83

Отличен избор!

преди 9 години

"Нашата" лелка, неолибералка, не беше подходяща.

82

....

преди 9 години

Тук има толкова много злоба и завист събрани.Пази Боже, сляпо да прогледа.

81

Анонимен

преди 9 години

До 103. ***! Нане!

80

Анонимен

преди 9 години

Голяма нагласистика и в този ЕС, бе!

79

до анонимен 110

преди 9 години

Още преди два месеца в тв интервю Меркел каза,че поста външен министър ща бъде даден на социалистите,защото те са подкрепили Юнкер.Това се знаеше от всички-Близнашки,Борисов,Станишев,Плевнелиев,но въпреки това те настояха пак да бъде Кристалина.Ако бяхме издигнали социалист,99% поста щеше да е за България,защото Могерини не я долюбват.Но ходи го обяснявай на простите тикви.От Европа и го казаха и те пак..навити глави.Намерете интервюто на Меркел и ще се убедите.

78

боко тиквата

преди 9 години

Комунистката Сталинка, протежето на Боко тиквата от Банкя, остана с пръст в устата! Нищо, товае много добър знак! И Боко ще остане с пръст в устата на 5 октомври вечерта! Винаги ни е бил ясен, но сега лъсна кирливия му *** и хората видяха за пореден път истинския му лик - силно зависим от агент Сава, изпълняващ всичките му нареждания и служещ не на народа, а на престъпната етническа партия ДПС!

77

Анонимен

преди 9 години

И как така стана,че лидерите на страните от ЕС избраха Туск и Могерини.Нашите лидери-държавен и правителствен са Плевнелиев и Близнашки.Чия кандидатура са подкрепили те.На Могерини или на Кристалина Георгиева.Или нещо ни баламосваха у нас,а в Европа равнис и мирно.Yes sir.Щели да ни предложат много висок и отговорен пост за госпожата.Висок,висок ,колко висок.По-висок ли от този на Могерини,или като на всички останали комисари.Ей,големи тарикати са тия наши управници.Уж демократи,а лъжци като предишните,по-предишните и по-по-...комунисти,комсомолци,казионни секретари.

76

pastoral

преди 9 години

мили деца, грибаускайте каквото ви обамамкат и всичко ще е наред, но не много дълго още напред. така стоят нещата. всъщност, за какво е целият този джангър, чак до Бога? да не би да има нещо променено?! сменени са няколко профила във фацебука и това е. друго нема.

75

до 65

преди 9 години

Не Станишев ти е виновен.Герберчетата цяла година като ходеха да се оплакват и да клепят правителството,какво беше.Те в ЕС не са толкова глупави,ясни сме им като бял ден.Мислиш ли че на са се смяли след доносниците от Герб и не са ги подигравали за безграничната им глупост.Техните доноси работеха против България и за всички други-намираха си причина да ни дават по малко пари-то причините ние им ги казвахме.Срости сме и прости ще си останем,няма други като нас сами да се клепат. и защо мутрата да

74

BGN

преди 9 години

ЕУ отпусна 1 млрд евро за наводненията в Сърбия и 0 евро за тези в България, ресора за бедствията се държеше от БЪЛГАРИН !!!П.С.На българите никога не им е пускало за българите, дай им само да ги тупат по рамото. Нали другарю Борисов ?

73

Анонимен

преди 9 години

Чудесна новина!Все пак у европейците е останал капка разум.Браво!

72

ХИРУРГ

преди 9 години

До СексологПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ЩЕ РАЗБЕРЕШ С ЛЕКОТА Н НЕВЕРОЯТНА ПРОСТОТА КОЙ Е УРОДА

71

Dessislava

преди 9 години

Кристалина нямаше и никога не е имала шанс. това беше само в нейните мечти и в главите на някои нейни спонсори. Тя винаги се е стремяла към лъскави постове с общи приказки и нищоправене. В живота си Кристалина не изкарала и пет долара....особено сама. В Световната банка Кристалина заема поста Корпоративен секретар- административна длъжност, отговаряща за административната подготовка на Борда на директорите. Има много българи работещи в световнтаа Банка и те знаят това. Кристалина по има опит в опазването на околната среда, защото е била като директор в СБ по това. това трябва и да работи, а не

70

БГ

преди 9 години

ДОКАТО СМЕ НА ПРИНЦИПА /НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ ВАЖНОТО Е ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ / БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ УПРАВИ ,ТУК ИМА ДРЕБНИ ,ПРОДАЖНИ ТРОЛЧЕТА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО ГЛЕДАТ СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС ,НО НЕ И ИНТЕРЕСИТЕ И ЧЕСТА НА БЪЛГАРИЯ ..........Е СЕГА НА СТСНИШЕВ И КОМПАНИЯ ПО ДОБРЕ ЛИ ИМ СТАНА?

69

ВИИ

преди 9 години

Логично....все пак има както познания така и опит в дипломацията, а не като пенкилер - за всичко да става като наша Кристалина, само и само да е но висок пост! Кристалина да се върне в българия и да се докаже тук, а не в международни администрации.....Тогава може да предявява претенции....

68

Ira

преди 9 години

Mogerini bila "proruski nastroena", a KriStalina e besuprecna? I zachto rechihme ce tasi Georgieva e pdhodiachta za posta? Bespardonna karieristka.

67

Анонимен

преди 9 години

Едно време поставиха поляк -за папа, сега се повтаря , пак поляк ! ЕС политическа организация ли е , както и Ватикана ??Могерини пое Европейската дипломация !

66

Аз

преди 9 години

Няма нито да се зарадвам на коментари които подкрепят моето мнение нито на тези които не го подържат! Тази жена е един празен човек и нейтите номинации са още по-жалки от еуфориите на 65 милиона Украинци да изберат за свой лидер шампион по Бокс. Това говори достатъчно за това какво заслужават подобни нации............ Нека всеки се отврати от нас и да повръщат когато се сетят че ние имаме претенции да сме повече от Чихуахи..........

65

МРАВКА

преди 9 години

да бе ние българите сме мишлета ,защото не крадем като вас *** и сега сте големи лъвове с откраднатите милиони от гладният народ. НЕЩАСТНИЦИ. нО ЪКЪЛА ТИ Е КАТО НА МРАВКА !Н

64

Анонимен

преди 9 години

е как да я избират като Станишката работи срещу нея и всички ,които не са комунисти ! Единстве Станишката успя с откраднати милиони да си плъти поста и сега упорито работи против България . Не че преди е работил за България де ,той винаги е работил за собствената си изгода като всички комунисти !