29

Анонимен

преди 10 години

v g1rciq vsi4ko e s pomaci begai

28

Анонимен

преди 10 години

v ravda sa vsi4ki rusnaci spi6 na 7 leva i moreto e kristalno 4isto super e vsi4ko evtino dori

27

Анонимен

преди 10 години

Какво ти разбира *** от бизнес и културно обслужване.

26

Анонимен

преди 10 години

Купувам го!

25

1-н

преди 10 години

и без пари да е така наречената почивка на ***...не ме чекайте...!а за дрането с паркинга на колата на уважаемия турист- намаление ще има ли или остава на сегашното ценово равнище...арееее...ДГД

24

софиянец

преди 10 години

северна Гърция си много приятно, трябва ли ти почивка е идеално, проблем е времето, трябва да се ходи май или септември, август е ад. нашите специалисти - не знам какво да кажа, може би Лозенец и то на плаж само в Корал, ама с много договорки, иначе ужас, смрад, гнъс, станало е супер-ориенталско навсякъде... Едно време Слънчев Бряг беше страхотен курорт а Несебър беше чудесно местенце, сега е плачевно просто, недоразумения като Китен и Созопол, няма какво да пиша за тях изобщо..

23

Nona

преди 10 години

И безплатно да ме канят на Българското Черноморие не бих отишла ! А толкова обичах Несебър и Созопол....преди години.Следващата седмица за трети път от май месец ще съм в Кавала това лято,връщам се там,познайте защо

22

Черен Петър

преди 10 години

Морето не е на половин цена, а сега си е просто на цената. Даже под нея.Колко да плащаме за бетон и хора, които ти дишат във врата.10 лв. на ден паркинг за колата. Чадър и шезлонг на плажа 18 лв. То друго място за една хавлия на пясъка няма.100 грама копърка с червата и чаша питие, наречено наливна бира 8-10 лв.За 5 митути да си потопиш краката в аквариум с гладни рибки - 20 лв. Сергии с *** и килоти по 5 лв.Чалгата е безплатна.Колко струва морето и струва ли си на море в БГ?

21

патриот

преди 10 години

Да ми плащат 100 евро на ден няма да ми стъпи кракът в Приморско и Китен. Тва е по зле от Столипиново.

20

Анонимен

преди 10 години

пътуваме в края на септември, или първата седмица на октомври, за 3-4 дена на Тасос. няма да правя сравнения, не е уместно. тая година ще летиме по същото време до Кипър, с ниско- тарифна компания. за една седмица, с кола под наем и квартира излиза горе-долу колкото за една седмица с кола до Златните или Албена/други дестинации у нас не ги броя/!

19

Анонимен

преди 10 години

Обаче все има 1-2 къщи в селото, които са на по-богати хора. Пред тях се вижда я джип, я някоя лимузина. И въпреки че имат възможности, къщите пак са сиви, мръсни и грозни. Пак сякаш са строени като да се слеят със сивотата около тях.Колкото и да ми е болно, но гръцките села греят като слънце, докато нашите са мръсни, сиви, мизерни като след чумна епидемия.

18

Анонимен

преди 10 години

В градината гъркинята е посадила цветя. От къщата на гърците лъха чистота, приветливост. Минавате границата и на 2 км. е българското село. Толкова близо и толкова далеч, както се казва. Къщите са сиви, рухнали, смачкани.. Пътищата до тях са като след война. Как така селата са едно до друго и са толкова различни. Да речеш, че в България хората нямат пари, че са премазани от живота, че едва свързват двата края. Да, това е оправдание.

17

Анонимен

преди 10 години

Първите ми впечатления от Гърция бяха много хубавите пътища, изключително поддържаните и чисти селца с къщи, които нямат дворове и къщите започват буквално от тротоарите и многото щъркелови гнезда, които бяха навсякъде по пътищата. Нищо общо с нашата ***. Влезте, в което и да е гръцко село. Което и да е. Дори най,-най-близките до българската граница. Къщите на гърците са бели, светят. В двора е спряно тракторче, с което гръкът си оре, каквото не го е мързяло да засее.

16

Анонимен

преди 10 години

Това лято бяхме в Обзор -общо взето тихо и спокойно на поносими цени ,направихме си една разходка и до Несебър и Сл.Бряг и там вече ни се развали настроението !Като махнеш презастрояването ,данданията и тълпите туристи (между другото стиснати -редят се на опашки за някакви гадни дюнери ,а ресторантите са празни) то няма с какво да привлечеш качествени и състоятелни туристи всичко се е превърнало в някакъв долнопробен битак !

15

Анонимен

преди 10 години

Искате да кажете че гърците дето тази година имат 21 милиона туристи от целия свят, следят цените на приморско и китен, така ли? А бе гнусни *** на кой ги разправяте тези глупости? Ако се намери дори гръцка котка която да знае къде се падат тези дестинации давам награда 1000 евро! Ей за това в европа викат че сме прости и *** а и дълбоко комплексирани!

14

BG-лайноморие

преди 10 години

Гърция е МАЗЕРАТИ с 16.000 км брегова ивица, космополитна, с 2.534 км автомагистрали, 63 аерогари, 483 прищанища, великолепна храна, чудесни рибни деликатеси, кристални води, великолепно обслужване от сърце, ДОКАТО България е МОСКВИЧ таратайка с отвратителна храна, отвратително обслужване от кисели и намръстени диви потни бабайти, отвратително *морие и *** навсякъде!

13

аз

преди 10 години

бг селянията у гръцко било му по евтино че кой рита за *** каприза дето един лев се стиска да даде .За това да заповядат руснаците морето им харесва храната също обслужването тоже.не навикват ,ей дай една мастика йе...

12

Анонимен

преди 10 години

а обслужването как ще е.пак ли същото.

11

Анонимен

преди 10 години

Българското "Черноморие" е една голяма *на дъпка пълна със селски тарикатчета печалбари.

10

Анонимен

преди 10 години

Щом и рибата вече бяга от Бургаско и Варненско, та хората ли ще ходят.