33

Анонимен

преди 9 години

Мария иска да каже -ГРАЦИЯ а не АГРЕЦИЯ,нали ?

32

Зак

преди 9 години

многопластовост на този който вярва и го изследва прилежно.

31

Зак

преди 9 години

Предполагам че това е трудно да се възприеме от хора преминали през комунистически тип образование който твърди че религията не е нищо повече от система за контролиране на масите, на бедните и прости, необразовани хора. Това обаче не е така, нещата които са в Библията са реалност. Реалност по-дълбока и всеобхватна от света с който се сблъскваме всеки ден отивайки на работа, пазарувайки или тревожейки се за дребните си проблеми. Истината е в Словото Божие което се разкрива в своята

30

Зак

преди 9 години

Тя също така ще служи за затваряне и обкръжаване на Русия от силите на НАТО и глобалистките сатанисти от Новия Световен Ред на Антихриста. Когато казвам сатанисти и Антихрист аз не ги обиждам, говорим за реален Антихрист - човек обсебен от паднал ангел когото сатанистите очакват, когото наричат избрания, единствения и т.н. Който ще се представи лъжливо за идващия Христос, за Буда, за Махди за всяка месиянска фигура която е очаквана от всички религии, но всъщност ще бъде син на Дявола.

29

Зак

преди 9 години

Отговорът на въпросите в статията е - защото Ротшилд има интереси в Украйна. Плана за Украйна е да бъде разорена и вкарана в дългове към МВФ който е ръка на Новия Световен Ред, дългове които не могат да се върнат, индустриите и да бъдат изкупени на безценица чрез приватизации и после фалирани за да не са конкуренция на западните такива. Концесии за смешни пари за ограбване на подземните и богатства. Превръщането и в земеделска и туристическа страна трето качество. Звучи ли ви познато?

28

Анонимен

преди 9 години

Абе какво стана с черните кутии на малайзийския самолет - защо от ЦРУ си мълчат, да не би все пак да се окаже, че е свален от бандеровските изтребители.

27

Анонимен

преди 9 години

За голямо наше съжаление, всичките български патриоти накуп не са успели да освободят България.

26

колио

преди 9 години

До 25 че руснаците са загубли много воиска и техника вьв воината с финладия всички *** постояно го пофтарят а забравят факта че са спечелили воинат че са водили воина в укрепн раион при минус 40 градуса не избивали месно население като украинците неса използвали авияция те просто са освободили филандия отнеиса малка час от територията иконтрола вьрху добива на хром и никел.това което направи ЕС с БГ без воина.Като ни приватизира природните ресурси за стотици милярди и унищожи земеделието.

25

Анонимен

преди 9 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.З.Стоянов

24

Смях

преди 9 години

До RADЧети, чети, чети бе момче...... Ако четеш единствено ТАЛМУДА те разбирам !!!! Но такова животно наречено УКРАИНЕЦ, или държава наречена Украйна е нямало преди 1917 г.....Украинеца е Еврейско-Полско творение....Благодарение на евреите *** днес се среща животното УКРАИНЕЦ :))))) А за МОВАТА нещо да кажеш :)))) Полска версия на Руския :))))))

23

RAD

преди 9 години

До 27Явно никак не си в час по история друже!Че книги не четеш е видно, но даже и два реда в Уикипедия да прочетеш, ще видиш, че е имало такава държава, но не се е казвала Украйна. Във всеки случай киевските царе са владели СУВЕРЕНО териториите на днешна Украйна!Аман от рубладжии!

22

ruseborn

преди 9 години

От дърлене тука, не сте разбрали, че съдбата на Украйна е решена вече. Запада не признава руска интервенция и потупва по- рамото Порошенко да продължава. Когато руснаците си вземат това, което им трябва ще спрат и ще начертаят новата граница. Между временно на ЕС ще се падне тежката задача да спасява това, което е останало от Западна Украйна, на Русия да изгражда изравнената Източна Украйна, а за САЩ ще остане Африка.................................................................BRAVOOO!

21

Бойко не Борисов

преди 9 години

Какво нахлуване бе! Лавров ясно каза-Не е нахлуване а ,,Ваканцуване",някой наши момчета си взеха лятна отпуска и вместо Крим са попаднали в Донецк.Системата ГЛОНАС е дала лека засечка.Като се наваканцуват ще си дойдат.Не вдигайте излишна дандания.

20

цури

преди 9 години

само да попитам : това ли е причината за навлизането на бойна техника в територията на Украйна

19

Анонимен

преди 9 години

От дърлене тука, не сте разбрали, че съдбата на Украйна е решена вече. Запада не признава руска интервенция и потупва по- рамото Порошенко да продължава. Когато руснаците си вземат това, което им трябва ще спрат и ще начертаят новата граница. Между временно на ЕС ще се падне тежката задача да спасява това, което е останало от Западна Украйна, на Русия да изгражда изравнената Източна Украйна, а за САЩ ще остане Африка.

18

Анонимен

преди 9 години

каква украйна бе..такава държава никога не е съществувала---измислица като македония и косово...сложили едно латинско i...и се пишат украйнци--говорят развален руски,като макетата....

17

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 22 Глупости,глупости Каква Рутения ,каква Украйна? Украйна е нямало в подобни на сегашните си граници,преди 1989 това е Инак може да вадиш всякакви "факти" измислени от ЦРУ ,но истината е че Украйна няма нищо общо с Киевска Рус,освен ,че сега се разполага на тази територия и използва името Киев Все едно да се бием в гърдите,че сме наследници на Римската Империя,щото тия територии били техни Колкото Александър Македонски е прародител на сегашните македонци

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10Отворко, Финландия води своето летоброене от момента в който са станали част от руската империя. Преди това са били под шведско и замалко да бъдат ликвидирани. Руския император не само им запазва кроната, езика, културата, но строи университети.Едно е да си необразован, съвсем друго е да си *** и ограничен, но затова пък безумно злобен.

15

Анонимен

преди 9 години

До WolfПрез 11 век Киевска Рус е държавата с най-голяма територия в Европа. На запад тя е наричана Рутения, име, което се запазва по-късно за западните области на страната. През този период се появява наименованието Украйна, с което се означава областта Рус около градовете Киев, Чернигов и Переяслав. Велика Рус се използва за всички владения на държавата, включително отдалечените области на североизток, които са населени с фино-угри и по-късно стават ядрото на Русия. Други регионални наименования са Бяла Рус, Черна Рус и Червена Рус.

14

Анонимен

преди 9 години

И какво, не е ли прав ? Баш така си е.