7

Анонимен

преди 9 години

Що само пет бе? Да назначи 50, я що Гербераси ("умни", "красиви" и мноооого нагли) останаха на улицата, а се убиха да скачат, цвилят и свирят цяла година! Главният скачащ, другарят "професор" да им съдейства, че иначе Боката няма да му даде службичка в следващия "кабинет" на Групировката!

6

Анонимен

преди 9 години

Новата калина илиева - на колко години е и къде натрупа опит?Апропо каков стана със Защитения свидетел Миро найденов?

5

активен

преди 9 години

На какво ще я съветват. На игра на карти ли?. Или на ядене и пиене. А може би на секс?.

4

Анонимен

преди 9 години

ТЪПАКА РЪКОВОДИТЕЛ ИЗБИРА ПО-*** ОТ НЕГО СЪВЕТНИЦИ ЗА ДА МУ СЕ МАЗНЯТ. СЛЕД ТОВА ЕДИН ОТ ТЕЗИ СЪВЕТНИЦИ СМЕНЯ РЪКОВОДИТЕЛЯ И ИЗБИРА ПО-*** ОТ НЕГО ДА ГО СЪВЕТВАТ И Т.Н. И Т.Н. ТОВА Е ТЕОРИЯТА ЗА ЗАТЪПЯВАНЕТО НА ЕЛИТА, КОЯТО СЕ ИЗУЧАВА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ, А САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРИЛАГА НА ПРАКТИКА.

3

Избират тъпаци...

преди 9 години

Защо избират *** калинки, които нищо не знаят, а само разнасят по десетина дипломи? Те не знаят и в дипломите им какво пише защото са неграмотни. Но жалкото, че не е предвидено да им се търси отговорност за преразход на средства. Вместо да сложат някоя калинка и тя да си доведе още пет калинки по-добре да е един, но грамотен и да свърши нещо за да можем постепенно да излезнем от кризата.А освен Близнашки друг има ли съветник ?

2

Сашо

преди 9 години

До Анонимен епа наместо да ранимо еден, че ранимо 6

1

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ в действие :) Калинки,малинки и СИЕ :)