19

видинчанин

преди 9 години

Който иска да види как управлява БСП нека да дойде във Видин.Градът е разкопан,мръсен,прашен и изглежда по зле от бобардираните от НАТО сръбски градове през 90-те години.Безработицата е тотална-по скоро човек в Сахара ще си намери работа отколкото във Видин.На фона на тая мизерия кметът ни от БСП е организирал панаир и платилдесетки хиляди левове на певци всяка вечер да пеят до 2 през нощта.Направо Видин е като назидание на тези дето мислят да гласуват за БСП.Гледката е неописуема.

18

Анонимен

преди 9 години

Ще влязат я, трябва им спешно имунитет и на двете! Партията ще ги защити!

17

Коки

преди 9 години

Тая Андреева я видяхме що за експерт е в управлението.Що не ходи да лекува хората - какво по-социално от това?

16

4epa

преди 9 години

DA SI SMEN FAMILIATA NA ZAZov PO 6TE MU OTIVA!!!!!!!

15

4epa

преди 9 години

ZA6TO MERDJANOV SE KAZVA A NE MOSKVI4OV !!!!!!!!!!!!PO MU PASVA--XAXAXA

14

12345

преди 9 години

Каквото и да направите ,когото и да включите в листите си вече сте аутсайдери.Процентите ви ще падат главоломно,а тези на Герб ще растат и вие червени *** нищо не можете да направите за да ги спрете.Продължавайте да плюете срещу Бойко Борисов .Отивате на сметището ,за да ви затрупат с ***.

13

видинчанин

преди 9 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.Акойто има мозък в главата си нека да е гласува за БСП.Иначе градът му ще заприлича на Видин.

12

Преминаващ

преди 9 години

Защо ми се струва, че ско накой иска да ги съсипе, изобщо няма шанс да го осъществи тооолкова успешно. Определено друг им не трябва- те са си самодостатъчни за самоунищожение! Жалка история... Кахо в приказкста "Царят е гол ..."

11

Анонимен

преди 9 години

Тоя откакто се изказа , че БСП стояли само зад "добрите " рещения на правителството/зад лошите стояли ДПС/ , направо съм му фен!" Нямал притеснения"...че то *** притеснения има ли?

10

затворник

преди 9 години

Днес реших преминавам от страната на социалистите,,, утре излизам от затвора тук съм за кражба на пари от фирма ЕООД ... Отивам при моите другари по професия..........Професията ме професионален крадец......

9

Garibaldi

преди 9 години

До DSK47 Ти бе представителю на десняшка България на колко магарета мажеш да разделиш сеното, на три,четири или пет.Много сте печени тиквите на Боко пожарната!

8

Анонимен

преди 9 години

Андреева де си *** оффсо ... С промяна в медицинския стандарт по акушерство и гинекология, приет чрез наредба в Държавен вестник, за живородени деца вече се смятат родените с тегло над 800 г и/или родените от 26-а гестационна седмица нататък.

7

Анонимен

преди 9 години

чакат ги в затвора какви листи

6

Зелю

преди 9 години

Много говориш. Дълги коментари и ме мързи да ги чета. Занимавай се с нещо друго, пастарма такава.

5

DSK47

преди 9 години

КонстантиновАко са им такива бъдещите депутати като двете "отличнички" Таня Андреева и Десислава Терзиева, БСП "ще избие рибата". Щеше да е смехотворно, ако не беше трагично. С тези попълнения на парламентарната група БСП за пореден път доказа крещящата липса на капацитет на комунистите. "Лява България" е по-скоро "левашка България", но това им е капацитетът на БСП - те не могат на две магарета сено да разделят, а се напъват за министри и депутати. С други думи - "Гола вода и кал по гърба!"

4

Винету

преди 9 години

Ама те ще влизат в затвора, в какви листи ги бутате.

3

Рали1

преди 9 години

До janМалко и за женската аудитория, не може все мъжете да плакнете окото. Може да е по-фотогеничен от онези двете.

2

Анонимен

преди 9 години

струва ми се че днес bg няма посетители както преди

1

jan

преди 9 години

Този на снимката - Андреева или Терзиева?