4

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че работят хората на снимката. Щото можеше и друго да правят. Мразенето на ромите не решава проблема с тях. За жалост липсва цялостна стратегия на държавата за образоването и превъзпитанието им, изграждайки им т.нар. трудови навици. А за камъка и на мен ми трябва повече информация, но статията не ми помогна особено. Интересува ме дали се оцветяв фугата при неоформен гнайс и ако да с какво. Но ще търся другаде информация.

3

Достъпни са по цена

преди 9 години

тези подови настилки и дори стенни облицовки, но е важно да намерите съвестен изпълнител.Недалеч от ИСУЛ фирмата "София Нов Дом" построи две жилищни кооперации. В едната от тях (ул."Петра" 2) направи мраморно стълбище като спести пари от обработката на камъка и сега всяко петънце по него си остава и не може да се изчисти.За външни облицовки сложиха врачански камък без всички нужни дообработки и той се напуква и разрушава.Каменните подпрозорчени корнизи изпопадаха, по чудо не убиха някого.

2

st

преди 9 години

До мъдрец6to?

1

мъдрец

преди 9 години

Първото и основно правило като си слагате луксозен естествен камък, дето струва майка си и баща си, никога да не викате "майстори" като тези двамата на снимката.