26

Гошо

преди 9 години

До ПешкоМного си секси! Само кажи честно, мацка ли си или травестутка! Какво се ги зачекнал тези руснаци, че и релсите им? Е, големи са им! Даже имаше едно време песничка "Распутин" - "...russians are sex mashines". Ама тогава ти не си бил още планиран, а жалко, че това е станало!

25

unknownID

преди 9 години

Не. Най-бавен е Септември - Добринище. 200 км за един ден

24

Анонимен

преди 9 години

Клaсaция нa нaй бaвните влaкове:1. Място Бългaрия, линия София-Бургaс, около 400 км зa 13 чaсa със скорост 40 км/ч, че aко вдигне 100 км/ч Влaкa нaпрaво излитa :))))

23

цирк

преди 9 години

Другата разлика е ,че спортната лека кола е твоя сонственост ,а тежкия бърз влак е държавна собственост , това за папагалчетата по долу , що било така , щот са материалисти , какво е моя собственост ок което не е майната му.....

22

АТАКИСТ

преди 9 години

до 24Волен отишъл в Куба на море и това е ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА! Тиквата има 4 милиарда лична сметка- това е за възхищение!Нали така, ***? ))))

21

цирк

преди 9 години

Пешко по твоята логика американците са ниско развити , щом още я карат на леки коли и самолети , това за протокола , утре очаквам китайциъе да ми говорят за френска кухня.

20

ХАХАХА

преди 9 години

НАЙ-БЪРЗИЯТ ВЛАК В СВЕТА Е ФРЕНСКИЯТ ТЖВ, КАКТО Й КАЗА КОЛЕГАТА МАЛКО ПО-НАДОЛУ... КАКВО Е ПАК ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ... АМАН ОТ ДРАСКАЧИ...

19

АТАКИСТ

преди 9 години

До 20 Така ли се получава, товарищ? Значи зависим от Русия, защото сме сключили договори от преди 30 години с тях? Не думай бе! Баси ***. А сега кажи на всички герберасти как ще внасяме през океана от щата Кънектикът с кораби природен газ, че да си напълно адекватен в злобата си.П.С. Тя и Меркел иска да е енергонезависима от Русия заради хамериканските си ***, ама няма как- седи си на разплутия ***. Ти си най-великият!Да ти е.а майката смешна!

18

До АТАКИСТ

преди 9 години

дечко, такива като тебе дето поставят друга страна пред своята собствена, нямат място тука. И да, руснака ни накара да взимаме газ и нефт от него, начело с твоиъе идоли от преди 89г. направиха така, че само от да можем да взимаме. Всичките хранилища, тръбопроводи че дори и АЕЦ работят САМО с руски енергийни източници. И да, когато на глупавия му свършат доводиде, почва да псува. Пешко ако ще да се занимава с тебе, за мен е под достойнството да смъквам толкова ниско летвата. Збогом товариш

17

Пешко

преди 9 години

До АТАКИСТче кой иска да ходи у Русията и да ги напада? Като са си те, да си седят у тех си. Добре са си като бензиностанция. Само че те не седят, а ръчкат нормалните хора и народи.

16

Румбо

преди 9 години

Не видях никъде ТЖВ(Франция)-максимална скорост 575км/ч,средна скорост-320км/ч,по-бърз засега няма.Колкото до руснаците-в началото на 80-те направиха влак за 200км/ч работещ,но тяговите станции не издържаха и се отказаха.На кой му трябва такъв превоз в страна където почти никой не бърза?За тия,които бързат-има самолети.

15

Атакист

преди 9 години

Наистина ли аеродинамичността е фактор за скоростта при влаковете? Или ги правят с форма на Зарган за да изглеждат по-скъпи само, че да изгърбят хубаво купувача. А и така да не попадат в бедните държави като България че ако мангото открадне релси с тая скорост пътниците са чао.

14

Пешко

преди 9 години

До АТАКИСТзащо не си направят сами един високоскоростен влак те питам - за тяхната ширина на релсите

13

АТАКИСТ

преди 9 години

до 13И ти ме питаш това?Пешкооууу, Пешкоууууу, ВСВ никой не може да я изпита на гърба си както я е изпитал руснака. И това с релсите е САМО СИМВОЛ, че ненавиждат руснаците някой да им навлиза необезпокоявано в Родината и да ги трепе наред. Но откъде да знаеш руската философия, като една руска книга не си прочел.

12

Анонимен

преди 9 години

До заблуденНе си взимай руски гсм- пред българските нищо не струват

11

Пешко

преди 9 години

До АТАКИСТтова, че руснаците още си ползват релсите от миналия век значи, че са бедни ли, или значи, че още не знаят, че ВСВ е приключила. Или пък превантивно викаш за всеки случай си ги държат да не дойдат швабите. Но възниква въпросът защо не вземат да си направят един техен влак?

10

АТАКИСТ

преди 9 години

до 9Ааааа, когато стане въпрос за някоя друга нация извън турската, винаги мога да ти услужа с част от моя респект към нея.

9

Пешко

преди 9 години

До АТАКИСТдруже, дай риториката за турците, че все още ми е малко странно български националист да ми възхвалява друга нация и да ме обижда.

8

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 7,имат, струва ми се, 1 (един) влак Сапсан, а го експлоатират с тая скорост, щото ползват старите релси. Освен това има доста жертви на тоя влак. На руснака му дай нещо чугунено, желязно, дето скърца и тежи, високите технологии го плашат и го карат да пие безпаметно. Той харесва лада Нива или УАЗка да го друса, на него Туарега и хикс 5 са му "гейски"

7

стефчо

преди 9 години

преди годиини пътувах с влака Пловдив -Панагюрище, 80 км за 3 часа и половина. слизаш си от първия вагон ,пикаш ако си на зор и се качваш от последния-екстра работа. Имах притятел машинист,той пък като видеше нива със царевица или лозя спираше влака да си бере за вкъщи. Добре сме си ние...