12

П.Петров

преди 9 години

Най-важна от изброените е темата за образованието. Вярно е, че изисква много пари, които могат да дойдат само от външни инвестиции, но самата концепция не изисква чак толкова много.- Насърчаване на екипната работа на учениците;- Постоянно повишаване квалификацията на преподавателите, платена от държавата и адекватно стимулирана от заплатата;- Ранно специализиране;- Насърчаване на творческото мислене на учениците;- Обучение на практически професионални умения.Това е добро начало.

11

анонимен

преди 9 години

Този *** Борисов няма ли да престане да говори в първо число -АЗ,АЗ,АЗ.Няма ли край него хора да му кажат че така говорят малограмотните и необразовани хора.В управлението на една държава няма АЗ,но простотията Борисова няма граници.Като ни стане и цар тогава може ще се ази колкото си иска от името на всички ни.

10

анонимен

преди 9 години

Професор Вучева/мисля че не трябва да обяснявам коя е/сутринта но ТВ 7.В момента фискалния резерв на държавата е 8,2 млр лв,може да се провери на сайта на министерството и няма никаква опасност от финансова криза,всичко е предизборна манипулация.

9

човек

преди 9 години

Никога повече за ГЕРБ! Не се заблуждавайте и да гласувате за тях. Нито БСП, нито ГЕРБ !

8

мамицата ви боклуци

преди 9 години

2 години бездействате, папкате в меките кресла на службите за земеделие, министерства и агенции - 2013 беше нулева, 2014 беше нулева - какво ни говорите неща, които ги знаем. Раздвижете се ***!!!

7

Борисов унищожи ....

преди 9 години

... за 3.5 години 245.000 работни места като наду двойно и без причина безработицата от 6.8% на катастрофалните 13.8% и лиши близо 800.000 души от доходи, изяде фискалния резерв, облозга резерва на Здравната Каса, докара дефлация, спря окончателно икономическия растеж и забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година. Борисов върна икономиката с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година. Сега тръгнал да забаламосва простият електорат, гласуващ за ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 9 години

Не откачам още, 2,9 по Рихтер според Сеизмологичния институт на БАН. Няма страшно.

5

BG

преди 9 години

"Като няма пари за пенсии, за майчинските, за финансиране на европроекти, откъде да вземем още 200 млн. лева за армията", пита Борисов"Е, ако Борисов наистина е искрен с това изказване и поеме задължението да го изпълни - наесен ще гласувам за него !!А президента доказа че въобще не е в час - в случей на война, армията е само върха на айсберга - война води стабилна и богата държава. Как ще води война - с нация дето няма джан-джун доктор, или села с по 2 бабички в тях, с разбито производство?

4

Анонимен

преди 9 години

Някой усети ли току-що лек трус в София, или откачам нещо, сериозно питам?

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Сетил се Боко,че сме най...бедната държава в ЕС,като става въпрос за повишаване с 200 милиона мижавият бюджет на...армията.Лъсна му антибългарския...продажен ***.Обединените усилия на всички...седераски политици,от 1990 година насам за смачкване на...армията,продължават,защото само в нейно лице могат да получат...отпор за геноцида,който налагат на българите.

2

Ama kak taka

преди 9 години

Nali sega sme dmokrati I stiahme da se opravim s EU. Ta kakvo stana - novi 45 godini zastoi am sega s EU.

1

NORMALNO

преди 9 години

NIE OT 30 GODINI VSE OKOLO NULATA GRAVITIRAME I VSE OT DYLBOKI KRIZI IZLIZAME SYS ZATEGNATI KOLANI I STISNATI ZYBI.....TE DAJE VECHE MNOGO HORA I BEZ ZYBI OSTANAHA OT GOLQMOTO STISKANE!!!