45

шоп

преди 9 години

Баси как побеле и се стопи тоя , банани немате ли да го раните бре !?!?

44

Винету Банкянски

преди 9 години

Мюсулманският брат Бара Хюсеин Обама - пръв приятел на джихадистите от ИД ! Няма стратегия щото стратегията му не се получи ...

43

...

преди 9 години

NAI DOBRIAT PREZIDENT NA USA E BUSH MLADSHI ! VARNETE GO NA VLAST ?

42

...

преди 9 години

OBAMA PODAI SI OSTAVKATA ZA DA IZBEGNESH PREBIVANETO TI S KAMANI?!

41

Гласуващ

преди 9 години

Ето какъв е резултата от неходенето до урните за гласуване. Заради това, че белите американци ги домързя да гласуват, черните и латиносите успяха да се вредят и сега Америка си има едно черно *** за президент - най-слабия в историята на страната. Това ще стане и с нас българите, ако не гласуваме.

40

Анонимен

преди 9 години

NQMAT STRATEGIQ KOI DA OGRABQT

39

Анонимен

преди 9 години

абе на вас човек не може да ви угоди бе,ако американците направят операция в Сирия, ще кажете, че си врат носа където не им е работата и ще запеете колко нагли и алчни били,ако не предприемат нищо, ги обвинявате в бездействие, и ревете, че трябва да се предприеме нещо.сега не лъсва ли и вашето двуличие ??

38

Е кaк

преди 9 години

То вaшaтa стрaтегия открaй време е дa прaвите пейзaжa кaфяв. От виетнaм нaсaм не сте спирaли.

37

видов ден

преди 9 години

"Честността, обаче, не е често ползван похват в коридорите на властта във Вашингтон, отбелязва БиБиСи." Ха, честито на прозападно ориентираните чукундури!!!

36

наблюдател

преди 9 години

до ХекторТова наистина може да се случи! И САЩ и ЕС,не намират лостове за отриагиране,спиране на агресивният радикален ислям!Непоследователната и безпринципна външна политика на западняците,доведе до тази епидемия.Русия без да се "натиска"я превръщат в лидер...Като прибавим световната политическа и финансова стъгнация,логично е да се потърси световен лидер.Лидер,който може да наложи мир и финансова стабилност.Вече се чуват гласове от различни страни и се "спелува"едно и също име!...

35

Хектор

преди 9 години

Имало било проблем .хахаха.ООН дава мандат на Русия,тя излиза от Татрус (Руска база във Сирия),разхожда се набързо до "халифата" и след седмица на куполите на Кремъл се появяват още *** със забити кръстове във тях.

34

наблюдател

преди 9 години

Тази ислямска "държава",простирайки се и отвъд Ламанша на чий съвест ще лежи!?!?.. Кой създаде радикалното ислямско движение? Кой обучаваше муджехидините в Афганистан? Кой лансира Осама Бен Ладен (и го финансираше) с неговите талибани от целият ислямски свят? Кой написа сценария на арабската "пролет"? Кой оцвети в "оранжево" Украйна? Кой изпраща главорези,съветници и оръжие там където има мирис на газ и петрол?

33

Брат Вурст

преди 9 години

До 42 JWB може да е гений спрямо някоя амеба или зелена ***. Въпреки че и това трябва да се провери. В момента в който някой е честен и не желае война, веднага става слаб президент. Нашия например, беше на церемонията на новия турски султан. Той какъв президент е ?

32

Анонимен

преди 9 години

ВАШАТА СТРАТЕГИЯ Я ВИДЯХМЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА Я ГЛЕДАМЕ.ХАОС И НАГЛОСТ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ НАМЕСИТЕ.САМО ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ СА ВАЖНИ А ТРАГЕДИИТЕ НА ХОРАТА КОИТО ВИЕ СЪТВОРИХТЕ НЕ СА ВАЖНИ.

31

dddd

преди 9 години

Най-сексапилните български момичета са тук - *** . facebook . com/SexyGirlsBulgaria ( без мястото между думите )

30

Маркс

преди 9 години

Чакате един скрит ислямист да се справи с исляма? Доста ще почакате, та Идил е негова рожба, как да се бори срещу себеси? Ще бомбардира цивилно население и толкоз!

29

:-)

преди 9 години

Това не е новина.

28

Глупостите на Обама

преди 9 години

Стратегията на Щатите я видяхме. Въоръжиха до зъби дивите *** за да свалят Асад, а те взеха, че си направиха държава и сега никой не може да ги спре :) Добре, че Путин не разреши на американосите да бомбандират Асад и да помогнат на главорезите, че сега цяла Сирия и Ирак щяха да са под техен контрол, а в цяла Европа щяха да стават атентати през 2-3 часа. Обама е най-слабият президент на Щатите за всички времена. Буш Младши е гении сравнен с него :)

27

111

преди 9 години

НАШАТА СТРАТЕГИЯ Е СКОРО БЪЛГАРИЯ ДА АНЕКСИРА ЧАСТ ОТ РАЗПАДАЩАТА СЕ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО- САЩ.

26

дедо Йоцо

преди 9 години

Стратегията е да се спрат радикалните ислямисти и това трябва да стане НА ВСЯКА ЦЕНА!!