48

безпартиен

преди 9 години

Не сме забравили как по заповед на Йовчев полицаите пребиха студентите пред НС,полицаите счупиха отвътре стъклата на автобуса,отвън техни хора от 30 метра мятаха камъни за камуфлаж и то срд тълпа от полицай и нито един от мятащите камъни не бе арестуван.В същото време Миков се правеше,че не вижда и не чува.Не сме забравили и акцията на МВР в Лясковец при която заради организацията и загина полицай.ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ БСП!

47

владетеля

преди 9 години

БСП И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ УПРАВЛЯВА ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА ПОД ЛОШИЯ НАТИСК НА ГЕРБ!ТЕЗИ ОТ ГЕРБ ПРАВЕХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО БСП И ОРЕШАРСКИ ДА НЕ РАБОТЯТ ДОБРЕ.ГЕРБ БЕШЕ СПЪНКА ЗА ТОВА ВРЕМЕ НА ДЪРЖАВАТА ,ТЕ ВОДЕХА ВОЙНА СРЕЩУ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И МУ ПРЕЧЕХА ДА РАБОТИ ПОВЕЧЕ И ОЩЕ ПО-ДОБРЕ.ГЕРБ КЛЕВЕТЯХА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ В БРЮКСЕЛ И АМЕРИКА.ЗА МЕН ГЕРБ ВОДИ ПРЕДАТЕЛСКА И ПОДРИВНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ,ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.ОТ ГЕРБ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПОЛЗА,ТЕ АБДИКИРАХА!

46

7890

преди 9 години

Ще гледаш парламента през крив макарон.Затваряй си гнусната уста и не се обаждай от сметището .Никой не те чува.ЩЕ УПРАВЛЯВЯТЕ ЛИ НА ИНАТ А?????????

45

anonimen

преди 9 години

osven naglos bez o4ieto kadego imat o4akvase vsi4ko ot tiah

44

Ани

преди 9 години

Уф! Тази брънтия е мога да я понасям

43

Анонимен

преди 9 години

brantio..............................

42

сърп чуков

преди 9 години

с последните си антируски позиции маи си направиха успешно харакири убедително вдигатлетвата на 4-5 процента наздраве

41

Как Сийка

преди 9 години

Другарката Мая пак "папка ципурки " :))) Щом тя ще е насреща,значи НИКАКВИ ПОУКИ не си е извлякла столетницата ! БСП не може и да има друга стратегия освен една - цялата власт да е тяхна !!! А и хубав лозунг си имат :"Винаги верни на Партията! " Забележете,НЕ ВЕРНИ НА НАРОДА,А НА ПАРТИЯТА!? С тоя лозунг няма да прокопсате ! Откак влязохме в годините на демокрацията все ДРУГИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ ЗА... всичко,а другарите са от чисти,по-чисти! Е,те така да я наредиш!!

40

vesko02

преди 9 години

По принцип мислещите хора не са в БСП.

39

NORMALEN

преди 9 години

HAIDE MAICE NIAMASH SRAM,ZARIITE SE POD ZEMIATA I POVECE DA NE CUVAME ZA VAS...

38

до 37

преди 9 години

Какви ли нови лица ще видиш?Ще ти цитирам изречения от учебник по история на БКП-преди 9-ти септември 1944-та БКП е имала 25944 члена.В началото на 1945-та са били 250 000.Народът тези ги е кръстил коматисти,а не комунисти.Комунистите ги е избил Гешев още преди 9.9.1944-та.Та ако ще чакаш нови коматисти ,чакай си ги.

37

видинлия

преди 9 години

Който не вярва какво е в състояние да натвори БСП само за една година нека дойде във Видин и да види с очите си.Картината е направо апокалиптична.Градът е разкопан все едно,че са хвърлени повече бомби отколкото в бивша Югославия през 90-те години.Мизерията и безработицата са неописуеми.Напук на всичко кметът от БСП е организирал панаир и всяка вечер певци пеят чалгарии до ранни зори.Направо сме като във филм на ужасите!

36

andros

преди 9 години

ГЕРБ и БСП привидно се карат, а всъщност и двете са партии на КГБ.

35

BBisPedal

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! Профилът е Boyko Borissov! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

34

До 43

преди 9 години

С тея номера не става, бойкот на изборите, ама червените другари под строй пред урните хаха121 депутата за герб и да ви затрият от политиката веднъж и за винаги

33

Пешо

преди 9 години

Тактиката на БСП е да вменят на хората техните грешки и че ГЕРБ ще прави коалиция с ДПС Б.Б. Каквото постри вие не можете да го боядисате, ясни сте като бял ден. Като сте на власт винаги става едно и също

32

бойкот на изборите

преди 9 години

Хора разберете - БСП, ГЕРБ, Атака ,РБ,БГ са подводници, незаслужаващи да са на власт

31

Дедо

преди 9 години

Мижи наивнико, та да те слажем как я си знаем .....

30

ИСТ

преди 9 години

Какво лицемерие от Мая Галева Костинбродска. ГЕРБ искали власт на всяка цена. БСП се беше впила като кърлеж във властта, 14 месеца ви наричаха червени *** и ви изгониха с камъни. Даже ДПС се отвръти от вас.

29

Анонимен

преди 9 години

как няма да гласуваме? нали ако не гласуваме, пак тия ще дойдат на власт? тая от снимката ли искате да ни управлява?