297

хм!

преди 9 години

Киев май се обърка тотално в говоренето си. Всеки ден от няколко месеца пускат новини за навлезли руски войски, а сега че почнали пряка и открита агресия. И от кога бе? Кое е вярното -предишното или това? Лъжливи овчарчета са те!

296

тя

преди 9 години

Само Русия помага на руското население в Украйна , а "цивилизована "Европа е готова всички хора от източната част да се избият.

295

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПреди да пишете бла-бла русофилистични тъпотии, прочетете нещата от извора: pravda.ua/rus/articles/2014/09/1/7036345/

294

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Скоро гледах как водиха едни пленени артилеристи да видят какво са направили при обстрела си."Къде гледахте, по путинските ТВ зомбоканали ли?

293

Анонимен

преди 9 години

Много е лесно да хвърляш бомби и ракети от разстояние. Няма заплаха за живота ти, не виждаш какво мазило правиш, с нервите си в ред и си жив и здрав. Така воюват славните и непобедими американци и техните подчинени бандеровци. А когато прелети над тях самолет и бягат за памперси. Сега трябва да се бият истински. Да дават жертви, да виждат кръв, човешки крака и глави. Скоро гледах как водиха едни пленени артилеристи да видят какво са направили при обстрела си. Направо полудяха. Киев много лъже.

292

Анонимен

преди 9 години

До тттщото нашите СМИ гледат само Киев

291

ттт

преди 9 години

Защо се крие твърдението на шефа на наблюдателите от ОБСЕ (някакъв Пиер беше) от преди няколко дни, че няма навлизане на руски войски в Украйна? Европа на своите наблюдатели ли вярва или на голословни твърдения?

290

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

....тази "безалтернативност" се налага и за "евроатлантическите ценности"! Милиони мислещи хора по света виждат, че "свобода, братство, равенство" се е изродило в "лакомия, корупция, олигархия", но медиите продължават да припяват, че глобалното неолиберално общество е безалтернативно и че западът е "връх на сладоледа"! Това, че мислещите хора виждат как ес се превръща в многорасов развален мишмаш, а сащ - в зъл чичко, плашещ света с долари без покритие, няма значение. Важното е масата да вярва.

289

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

От години т.нар. демократични медии прилагат над хората програмата "безалтернативност" - тоест - налаганите от тях твърдения се повтарят стотици пъти под различни форми, за да се убедят всички, че това е "абсолютната правда"! Така се прави сега с войната в Украйна- налага се мнението на сащ, което, всъщност, е израз на интересите на сащ и на никой друг. Така се прави и у нас - налага се мнението, че боко е безалтернативен победител на изборите. Някакси нямало значение кой за кого ще гласува.....

288

Дойн

преди 9 години

Съобщение в руските медии :Вчера украинска батарея е открила огън срещу мирно орящ руски трактор.Трактора е отговорил на огъня, унищожил е батареята, след което се е приземил и е продължил да оре. Министерството на земеделието на Русия предупреждава, че ако провокациите продължат в бъдеще ще е принудено да изпрати комбайн!

287

Анонимен

преди 9 години

А къде са доказателствата-САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ САТЕЛИТИ ПОКАЗВАТ СИГУРНО ЯСНО ИМА ЛИ РУСКА НАМЕСА И КОЙ УНИЩОЖИ ПЪТНИЧЕСКИЯТ САМОЛЕТ.И понеже истината е против запада- ПРИКАЗВАТ, НО НИЩО НЕ ПОКАЗВАТ. - защото американските специалисти твърдят ,че с американски сателит може да се види много добре автомобилен номер идасе разчете

286

Анонимен

преди 9 години

Ако някой не озаптиса параноичното джудже, ВОЙНАТА и нас нямя да подмине.

285

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с Боинга?Нали цялата цивилизована общност беше шокирана? нали холандците ревяха, че ще стигнат докрай в разследването? Какво става с малайзийския самолет?

284

краси дъ хор

преди 9 години

къде са доказателствата че има руски части в украйна ????????????????????????????????????????????????????????????????????аз трърдя че има натовски войски в село Ягода , старозагорско които тероризират местните селяни и са изпразнили хоремага. На Руска територия многократно са хващани украински войници с оръжие и даже бронетехника.....за това някой да говори? Ескортирани са до границата им и това е . Сега Русия да тръби че Украйна ги напада ли. Мейданските *** убиват свои граждани това е ....

283

Анонимен

преди 9 години

В Русия има около 1 милион бежанци от Новорусия. Колко е трудно всред този милион да се намерят 5000 годни да носят оръжие, да се обучат, да се въоръжат и да се върнат в Украйна? Колко време ще отнеме? А колко още ще бъат объчени и върнати в Украйна? С ударите по цивилно население украинците си вкараха такъв автогол, че сега ще папат едни работи... Смятай, ако ми взривиш къщата и убиеш роднините, дали ще искам след обучение да те търся и да те размажа като *** с пета? Това се случва сега.

282

Анонимен

преди 9 години

Разговарят Порошенко и Яценюк.Порошенко казва:"струва ми се че разбрах плана на Путин за превземане на Украйна,не въвежда руски войски,а ..." Яценюк го прекъсва и казва:" А извежда укряинските..."Лека ви нощ!На платените русофили да сънуват как гио опъва Путин,а платените русофоби как лапат бананата на Обамата...Общо взето сте еднакви,предатели на Българските интереси...

281

смех

преди 9 години

защо не се каже истината за катастрофиралия малайзииски самолет, а се правят на расеяни Защото е дело на заговор с участието на САЩ.

280

Баба Пенка

преди 9 години

До ТяДемоНкрат е съкращение на Демон-Психопат.

279

Историк

преди 9 години

kp.ru/daily/26169/3056551/Цветна карта на така измислената "украйна".

278

Историк

преди 9 години

kp.ru/daily/26169/3056551/Цветна карта на така измислената украйна.