45

!

преди 9 години

Предостатъчно сме си зле в България, че да гледаме проблемите на Украйна. Те са извън ЕС да се оправят както могат. ЕС да помили как да направи България в Швейцария на балканите после да гледат страните извън ЕС

44

Леле че народ

преди 9 години

До бандеровче Аххахаха кой ще ви помогне с отоплението бре? Но вие ще сте толкова обеднели,че нема да можете да си позволите да се отоплявате Храна имате уж,ама трябва да има с какво да я купите Да не си мислиш,че олигарсите ви ще ви хранят безплатно а ? ахахахахахахахахахахахах На краставичар искаш да продаваш краставици ахахахахахахха

43

бандеровче

преди 9 години

До Леле че народ 49Е-ее не ни надценявай,все пак с/у нас е Източния Гигант и е много трудно да се справим с неговите зелени човечета и отпускари в "Новорусия'.Някои като теб предричаха тази година на 8 май в Киев да има Парад на Победата,но са се объркали.Храна си имаме,ще ни помогнат и в отоплението, все някак ще изкараме 4 месечната зима.

42

ха

преди 9 години

Все едно гледам България. За да могат 20 човека (в Украйна и извън нея) да станат милиардери изтребиха народа си а сега ще го умрят от глад и студ.Май ще има още Майдани след няколко месеца.

41

Леле че народ

преди 9 години

До бандеровче Те ли се мъчат или вие се мъчите ? Досега пръснахте над 500 млн долара ,а не му се вижда края Зимата няма да има с какво да се топлите Пари нямате ,скоро газ няма да имате И армия няма да ви остане Ноооо винаги има вариант ти *** ,сестра ти ,жена ти да отидете прости*утки в Европата,барем заработите милиардите нужни на държавата ви Ще ви "поемат " с голямо удоволствие

40

бандеровче

преди 9 години

До Анонимен 45Най напред трябва да минат през нас твоите кумири.Вече 4 месеца се мъчат в "Новорусия".Той и СССР беше запазил места за много хора на първия ред при ТСВ ,но котка му мина път и се спомина.

39

Анонимен

преди 9 години

На снимката показва колко дълъг им е влязъл до момента с първия заем, след втория транш, вече ще е разперил широко ръце.

38

софиянец

преди 9 години

какво ли се чудя, заглавие в друга медия: "Евросъюзът смята да забрани вноса на руска водка и диаманти" Брюкселското зеле цъфна и върза... Спокойно може да се дефинира вече като конфедерация на проститутките със сутеньор дистрикт кълъмбиъ.... няма такива тапири!

37

Анонимен

преди 9 години

Те поляците са в основата на всичко това и Русия го знае, запазили са им място на първия ред в 3тата СВ.

36

бандеровче

преди 9 години

Поляците забраниха на самолета с Руския военнен министър да прелети над Полша и той се е върнал пак в Братислава/Словакия от където е бил на посещение...!

35

софиянец

преди 9 години

опа! нещо ново за мен - прочетете последният абзац, интересно защо нито една българска медия не ни е информирала за което? за неговорещите руски, пише, че не сме пуснали самолета на Рогозин на връщане от Приднестровието през месец май заедно с румънците - никъде не съм прочел, че сме си затворили въздушното пространство за него и след разговори сме по пуснали, защо ли?top.rbc.ru/incidents/29/08/2014/946028.shtml

34

софиянец

преди 9 години

До Леле че народами най-вероятно така ще стане, историята показва, че *** в това отношение са много последователни - все се бутат и като изядат шамарите вият, че без да имат вина нещо им сторили лошите.... само, че се оказа като изтече един запис, че и те знаят, че на чужд гроб се молят ама така де, официалната позиция си е друго нещо(имам предвид мислите на полският външен министър за любовно-държавните отношения на Полша и сошуа)

33

Леле че народ

преди 9 години

До софиянец Това е нищо Полша ще праща хуманитарна помощ за укр. армията Бас хващам,че повечето от тая помощ ще са ябълки ахахахаха Тия поляци си играят хем с нацисти хем с руснаци Да не го изядат двоен както през 1939

32

софиянец

преди 9 години

До Голем смехколега, прав сте!

31

софиянец

преди 9 години

хахаха, току що четох, че *** шляхтичи пък не пуснали самолета на С. Шойгу да им мине над територията... сега пък проверявали:-) американските сателити в европа като я подкарат тая изтерична надпревара, или поне назначените тука кломпрадорчета, дето всичко несащско им е комунистическо и не знам си какво... не говори добре за цяла източна европа, пък и за васалите им на запад де...

30

Анонимен

преди 9 години

"но поне знам, че и ние не падаме по-долу чакам с нетърпение да си изберем нашата си хунта на ***, та да си довърши геноцидчето докрай:-) така де, да живей цру"==========Браво! Кратко и ясно. Който има ум да вдява, че остана месец живот.

29

Голем смех

преди 9 години

Как ли се гърчат в ИКОНОМЕДИЯ, че с техните пари в dnes.bg се прави "проруска пропаганда"? Момчета, пишете бързо, че днес-утре може да затворят сайта по "технически" причини.

28

амет

преди 9 години

Сега нуждите на Украйна са съд за фашистите от мегдана барабар с яценюк и порошенко за убийствата и геноцида срещу източните украинци и онези смелчаци,които отказаха да се бият рамо до рамо с фашагите.

27

Румбо

преди 9 години

Ами скъпа ще е войната и неефективна,след като хвърляте артилерията да разрушава жилищните квартали и убива цивилни(с цел етническо прочистване),вместо да се бори с противника!Сега ще съжалявате за похабения ресурс и престъпното поведение!

26

софиянец

преди 9 години

хохлите горките няма да им се вярва още октомври в какво са се забъркали, такава европейска перспектива ги чака, че изконни евро-ценности като топла вода, ток, хляб и течаща вода в Киев ще са по-скоро екзотика - като не гледат как ни нахендриха нас и братята румънци - сега ще го изпитат на гърба си... но поне знам, че и ние не падаме по-долу чакам с нетърпение да си изберем нашата си хунта на ***, та да си довърши геноцидчето докрай:-) така де, да живей цру и правителството му в крайна...