22

Анонимен

преди 9 години

СТАЛИНКА заслужава да бъде измъчвана до смърт

21

...

преди 9 години

EC SA BANDA PRESTAPNICI, GALKO ZA XORATA V EVROPA, EC SE UPRAVQVA OT USA PO PATQ NA VOINITE , KONSPIRACIA I PREDATELSTVO! EC, VIE STE ROBI NA USA I SHTE UMRETE KATO PREDATELI ? LOSHI VODACHI IMATE , PROSTI VODACHI STE SI IZBRALI

20

Анонимен

преди 9 години

сталина е удобна за еврократите....Когато им потрябва, ще я извадят от кашона, ще и включат копчето и тя ща заработи по предварително зададената и програма...След това ще и натиснат копчето и ще я приберат отново в кашона...Та не виждам защо на една удобна марионетка като сталина да не и се даде важен пост...

19

!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

Неграмотно под заглавие.

18

Анонимен

преди 9 години

За пореден път Боко *** на дребно. Той много добре знае, че поста Външен министър е обещан на ПЕС. Тоест, няма как Сталинка, която е от страната на ЕНП да го получи. И Боко много добре знае, че Станишев няма вина за това. Но не му пречи да плюе предизборно.

17

Анонимен

преди 9 години

Кристалина Георгиева е омъжена за Кино Кинов и по мъж е Кинова ... съпругът и има одствена връзка с комунистическия ген Кинов, Ще излезе май че Кристалина не чак толкова КРИСТАЛНО чиста, а по-скоро по СТАЛИНИСТКИ замъглена.

16

Банкянско кучкарче

преди 9 години

Абе кой подаряваше кученца на Путин и се хилеше около него като долноPRобна UмнитUтка.КОЙ, КОЙ, КОЙ, че нещо не мога да се сетя

15

Mehmed

преди 9 години

kato cheta kpmentarite se chudq vie balgari li ste ili enicheri .

14

NORMALEN

преди 9 години

NIKOGA KRISTALINA NATOZI POST TIA NE SAMO NE POMAGA BALGARIA, NO POMAGA DA IA GRA BIAT.NAHRANILA SE BALHAT I ISCA DA IZLEZE NA CELOTO.

13

Арети

преди 9 години

В ЕС-27, всеки втори е эаплашен да иэпадне под абсолютния минимум на бедността!!! Хората живеят до ръба на миэерията в крайна нищета!!! Това е поэор на ВЕКА!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Ако изберат Кристалина то е че не я интересува България , и понеже непрекъснато се споменава за "интереси",Всеки тегли там чергата към себе си . а България е като отписана. Няма помож за бедствия , къде им е хуманитарната политика .

11

Анонимен

преди 9 години

Мисля си, че Кристалина, ако можеше щеше да ни изпраща бедствия, за да краде пари и да не прави нищо за пострадалите. Наистина доста се изложи като еврокомисар и да се издига на по-висок пост е малко смешно. Но с толкова лобиране от Плевнелиев, от Борисов и кой ли не. . . . . какво се очаква. До кога само послушковци без мозък ще изпращаме по света да не ни защитават интересите?

10

я

преди 9 години

171543

9

Анонимен

преди 9 години

Според мен постовете за председател на Европейския съвет и Върховен представител по въпросите на външните работи и политиката за сигурност вече са разпределени след консултации. Най-вероятно това ще бъдат полският премиер Доналд Туск и италианският външен министър Федерика Могерини. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в предаването Седмицата на Дарик радио от Брюксел, където участва на Срещата на върха на лидерите на Европейската народна партия.Борисов подчерта, че консултациите все още текат, а самата среща започва в 15.00 часа българско време, и решенията не са официални.

8

Анонимен

преди 9 години

Не знам, ама тия от ЕС ако изберат Кристалната Сталинка за еврокомисар, много ще се изложат - още помним срама от Румито Йелева.

7

Анонимен

преди 9 години

Как тая жена, която няма абсолютно никакви заслуги към България, нито доказа по време на еврокомисарстването си, че я интересува каквото и да било в държавата ни я предлагат за най-възлово место в ЕК, това е направо безобразие. За огромните щети от природни бедствия, които ни сполетяха, за масираното прииждане на емигранти, ние не получихме минимум помощ, за който ресор отговаряше тя в ЕС. Кои сили я лансират е загадка - Плевнелиев и ББ са само пионки

6

Анонимен

преди 9 години

(Кри)Сталинка Георгиева, бивша офицерка на ГРУ дадена под наем на КГБ и по настоящем агент на ЦРУ подлагаща се с готовност и на МИ-6, е точно с толкова шансове да стане външен министър на ЕС, колкото и Бил Клинтън. Комисар по чушките и доматите е най-подходящия ресор за тази номенклатурна лелка с излъчване на треторазрядна партийна секретарка.

5

Анонимен

преди 9 години

Абе тая засукана баба Сталинка да не се пръкнала вчера бе ? Защо никой не пише нито един ред каква е била до 1989 година ?

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5I oshte - lazjliva, podla, kradliva, bezchestna!

3

Я тия от Монд

преди 9 години

да разкажат за личната аура на крокодила Аштън! Ще бъде много забавно...