преди 9 години

Бандитският план за грабеж на Прас и на Цацата видимо се проваля.

2

питаща

преди 9 години

къде ще остане вярата ни в банковата система ? къде са гарантираните пари ? това може да се случи само в мафиотските структури . Тази банка е такава и това е . Никой още не казва ,кой е взел парите и кой е виновен ? Всички са пуснати от следствието и се издирва неизвестния извършител............Брей каква система - като самата държава !!!!

1

?!?

преди 9 години

Лично аз искам да знам, кой е взел от КТБ с какви ги е обезпечил и защо не ги връща? А ако не са ги обезпечили, кой е допуснал това в банката и в БНБ и зашо нямат обвинения от прокуратурата.