35

Анонимен

преди 9 години

Ха ха , " Губернатори "Пак си правите трикове !Работите много да ви изберат отново ,

34

а

преди 9 години

А кога ще изчистите фантомите от списъците? Не е ли безпредметно да гласуваме без това? Това е работа на Близнашки, какво чака? Да минат "честните " избори ли?

33

до 17

преди 9 години

Умните и интелигетни хора, не задават въпроса ЗА КОГО да гласуваме, а ЗА КАКВО да гласуваме.Крайно време е да се научим да си отстояваме интересите, а не разни смешни марионетки, до една комунопроизводни, да ни разделят и насъскват помежду ни, докато с общи усилия ни крадат.

32

на децата ни

преди 9 години

28-ми, голямата част от народа е доказала, че няма акъл.На това хич и да не се разчита. Масовото гласуване против ГЕРБ ще спаси положението.Оставим ли *** и турците да избират Българския парламент, ще сме най-тъпите, ако за втори път допуснем крадецът Борисов и наследниците на разграбилите България с разбойническо-мениджърската приватизация от т.нар.Реформаторски блок,заедно с ДПС да съставят кабинет, всичко до тук ще ни се стори репетиция за концерт. Заложена е България, животът и бъдещето

31

до 31

преди 9 години

Казваш Борисов и Плевнелиев не са комунисти, така ли Те са били в БКП само за заблуда ?

30

Анонимен

преди 9 години

КОЙ сега се оказа, че е Задкулисието.КОЙ, КОЙ, КОЙ ?КОЙ организира и плати жалките и смешни протести, довели до сваляне на Правителството.КОЙ извърши Превнрата.КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

29

Анонимен

преди 9 години

edna banda prestapnici samo pytin shte vi opavi vs.do edin paplach izmenicheska ....

28

джо

преди 9 години

Егати подлия комунист е Близашки, при първа възможност се нагъзи на Бойко и с Плевела се хилеха като шантонерки. Уволнява и назначава когото му наредят, *** и ренегат страшен! На практика властта е отново в ГРОБ, за съжаление.

27

наган

преди 9 години

Интересно е кой реши да има или да няма министър с ресор "избори"? Очевидно това не е Близашки, но е хубаво да се знае кой му дърпа конците. Тикво, не си ли ти? Докога ще се подигравате на народа, търтей!?

26

симо

преди 9 години

Кариериста Близашки другари няма, само временни познати. Обещали са му място в Конституционния съд на тоя ***, и през трупове ще гази за да се намести там.

25

Енчев

преди 9 години

Близнашки беше организатора на събирането на подписи за референдума, предложен от Чехълчо. Оказа се, че 108 000 подписа са фалшиви и допитването отпадна. С какъв акъл народа допуска изборите да се правят от човек, който вече е изобличен в безспорна фалшификация???

24

Георги

преди 9 години

ГРОБ затова слагат човек изобличен във фалшификация за премиер и сменят областни управители, за да са честни изборите, смешки!

23

иван

преди 9 години

Паднете ли от власт веднъж не трябва до живот някой от вас да го допуснем до власта.

22

Sven

преди 9 години

Лизашки най-нагло лъже и маже, ясно е, че се е продал на Тиквата. Интересно, дали си мисли, че някой му се връзва? Проф. Мазняшки няма голям избор обаче, цанил се е за кукла на конци и това играе.

21

ak47

преди 9 години

Чудех се кой ще направи повече поразии за единица време,бандата на Райков или бандата на Близашки. Обаче *** за две седмици такава преднина взеха, че въпроса отпадна.

20

Колев

преди 9 години

Близашки вместо областни да си сменя министрите, жив зян са! Плевнята ли ги е избирал или ЦРУ? Срам и позор!

19

Йоши

преди 9 години

До избирател-безпартиенБъркаш, Станишев не се е натискал за комисар никога, той си е шеф на ПЕС. Боли те сцепения ***, щото леля Сталина го издуха яката, нали?

18

Анонимен

преди 9 години

До dolnigerbadjiiми палете се бе! Палете и други подобни на вас. Колкото по-бързо изчезнете, толкова по-добре.

17

избирател-безпартиен

преди 9 години

Ало другари къде е Станишев , нали според вас щеше да получи отговорен пост. Забравих сега се обсъжда създаването на комисар по копчетата на униформите в червената армия. В БСП ги налегна още по голяма мъка, Оказа се, че никой не ги бръсне за слива не само у нас, а и в Брюксел.

16

Анонимен

преди 9 години

Другари от Северозападналия район , във Монтана, Видин, Лом, Мизия и т.н. цял живот гласувате за БКП-БДП , сега редно е да ви се помогне от вашата партия. За вас освен комунизъм-социализъм друго на този свят не съществува. Сега когато вашите другари трябваше да ви помогнат те ви оставиха в калта както и ви удавиха . Арендаторите на язовирите също са от вашите БСП-ДПС.