82

Nasko

преди 9 години

Когато България....се държи Достойно и с Чест, като Държава член на Европейския съюз, тогава ще бъдем и "почетени" с по-висока длъжност на чиновник, от което едва ли в Държавата ще се случи нещо по-добро! Или сме в ЕВРОПА, или...на майната си!!

81

Коста

преди 9 години

Провалът на ГЕРБ с кандидатурата на Кристалина Герогиева е виден. Не разбирам, защо продължават да се излагат, като са накарали президента-марионетка да ни обяснява, че не било лошо да се задоволим с много по-низша позиция, след като можеше да получим много по-престижна стига да бяхме изпратили подходящ кандидат

80

Анонимен

преди 9 години

На тая червена бабичка,не и ли знаят истинското/Сталинка/име тия калъфи от САЩ и ЕС ??????? Или така е по лесно съвмесно да перат червени и зелени кинти !!!???

79

Мишо

преди 9 години

Не е очудващо, че Георгиева не я избраха за поста, за който се кандидатира ( той не беше подходящ за нея ) , очудващото е, че Бойко, Плевнелиев и служебния кабинет бяха толкова сляпи, че предложиха именно нея

78

Сашо

преди 9 години

Как може човек, който се идентифицира с политиката на една партия, да бъде президент на целия народ?

77

Катя

преди 9 години

Още си спомням времето, когато Цветанов се хвалеше, че и *** да му дадат и нея ще направи президент - и съжалявам че Бойко наистина не му даде ***

76

Жоро

преди 9 години

Вместо да дава тези безумни изказвания, защо президента не ни зарадва и не си подаде оставката? И без това е избран с измама, а и поста не му подхожда

75

Симона

преди 9 години

Явно се оказа, че кандидатурите на ГЕРБ печелят само ако вота е нагласен....

74

Радо

преди 9 години

Сега това думи на президента ли са или на началника му Бойко?

73

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кой да му пошушне на този човек, че ръси глупости на кило. Г-н Президен, умните често мълчат, вместо да говорят, а Вие говорите, вместо да мълчите. Това вече прилича на диагноза.

72

OMG_Lucker

преди 9 години

Кандидатурата, която избрахте?!?!? Ей ПЛЕВНЯ! Ама недей ни говори все едно сме някакви слабоумници дето не сме следили развитието на нещата. Той и Борисофф ни лъже като дърт ***, но поне е за неща, които по така могат да се интерпретират различно и е по- трудно да се проверят така ли са или не.Не се опитвай да ни заблуждаваш, президентче незнайно как избрано.

71

Анонимен

преди 9 години

НЕ СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА, А СВТОВНАТА БАНКА И ЦРУ, ЧИЙТО АГЕНТ Е, ЩЕ ПОЛУЧАТ СИЛНА ПОЗИЦИЯ В ЕК. ДА МУ МИСЛЯТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ КОГО ТОЛЕРИРАТ. ВСЯКА *** КАТО СТАЛИНКА Е ОЩЕ ЕДНА ПОБЕДА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В ЕВРОПА И НОВИ ЗАРОБВАЩИ УСЛОВИЯ ЗА *** КАТО БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ПЛАЩАТ СМЕТКАТА. ЗА ЖАЛОСТ.

70

Анонимен

преди 9 години

С всеки ден се убеждавам, че американците се подиграват с нас- уредили са ни полудресирана *** за премиер и шарено пиле за президент. Не мога да повярвам, че ние доброволно ги избираме.

69

Баба Гицка

преди 9 години

Кристалина Георгиева ще получи силен икономически ресор! Ама друг път.

68

Анонимен

преди 9 години

Спокойно и за нашата госпожа (с красноречиво рождено име) ще се намери някакъв "много отговорен" ресор. Поне на нас баламите така ще ни представят нещата.

67

Анонимен

преди 9 години

Финансите на ЕК са за Московиси.........Какъв "силен" финансов пост бе ***?!Пак Боковистки шменти-капели.

66

Анонимен

преди 9 години

Сталинка по рождение, прекръстена на криСталинка след смъртта на тиранина... Комунист и ДС-ар по род, по възпитание и по кариерно развитие - това е Сталинка! Благодаря много, но аз не искам такова нещо като тази селска нагаждачка да ме компрометира повече, аз, ние, като българи, не заслужаваме такава гротеска!

65

Анонимен

преди 9 години

Никой в Европа не вярва на комунистката Сталинка, освен шепа зомбирани гербаджии, които също са бивши комунисти като кумира си.

64

трол

преди 9 години

логичното се случи в ес имат информация че сталинка е завършила вии карл маркс и специализирала в сссрвинаги може да се изпедепса като путинара гйоргевна

63

ИСТ

преди 9 години

Не е толкова важно дали Кристалина ще получи силен ресор. По важно е БСП и Станишев да спрат да работят против България. Спомнете си изказването на Станишев, че БСП няма да я подкрепи.